Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pacan'Marozas. Ką aš radau čia, ko neradau kitur.

Pacan Marozas

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki.

Susiruošiau jums parašyti savo atsiradimą sa:mp pasaulyje. Nuo ko pradėjau, kur pradėjau ir su kuo pradėjau žaisti.

 

 

Kur pradėjau žaisti.

      Taigi pirmas serveris kuriame rimtai pradėjau žaisti buvo Lm*.**. Ten pražaidžiau metus. Dar buvau jaunas, sa:mp'e daug nepatyręs, daug nemokantis tai šokinėdavau iš vieno darbo į kitą. Buvau užstrigęs apsaugoje. Pas Egidijus_Keza. Su juo gerai sutariau, viskas buvo okey. Tačiau jis paliko apsaugos direktoriaus pareigas ir išėjo kitur. Taip pat ir aš. Kadangi buvau jau patyręs teisėsaugoje tai lengvai patekau į SWAT komandą. Ten taip pat ilgai užsilaikiau ir paskutinias mano žaidimo akimirkas praleidau dirbdamas SWAT. Ten keitėsi direktoriai ir panašei ,bet visada buvau teisėsaugos pusėje, dirbau Policijos Departamente arba Swat buryje. Taigi šiek tiek pradėjau suprasti apie samp'ą pradėjau keliauti po kitus serverius ,bet niekur manes neužkabino. Ateidavau į koki serverį porą dienų pažaisdavau ir vėl gryždavau į LMG. Atsirado GreenSide.LT. Galvojau ,kad tai eilinis šūdservis iš kurio nieko nesigaus ir tai paprastas serveris, nieko ypatingo. Mane netgi pradėjo erzinti tos reklamos pačiame Lmg serveryje ir TeamSpeak'e.

 

  Mano atsiradimas Greenside.

        Perskaites serverio aprašymą mane tikrai sudomino serveris tad nusprendžiau užeiti į patį serverį. Ankščiau tiesiog užeidavau į forumą matau nieko gero tai ir išeinu. Ir dar matydavau ,kad žaisdavo pakankamai daug žaidėjų 200+ ir tai mane stebino. Paskaitęs aprašymą sumaniau ateiti į tą serverį. Atėjau ir tikrai pamačiau labai unikalias sistemas kurios mane tikrai sudomino. Sistemos tikrai labai patiko, niekur dar tokių nebuvau matęs. Taip pat sudominuo tuom ,kad aktyviai daromi atnaujinimai ir savininkai bendrauja su serverio žaidėjais. Labiausias atėjęs atkreipiau dėmesį į tai ,kad serverio žaidėjai labai draugiški. Pažaidęs dieną nusprendžiau emigruoti iš Lmg į GreenSide.Lt

         Pirmas darbas su pakvietimu buvo DPD, bet nepavadinsiu tai darbu ,nes atėjęs į DPD po 30minučių išėjau ,nes paskelbė atranką į mechanikus. Dar tais laikais kai aš pradėjau žaisti nebūdavo darbo sutarčių ir nuo nieko nebuvom priklausomi. O DPD darbas man atrodė dar tada nuobodokas ,o mechanikų darbas įdomesnis. Taigi atėjau į mechanikų atranką. PATEKAU. Pradėjau dirbti, buvau geras darbuotojas nieko nenusžengiantis, nenorintis savęs iškelti. Dar atsimenu direktorius buvo Arbūzų_Fabrikas. Tikrai geras žmogus. Serveryje iškart su visais pradėjau sutarti, visi draugiški. Buvau turbūt geriausias darbuotojas firmoje. Aktyvus, draugiškas, komandiškas ir nenusižengiantis. Arbūzų_Fabrikas paskelbė atranką į darbo prižiūrėtojus. Aš gavau treniruočių prižirėtoją. Treniruotės buvo tikrai įdomios ir linksmos. Direktorius paliko pareigas ir išėjau aš iš firmos. Tada išėjau į kitą firmą. Ten taip pat padirbau gana ilgai ir prasidėjo vasara ir išėjau pasilsėti nuo sa:mp.

 

Mano slapyvardžio kilmė.

          Ankščiau Lmg žaisdavau su slapyvardžiu Gvidas_Deep, tačiau pradėjęs žaisti GreenSide sugalvojau pakeisti. Galvojau tikrai ilgai. Norėjau lengvo ir trumpo. Pacan_Marozas. Neatsimenu kaip ,bet kažkaip į galvą atėjo toks slapyvardis. Man jis patiko. Pradėjau su juo žaisti ir jis kaip sakant "prilipo" dabar jaigu kur tik pildau registraciją naudoju slapyvardį Pacan_Marozas. Nežinau kodėl Pacan, nežinau kodėl Marozas. Nesu aš jau koks rajono vėrhas ar koks rimtai marozas. Esu paprastas čiuvakas ir tiek.

 

Dabartis.

         Nuo atėjimo į serverį praėjo devyni mėnesiai. Eina dešimtas. Vasario mėnesį pradėjau žaisti. Jau surinkau 100.000 patirties ir džiaugiuosi. Tikrai. Nesigailiu ,kad dabar čia žaidžiu. Čia jaučiu malonumą žaisti. Ateinu čia ir tikrai jaučiuosi kaip namuose. Tas unikalumas, žmonių draugiškumas man patinka ir tai mane traukia. Taip. Aš nesakau ,kad nėra apgauliu ,kad nėra neapykantos, nėra karų ir barnių. Taip. Mes pykstames ,o vėliau taikomes. Čia visada žmonės vienas kitam padedam. Linkim geriausio. Priešu neturiu. Su kolegomis sutariu. Nusiskundimu neturiu. Labai džiaugiuosi ,kad žaidžiu čia. Tik nesuprantu vieno dalyko. Kodėl tiek mažai žmonių? Kodėl? Tokios unikalios sistemos, tokie puikūs žmones. Taip dabar vėl pradėjo daugėti. Pradėjom vėl susirinkti virš 100.

 

Dar kartą pasikartosiu, kad tikrai nesigailiu atėjęs čia ir tikrai džiaugiuosi ,kad žaidžiu kartu su jumis.

Dar galiu pasakyti ,kad GreenSide žaidėjai yra labai pasitikintis kitais. Pastebėjau tai paskutinėmis dienomis. Daug ką apgaudinėja su /tdeze. Jaigu žmogus tau duoda tą savo transportas tai tu pagalvok. Žmogus tavimi pasitiki. Gal jis tą transportą pirko už paskutinius pinigus ir tu iš jo taip lengvai atėmei. Tikrai verta susimastyt. Taves žmogus nepažysta ,o tu ji taip apgauni. Pagalvok. Jis taves nepažysta ,o tau patiki savo mašiną arba namą pasiekimui įvykdyti. Turėk sąžines ir uždėk tą tune arba jau atiduok tą mašiną ar namą kurį jis tau davė ,kad uždėtum tunę ,nes žmogus tavimi pasitikėjo ,o tu kaip koks gyvulys apgavai.

Šio serverio žmonės yra tikrai patys geriausi žaidėjai pagal asmenybė ir jokiame kitame serveryje to nemačiau.

 

 

Tai va žmones. Ačiū kas skaitėt viską. Tikrai ateityje gal dar kąnors parašysiu jaigu tik norėsite :)

 

 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Reikėjo ne tik Pacan_Marozas slapyvardžio atsiradimą parašyti galėjai ir Gvidas_Deep atsiradima parašyti bet ... ir iš vis aplamai skaitei ką parašiai? Tu čia kažkokį šuda sumalei ir tiek geriau delete padaryk nes čia niekas nesupras ką tu čia parašei kokia tai mintis ir pan.

Peace

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Blogas paprastas, neilgas, tačiau buvo visai įdomu skaityti, btw kodėl žmonės žaidžia ryžyne? Nes žino, kad tas serveris neužsidarys, taip pat jame galbūt jau turi sukaupę nemažų turtų, galbūt turi geras pareigas :) Už tai, kad nepatingėjai ir parašei blogą paspausiu LIKE ;)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.