Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Josh_Weed

Neaktyvus

  • 106

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Rokas tarp Peikiu fūrų drk.   
    Direktorius bus nubaustas.
    Tema rakinama.
  2. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Vaidas Martini tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vaidas_Martini

    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Labai daug

    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Na nežinau, bet užtrukau

    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: 


     

    Narys gauna įspėjimą už:
    • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

  3. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Dwayne Bond tarp Naujoji karta - sistemos apėjimai.   
    Laba diena liaudis,
    šio blogo tema - kauliuko žaidimai,daužtumas - mažesnė mašinos kaina,tune dėžės. Kodėl aš nusprendžiau būtent apie šias sferas pakalbėti? Kadangi man jau atsibodo,kada bet koks serverio žaidėjas parašo: ''vsio ate aš leavinu dėl kauliuko'' ; '' sėkmės jums gaila pinigų neturiu''. Arba kai bet koks serverio žaidėjas paklausia manęs koks yra daužtumas automobilio,jei pasakau - 15,tai sako automobilis yra prastas ir neperka automobilio arba nuleidžia kainą trigubai,nors ten geras tuningas ir didelė rida. Rašau tokios temos blogą,tiems kurie nori apeiti sistemą ir vėliau patys nukenčia,galbūt aš neįtikinsiu visų serverio žaidėjų,bet galbūt atsiras tie kurie supras mane ir pradės klausytis,ir baigsim visą šitą reikalą.

    Visų pirma, Kauliukai.
    Pagrindinė serverio žaidėjų problema yra tai - ,kad jie niekada negali sustoti. Laimėjau noriu dar laimėti,pralaimėjau noriu susigrąžinti pinigus ir laimėti. Pirmiausia žaidėjams reikėtų pagalvoti apie savo ekonomiką,nuo kiekvieno pralaimėjimo jūsų ekonomiką mažėja. Vėliau ir kyla mintis palikti serverį. Žaidėjams tiesiog reikėtų pagalvoti apie savo ateitį,ką jie darys be pinigų,kuriuos uždirbo,o dabar taip lengvai pralaimi apeidami sistemą. Mano patarimas žaidėjams kurie apeidinėja sistemą - Norit žaiskit,pralaimėkit viską,laužykitės darykit ką norit,bet nekaltinkite administracijos,nerašykit į būsenas,kad paliekate serverį,nes naujokai mato,kad taip surenkate žmonių kurie komentuoja kažką, ir jie nori taip pat žaisti, įsitraukia į sistemos apeidinėjimus ir taip pralaimi viską ir palieką serverį. Nes gi žaidėjams svarbiausias dalykas - pinigai ( Maistas,transporto pr,ginklai..). Jei viską pralaimite,arba laimėję negaunate prizo,kai apeinate sistemą. Nekaltinkite administracijos,kad jums negrąžina pinigų. Vis dėl to ne veltui jie padarė žaidimo limitą,kad reikia žaisti iki 25'000€. Tam,kad visko nepralaimėti ir nesumažinti savo bei serverio ekonomikos.
    Antra,Transporto priemonės - daužtumas.
    Naujokai atėję iš kito serverio,pradėjo į automobilio kainą įkišti tr. priemonės daužtumą. Parodykite man nors vieną administracijos citatą - kurioje jie pamini,kad daužtumas yra svarbus automobiliui ir jo kainai. Administracija tai padarė,kad patys žmonės galėtų pažiūrėti kiek kartų sudaužė savo automobilį. Vos ne 2 metus jis nieko nereiškė o dabar prieš kelis mėnesius jis kažką reiškia - KAIP? Tai atėjusi naujoji serverio kartą,kurį mano,kad jei tr.priemonė buvo daug kartų sudužusi,tai reiškia,kad tą tr.priemonė nieko nebekainuoja ir nieko neverta. Patarimas žaidėjams kurie tik atėjo į serverį ir nori parduoti gan gerą savo automobilį tačiau nežaidė serveriuose kuriuose daužtumas kažką reiškia,nepasitikėkite, ir neparduokite savo automobilį. Nes jei jūsų automobilis kainuoja 50'000€, bet daužtumas 20,tai jūsų automobilis nieko nekainuos ir dar jus turėsite primokėti už tai,kad parduoti savo automobilį - neprotinga? Sutinku,todėl mes visi kartu turime išnaikinti šitą problemą iš serverio, ir įkrėsti proto tiems,kurie galvoja kad Greenside.lt serveryje daužtumas kažką serveryje reiškia.
    Galu gale,/tdėžės.
    Dar viena iš pagrindinių serverio žaidėjų problemų,kur ir vėl sistemos apėjimas. Serverio žaidėjai gali parduoti /tdėžę tik už 20'000€,tačiau ir vėl prasidėjo,kad keliamos kainos,apeidinėjat sistemą. Tačiau ir čia netrūksta apgavysčių. Čia buvau ir pats nukentėjęs - Man labai reikėjo /tdėžės,nes norėjau papuošti savo naująjį automobilį,pamačiau skelbimą,kad vienas žaidėjas pardavinėja. Žinute susisiekiau su juo ir norėjau su juo susitikti. Jis man rašo kaina - 30'000€,aš nesupratau,sakau jam limitas yra 20'000€. Jis sako tai tu man dabar duok 10'000€ ir duosiu tau /tdėžę. Aš sakau na gerai tada,jis paėmė iš manęs 10'000€ ir palinkėjo gero kelio ir nuvažiavo. Todėl naujokai/žmones kurie norite pirkti /tdėžę,sakykite,kad perkate už 20'000€ jei pardavėjas sako už daugiau tiesiog nepirkite ir viskas. Tada vėl sumažės apgavysčių ir visokių nesąmonių,bus mažiau sistemos apėjimu. Nes iš kiekvieno dalyko žaidėjai nori pasipelnyti ir taip nubaudžia tiek save ir tiek iš jūsų paima pinigus.

    Tai buvo mano šioks toks išsireiškimas apie 3 pagrindines šio serverio problemas kurias sukėlė naujoji karta,čia atėjusi. Tikiuosi susiprotėsite o jei dar manęs paklausysite,neprarasite savo pinigų,nereikės kaltinti serverio administracijos ir palikti serverio.
  4. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [NAUJOKAMS] Kauliukai   
    INFORMACIJA APIE KAULIUKUS!

    IR KELIOS SMULKMENOS.

     

    • Šioje pamokoje sužinosite viską apie šio serverio azartinį žaidimą - kauliukų mėtymą su kitais žaidėjais.

     



     

    • Šiame serveryje yra vienas, vienintelis azartinis žaidimas, tai /kauliukai. Jį galima žaisti parašius šią komandą, - /kauliukai Vardas_Pavarde suma.



     



     

    • Yra begalė apgavikų kurie su kauliukais bando apgauti žmones, todėl bukite atsargus, maksimali žaidimo kauliukais suma yra 25.000€, žaidžiant iš daugiau, - administracija neatsako, taip pat teisingai praloštų pinigų negrąžina niekam, nesvarbu ar esate naujokas, ar senas žaidėjas.

     



     

    • Žaisti kauliukais galite visur, šiame serveryje nėra sukurtos specialios vietos azartiniams žaidėjams, tačiau žaidėjai labiausiai žaidžia prie picerijos arba skelbimų kontoros.

     



     

    • Minimali žaidimo suma yra - 200€, o maksimali, kaip ir sakiau, 25.000€, apgavikai dažniausiai žaidžia iš 200€, būna susitarę jog pralaimėjęs asmuo duos į rankas sutartą suma, tačiau apgavikui pralaimėjus jis dingsta iš serverio.





     



     

    • Kauliukai turi vieną trūkumą, sužaidus vieną žaidimą, reikia laukti 1 minutę, jog galėtum žaisti sekantį žaidimą, dėl ko taip yra, manęs neklauskite, aš šito tikrai nežinau.



     



     

    • Šiuo metu serveryje yra susikūrusi „BP firma“, jie rengia eventus, tarpininkauja kauliukų žaidimuose iš didesnių sumų. Jie pasiima jūsų pinigus ir laimėtojui atiduoda pasiėmęs 2% bendros sumos. Tai tarkim žaidėte iš 100.000€, jis pasiima 2.000€, o laimėtojas gauna 98.000€, kol kas ši firma serveryje yra patikimiausia, tačiau bet kokiu atveju apgavus, administracija už tai neatsako, jūsų pasirinkimas ar imti tarpininką, ar ne. Jų puslapyje yra daugiau nuotraukų iš tarpininkavimo, sėkmės žaidžiant!

    http://greenside.lt/index.php?/topic/30035-bp-firma/

     

     



     

    Pamoka sukurta per 31 minutę.

    Už pagalbą dėkoju Jason_White ir Domas_Exus.

  5. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į septymseptyni tarp O'W Avatarčikai   
    V11
     
    150x200
     
           
        
     
    150x150
     
           
           
  6. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Adomas_Green tarp GIVEAWAY Sportinis automobilis -Bullet-   
    Sveiki, kadangi mano mašina Bullet baigia uždulkėti garaže,nusprendžiau ją atiduoti jums.
       Ne dėl to kad ji negraži ar man nepatinka,tiesiog ja jau nebesinaudoju, o parduoti nenoriu.
     
                                                             
    Ji atrodo štai taip:

     
    Ką jums reikės padaryti:
    Tiesiog pakomentuoti savo žaidimo slapyvardį (Vardas_Pavardė) apačioje.
     
     
    Taigi turim GIVEAWAY nugalėtoją!
     
    http://imgur.com/a/I6sEi
     
    Sveikinu ir prašau susisiekti su manimi per artimiausias 24h, nes antraip rinksiu kitą nugalėjotją.
  7. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Paulius_Čili tarp GreenSide.LT Naujienos [S2]   
    2016-07-03
     
     
     
     
    Šeštadienį 17:00 valandą vyko "Flying Cars" pasirodymas. Pasirodymo metų žaidėjas su savo transporto priemonę "SULTAN" neperskrido skardžio ir įvyko šiurpinantis vaizdelis, trenkėsi į skardį ir krito į vandenį, medikų komanda greitai sureagavo ir spėjo laiku iškviesti pakrantės medikus, jie ištraukė sužalota vyrą ir medikai jį atgaivino. Dabar jis guli Montgomerio medicinos centre.
     
     


     
     
    Palomino Creek miestelyje buvo pastebėtas asmuo kuris pasak kaimynų bando nusižudyt, nes yra prisigėręs, kaimynai liudija, kad jisai visa diena šūkauja ir neduoda ramybės. Policija užlipę ant gretimo stogo bandė kalbėtis su juo ir išsiaiškino jo vardą pavardę, tai yra gerbiamas miestelio valdžios asmuo Nico_Moretti. Prieš šį įvyki vyko miestelio valdžioje šventė ir daugelis prisigėrė baruose. Policija ilgai kalbino Nico_Moretti, kol užkalbėjo jam dantį, spėjo atvažiuoti 4 gaisrininkų pajėgos ir iš visų pusių sulaikė Nico_Moretii, jisai išsiblaivės su nieko nešnekėjo ir niekam nesakė, dėl ko jis šitaip pasielgti bandė.
     
    (nuotraukos iš veiksmo įvykio)
     

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     
     
    Visuose miesteliuose prasidėjo diskusijos apie apgaviką Jack_Treapce, aukščiausiajai valdžiai buvo nusiųsti įrodymai kaip jis apgaudinėja policijos departamento direktorių ir kitus žmones. Jack nelegaliai nurašinėjo daug ridos, jis neprisipažino kiek laiko taip apgaudinėjo, bet šis įvykis yra tiriamas. Taip pat jis pasirodo yra taip pat ir apgavikas su policijos apranga iš žmogaus pavogė didele suma pinigų, dėl to pranešame, kad būtumėt atsargus su Jack_Treapce, jis yra įrašytas į gėdos stulpą. 


    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    Šiandien sekmadienio ryta Montgomerio picerija susilaukė daug turistų, lankytojų. Picerijos darbuotojai sako, kad niekados nėra buvę tiek daug lankytojų per viena kartą ir dar iš pačio ryto. Picerija uždėjo dideles akcijas visoms picoms ir gėrimams, dėl didelio lankytojų skaičiaus. Nuo 10:30 iki 12:00 lankytojų skaičius nemažėjo, taip teigia picerijos direktorius. Tai jiems atnešė didelio pelno.




    Naujienų žaidimas "ATSPĖK ŽODĮ"
     
    Turite atspėt žodį: Prizas 1.000 GreenSide.LT valiutos.   Taisyklės:  Galima spėti tik viena kartą! Laimėje prizą būtina atsiimti per vieną dieną, kitaip jo negausite, nebent aš negalėsiu prisijungti tada bus atleistina.   Užuomina Gta San Andreas miestelio pavadinimas:
        Žodį atspėjo Domas_Exus, sveikinu jį laimėjus 1000 euru.         Pagarbiai GreenSide.lt naujienos
  8. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Demarcus_Norwood tarp [V.8] 弐 LUCCHESE AVATARAI!   
    Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl.

     

    Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų!

     



     



     

    Pažadu kiti avatarai bus įvairesni!

  9. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Bmw_Set tarp Padekit del gta san andreas   
    tai tu kur iš smoke parsisiuntiai atidaro tau zip tą visą pajemi tą gta sa folde į deskop nukeli isikėlia ir viskas, gali tu jį žaisti
  10. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Nojka_Cool tarp Greenside bazaras (Su titrais)   
    Taigi sveiki, radau kompe tokią įrašytą garso medžiagą kaip ten kažkas kažkada bazarino greenside teamspeake. Uždėjau ir subtitrus, kad būtų įdomiau. Dėjau gal 2 valandas :DD

     



  11. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Abraham_Lincoln tarp GIVEAWAY! automobilis " Sabre "   
    GIVEAWAY

     

    ___________________________________________________________________________________________________

     

     

    Sveiki, tikriausiai supratote iš pavadinimo jog dovanosiu kažkuriam iš jūsų automobilį " Sabre "

     

    ___________________________________________________________________________________________________

     

    AUTOMOBILIO IŠVAIZDA

     

     



     



     



     

     

    ___________________________________________________________________________________________________

     

    TAISYKLĖS

     

    Norint laimėti automobilį būtina parašyti į komentarus V_P pavyzdys - ( Smoke_Piktas )

    Nefreepostinti kitaip būsit nubausti forumo įspėjimais.

     

     

     

    ___________________________________________________________________________________________________

     

    LAIMĖTOJO RINKIMAS

     

    Viskas bus nufilmuota jog nebūtų jokių apgavysčių, renkamas žaidėjas bus 2016-07-07

     

     

    !ŠIO MYGTUKO SPAUSTI NEBŪTINA BET ŽINOT KAIP SAKOMA.

  12. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Abraham_Lincoln tarp Padekit del gta san andreas   
    Prašau turėtų problema išsispręsti.

     

    http://www.mediafire.com/download/pup44lvt5sau8fw/Gta+-+San+Andreas++.rar

  13. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Lucas_George tarp [KONKURSAS] |Taškai arba pinigai| [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]   
    [KONKURSAS] | Kreditai arba pinigai | [TURI GALIMYBE LAIMĖTI]

     

    Taigi nusprendžiau čia padare eventa už 500'000 serverio valiutos, tai aš nusprendžiau padaryti toki pasirinkti arba taškai -  

      Arba [5.79 euro]

     

    Taigi, jaigu jus pasirenkate pinigus aš atsiskaitau tik paysera laimėtojui..

    O jaigu jus domins taškai aš jums užsakysiu taškų ir pateiksiu įrodymus kad užsakiau..

    Jums tiesiog reikės pasirinkti skaičių nuo 1 iki 200

     

    [Taisykles, 1 taisykle nesiskaito.]

     

    1. Kam negaila +rep galite užmeti žinot ;D

    2. Užpildyti pagal anketos šabloną.

    3. Kodas: gstikrinimas ( Šis kodas bus anketoje kad patikrinčiau ar skaitėt taisykles )

    4. Galima pasirinkti tik eurus arba taškus.

    5. Jaigu rašot tapati skaičius kaip buvo paraše pirmi ta skaičių žmones tada busite atmesti.

     

    Šablonas:

     

    1. Jūsų V_P serveryje -

    2. Renkates serverio kreditus, ar eurus - 

    3. Paspaudėt +rep [ NEBŪTINA bet jaigu negaila tai žinot ]

    4. Kodas -

    5. Jūsų kontaktai (FB,SKYPE) -

    6. Skaičius nuo 1-200 - 

     

     

    Kaip rinksiu laimėtojus ? random.org, bus ikeltas video kaip renku bei kaip užsakau taškus arba issiunčiu jam eurus į payseros sąskaita. Ir šėip esu gan patikimas iš sg.

  14. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Menian_Fierro tarp [GIVEAWAY] 500,000e serverio valiuta vienam iš jūsų!   
    Labas vakaras GreenSide žaidėjai , kaip supratote iš temos pavadinimo aš atiduosiu vienam iš jūsų 500,000 serverio valiuta. Gali dalyvauti visi serverio žaidėjai , o laimėtojas bus išrinktas atsitiktinai. Ką jums reikės daryti? Jums tiesiog reikės parašyti numerį nuo 1 iki 200. Laiko turite iki 2016-03-31 maždaug į vakaro pusę. Sėkmės visiems kurie bando savo laimę. Priežastis kodėl atiduodu vienam iš jūsų tokią pinigų sumą todėl , kad serveryje turiu tikrai nemažai pinigų , todėl kodėl nepasidalinus su vienu iš jūsų!

     

    Su pagarba Menian_Fierro.

    [!] Reputacijos mygtuką NEPRIVALOMA paspausti , bet žinot kaip sakoma )))

  15. Patinka
    Josh_Weed gavo reakcijąPonaitis_Poteris tarp Avatarai by: Josh'as   
    Avatarai: http://imgur.com/a/99dhI
     
    Jai nesunku ir patiko spausk: ŽALIA LIKE MYGTUKA.
  16. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Fred_Vercetti tarp ♦ Officiali Modifikacijų KRAUTUVĖLĖ   
    ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 4'000$ Serverio Valiutos!
  17. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Fred_Vercetti tarp ♦ Officiali Modifikacijų KRAUTUVĖLĖ   
    Modifikacija nebus duota , kadangi kažkada buvai pats parduotuvės darbuotojas , ta nėra ko norėti.
     
     
     
    ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 4'000$ Serverio Valiutos!
  18. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Fred_Vercetti tarp ♦ Officiali Modifikacijų KRAUTUVĖLĖ   
    Manęs tai tikrai neteikina. Kad buvai prisijungęs šiandien. Dar nesi reikiamo laikotarpio perijas , jog galėtum duoti. Tai su tavim dar nieko nežinau , tikraišia modifikacija nėra labai sunku rasti , bet tikrai atsiprašau aš tau jog negaliu pristatyti , atleisk tu man bet taisykės yra taisyklės. Tai dabar gali nieko čia neberašyti , ir nebešiiuklinti su beprasmiais pranešimais , nes tu man niekaip neįsakysi , savo nuomonęs. Gal kai ilgiau projekte matysiu tada gal pristatysiu , bet šiuo metu tikrai ne atleisk, Neterškim gal geriau modifikaciju skilties temos.Sekmės.Dar viena išteitis duok man 7k serverio valiutos , kadangi sound ir colormod , ta jeigu nori laikiu žaidime iteiksi ir duosiu. Lengviausias būdas , daugiau nieko neberašysiiu, až arba skypė : Amberly.ce
  19. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Fred_Vercetti tarp ♦ Officiali Modifikacijų KRAUTUVĖLĖ   
    ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 2'000$ Serverio Valiutos!
     
     
    Modifikacija nebuvo duota , kadangi šiame serveryje jūs nežaidžiate. Ir labai maža tikimybė jog atsiskatysite.
  20. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Fred_Vercetti tarp Projekto aprašymas,   
    ♦ Kokia šaunuoliai abu , stengiasi dar ir kaip del projektu. Tikrai jūs inešę į šį projekta labai didelį indelį. Ir tai dar ne viskas , nes tik su kekvienu atnaujinimu projektas labai stipriai ir gerai pasikeičia , kurį padarote jūs abu , mūsu žaidėju dėka. Bet kas labai man patiko dar , kad jūs esate susitike net iš skirtingu serveriu , vienas buves administratorius , ir kitas , ir dabar abu jūs kaip susijungete jūs tikrai labai didelį ir puikų dalyka darote. Manau atrodis kvailai , naujokėlis čia atejo kažko čia papaišyti , man tikrai čia labai patinka , labai puikus serveris , puikus žmonių kolektyvas. Tikrai Rokai , Aivarai , esate du stebuklingi žmogeliukai kurie serverį padarė tokį nuostabŲ. Tik jūsu deka , mes tokie laimingi čia ateja. Tikrai norėčiau jums palinkėti sekmės dar konors gero atnešti į projektėli , kurį tikrai aš ir daugma kitų serverio žaidėjų. Tikrai šaunuoliai projekto aprašymas labai puikus , mapp darbai , sistemos , ir visokiausi kiti dalykai , čia yra labai gerai. Tai tik belieka spelioti kas bus toliau , ir kokios naujienos.
  21. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Jimmy-Cold tarp UNBAN Nedokas_Twin   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nedokas_Twin

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Jack_Ferdinando

    • Už ką buvote užblokuotas ?: Relog kai esi surakintas teisėsaugos.

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : 

  22. Patinka
    Josh_Weed sureagavo į Jimmy-Cold tarp Jack_Ferdinando užblokavo Nedokas_Twin   
    Manęs net nesurakino... O priežastyje parašyta, kad „Relog kai esi surakintas teisėsaugos“...
    + Kai prisijungiau net nebuvau atsiradęs kalėjime, nes nebuvau surakintas.
  23. Patinka
    Josh_Weed gavo reakcijąLENKAS tarp Avatarai by: Josh'as   
    Avatarai: http://imgur.com/a/99dhI
     
    Jai nesunku ir patiko spausk: ŽALIA LIKE MYGTUKA.
  24. Patinka
    Josh_Weed gavo reakcijąMichael_Cortez tarp Avatarai by: Josh'as   
    Turiu ir parašu jeigu reikes i až arba kita kart ikelsiu prie avataru.
  25. Patinka
    Josh_Weed gavo reakcijąMichael_Cortez tarp Avatarai by: Josh'as   
    Avatarai: http://imgur.com/a/99dhI
     
    Jai nesunku ir patiko spausk: ŽALIA LIKE MYGTUKA.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.