Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Delta_Forsas

Neaktyvus

  • 29

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Ačiū
    Delta_Forsas sureagavo į Rokas tarp [0.1.8.7] grąžinam cbug'ą?   
    Dar neatsibodo? Cbug'o grąžinimas pritrauktų atgal visas šiukšles kuriomis nusikratėme, tad apie jo grąžinimą negali būti jokių kalbų ar minčių.
  2. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Pofka_Salivop tarp Peikiu Fūristų direktorių Tadas_Chill   
    Mane paminėjai, tad atsakau: dėl papeikimo man - sprendimo dar nėra, tad nuostatų nepažeidžiau. Šaudymą į pareigūnus, ir direktoriavimas du nesudedami dalykai. Savo paįvairinimą laisvalaikiu gali ištransliuoti DM arenoje, o ne šaudant į mus. Kalba eina ne apie firmos darbo kokybę, o apie pavyzdį, kurį rodai kitiems, taip pat ir savo darbuotojams. Jei gali šaudyti direktorius, tai gali šaudyti ir darbuotojai, tai ar čia krovinius pristatanti įmonė, ar šaudybos į pareigūnus būrelis>? kaip atrodytų jeigu aš šaudyčiau į furistus ? sakyčiau tokį patį argumentą "paįvairinu savo kasdieninę veiklą"  Tu juokauji gal ? Tegu Teddy nebepadeda atmazintis, net ir jo metodai nepavyksta.
    Nepatinka mano vadovavimas? Surinkit bent 50% projekto narių, kurie pasisako už tai jog nebūčiau direktoriumi. Tada skubos tvarka atsistatydinu.
  3. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Nico_Moretti tarp Policijos Departamento direktoriaus rinkimai: ar nugalėjo principai?   
    Sulaukiau nemažai neblogų kandidatūrų ir nusprendžiau, jog derėtų pakomentuot kiekvieną laišką, iš 7 tik vienas buvo parašytas atmestinai, tad tikiuosi, kad likusieji atsižvelgs į pastabas ir kitą kartą pateiks dar stipresnes kandidatūras, kadangi potencialo tikrai turite ir tikiu, kad labai netolimoje ateityje su kai kuriais teks susitikti direktorių chat‘e.


     

     
    Įdomus faktas: dažniausiai pirmasis kandidatūrą į direktoriaus pareigas pateikęs žaidėjas direktoriumi netampa, labai dažnai dėl to, jog labai skuba ją pateikt, o skubant kokybės būna labai mažai, juk atranka vyksta ne vieną ir ne dvi dienas, galima būtų ir išnaudoti tą laiką tam, jog pateikti kažką stipresnio negu tris gfx‘us, atrankos į PD firmą šabloną ir porą protingų minčių. Šios pastabos skirtos kandidatui Nike_Silver, teigi man, seneliuk, kad turi čia visokių idėjų, taktikų, įdomybių, bet kažko tai neužtikau šitų dalykų tavo rašto darbe, kaip čia taip gavos? Taip pat atrankų mechanika – numetei man čia savo atrankos į firmą šabloną kuris užima pusę tavo laiško, bet klausimo iki galo, visgi, neperskaitei. Derėtų pasidomėti ir dabartine PD firmos situacija serveryje, ne tik paskutinį atnaujinimą pasiskaityt, esant tokiam žaidėjų susidomėjimui šiuo darbu su retai vykdomomis atrankomis ilgai neišgyventum, o tavo priemonės susidomėjimui šia firma didinti taip pat abejotinos.


     
    Palaikyti tvarką miesteliuose panoro ir didžioji youtube žvaigždė – Cleme_Tean. „Nenorėjau prirašyti daug nereikalingos informacijos“ prieš prieinant link tokios išvados nepakenktų ir reikalingos informacijos parašyt, visi man čia žadat visokias nematytas idėjas, kurios iš karto padidins žaidėjų susidomėjimą teisėsauga, darbuotojus skatins išdirbti žymiai daugiau negu 7 dienas, bet nematot reikalo jų aprašyt, nors puikiai žinot, kad aš labai norėčiau jas matyt, tuomet ir tikėt galima, jog tikrai turit kažkokių idėjų. Vienintelė priežastis kodėl pildai – veiksmas su gaujomis, tačiau gaujų nebeturime virš mėnesio, o ir būsimoji gaujų sistema negarantuoja dažnų susišaudymų tarp teisėsaugos ir gaujų, dabar man aktualesnis yra tas, kuris užsiims miestelio tvarkos palaikymu ir galbūt net gerinimu, o ne tik apsiverkusiu gaujinių koncentracijos didinimu.


     
    Prisipirkęs visokių medinių šaukštų, baronkų ir kito, nelabai reikalingo, stuff už trigubą kainą Kaziuko mugėje, rinkimuose nusprendė sudalyvaut ir Kazys_Grinius. Pradžiai ta pati problema kaip ir aukščiau išvardintiems kandidatams: „susidomėjimas bus didelis“, „daugelis žaidėjų norės pažiūrėti ką naujo atnešiu į firmą“, šaunu, maladec, o kur priemonės, kaip planuoji tą daryt, ką naujo įneši? Dar vienas niuansas, jog neturėdamas jokios vadovavimo patirties kandidatuoji į firmą, kuriai direktoriauti sunkiausia, matau aš tavo norą, motyvaciją, bet su patirties stygiumi visa tai labai greit išgaruos, o ir pati karjera gali baigtis nesėkmingai, tokių jau buvo ne vienas ir ne du, kai kurie net gebėjo gerai eiti pavaduotojo pareigas, bet visiškai nesusitvarkė su direktoriaus pareigomis, tad pradžiai siūlyčiau išbandyti savo jėgas kokios neutralios firmos direktoriaus arba pavaduotojo kėdėje.


     
    Sekantis mano akiratyje Geranimo_Danger, dirbant taksi firmoje tave taip traukė grįžt į PD, bet tada kokio velnio užsimanei kandidatuot į taksi firmos pavaduotoją, huh? „Visus kitus aspektus kuriuos turėtų turėti policijos pareigūnai“ O tai kokius aspektus jie turėtų turėt? Kandidatuojant į tokias pareigas jau lyg ir turėtum konkrečiai žinot. „Unit‘ų“ sistema skamba visai neblogai, bet neefektyviai, nebent kol nevyks joks veiksmas siųsi juos į gatves, nes kitu atveju „Swat“ ir „Gang“ unitai didžiąją savo darbo laiko dalį praleis bazėje šaudydami vieni į kitus arba keldami ridą. Idėjas galima buvo išvardint ir visas, aš jų plagijuot ar platint nesiruošiu, o jums tai yra nebloga galimybė sustiprinti tą teiginį, jog tikrai turit kažkokių idėjų ir gebat sukurti kažką daugiau negu rangų ir algų sistemas. Abejotinas ir susidomėjimo firma didinimas, visus čia planuoji pritraukti idėjomis, kurių nežinia ar bent turi.


     
    CV laiško punktus reikia skaityti iki galo, Tadai_Nba, antraip paliksi man nekokį įspūdį – ką gali žmogus nuveikti pareigose, jei jis net sakinio iki galo perskaityt negeba? Smagu, jog nori firmoje palaikyti griežtą tvarką, bet nejaugi manai, kad vien tik to užteks, jog į tavo firmos atrankas rinktųsi ne tik niekur negalintys įsidarbint čiuveliai, bet ir potencialūs žaidėjai, su kuriais sąvoka „tobula komanda“ PD firmoje skambėtų visai realistiškai? Naujovių-idėjų, kaip matau, neturi, nedžiugina, bet ne visi mėgsta eksperimentuoti su įvairiomis nematytomis sistemoms, nepaisant to, kad tai yra viena įdomesnių direktoriavimo veiklų, žinoma, tą gali kompensuoti labai gera atmosfera ir firmos kolektyvas, bet tą padaryti yra žymiai sunkiau. Visa kita daugiau ar mažiau yra gerai, sveikinu su nebloga kandidatūra.


     
    „Aš nemėgstu tokių žmonių kurie gave pareigas jeigu įsivaizduoją kad jie dievai dievaičiai, fu išvis tokių negerbiu plius pajemu ir nuleidžiu ant žemės jeigu pradeda jau perdaug įsireikšti.“ Štai tokių frazių rinkinuką man paliko Arnas_Eko. Patarimas tau: prieš rašant savo CV laišką į direktoriaus pareigas reikia persiskaityt ko iš tavęs yra reikalaujama ir tik tada pradėti rašyt - be prisistatymo ir pagalbininko pasirinkimo esu palikęs dar ne vieną ir ne du punktus.


     
    Na ir desertui pasiskaitome Pofka_Salivop laišką. Aiški ir logika paremta ideologija leidžia suprast, kad kandidatas patirties teisėsaugoje tikrai nestokoja, idėjų taip pat netrūksta, nors kai kurios gali būti per daug sudėtingos šio serverio visuomenei ir gali tekti jų atsisakyt - mąstančios personos šiame serveryje yra nykstanti rūšis. Toliau viskas yra gerai, dėkoju už stiprią kandidatūrą kurių labai trūksta renkant teisėsaugos firmos vadovus.


     

     
    Galutinį sprendimą priimt buvo nelengva, daug įtakos turėjo principas, jog neturėčiau duot pareigų tam, kuris nelabai čia ir žaidžia, tačiau šįkart nusprendžiau, kad teks priimt sprendimą šį principą ignoruojant, kadangi manau, jog atgaivinti šią firmą galėtų tik Pofka, kiti kandidatai nėra blogi( neskaitant to vieno ), tačiau dauguma jūsų pasiektų geresnių rezultatų direktoriaujant neutraliai firmai, tad sveikinam Pofka_Salivop ir tikimės geriausių rezultatų iš teisėsaugos!

  4. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Aivaras tarp 2017.01.26 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.7)   
    GREENSIDE # 1.7.0
    Sveiki, taigi ilgą metą nebuvo jokio atnaujinimo, daugelis pradėjo pergyventi kas darosi. Viskas tebėra gerai ir visą tą laiką judėjo darbai į priekį, bet ne taip greitai kaip norėjosi.Apačioje matysite atnaujintus dalykus, kurie pareikalavo begalę valandų perrašant senus kodus, taip kodo perrašyta buvo daug, vizualių pasikeitimų yra ne ypač daug.
     
    Serveryje atsirado darbo birža, kuri stovi prie vyriausybės, taigi kas tai?



    Darbo biržoje būdamas paprastų žaidėjų galėsite:
    Pasižiūrėti savo darbų patirtį Papeikti darbuotoją Pasižiūrėti savo gautus papeikimus Išsipirkti iš juodojo sąrašo. Paaukoti pinigų norimam darbui.
    Perskaitę tai turbūt pamatėte, kad atsirado keletas negirdėtų terminų, kaip juodasis sąrašas, bei darbo peikimai. 
    Juodasis sąrašas (Seniau vadintas NGS/NDS/akmeniniu stulpu ir t.t)  - į jį galėsite pakliūti už įvairiausius nusižengimus darbuose, pakliuvę į juos nebegalėsite dirbti darbuose su pakvietimais. Taip pat patekus į juodąjį sąrašą iš jo galite tiesiog išsipirkti sumokėję atitinkamą suma pinigų, kurią nustato serveryje direktorių prižiūrėtojas. Kaip ir seniau taip ir dabar, sąraše bus priežasčių už kurias išsipirkti iš sąrašo negalėsite, ir turėsite laukti tik prižiūrėtojo malonės. Ir taip, dabar viskas automatizuota, todėl norint išsipirkti iš juodojo sąrašo galėsite tai padaryti tiesiog nuėję į darbo biržą ir sumokėję pinigus!


     
    Darbo peikimai - kiekvienas žaidėjas dažnai nusikalsta, todėl žaidėjus kurie dirba darbuose be pakvietimo ir trankosi, daro kitokius pažeidžiančius taisykles veiksmus galės būti papeikti. Vienas žaidėjas, vieną žaidėją gali peikti tik 1 kartą per 24 valandas. Darbų papeikimai reikalingi direktoriams kurie galės pažiūrėti kiek norimas pakviesti darbuotojas jau turi surinktų paprastų darbų papeikimų pagal lygį.


     
    Vykstančios darbų atrankos - tai direktorių aktyvuotos būsimos atrankos, kurias galės pažiūrėti kiekvienas žaidėjas, todėl naujokai galės lengviau orientuotis, kada prasidės atranka į kokį nors jų norimą darbą.


    Darbo biržoje būdamas direktoriu galėsite:
    Patikrinti žmogaus paprastus (viršuje minėtus papeikimus) Patikrinti ar žmogus yra juodąjame sąraše Registruoti atranką į darbą Pažiūrėti paskutinius paaukojimus darbui
    Atrankų registravimas į darbus - direktorius serveryje galės užregistruoti būsimą atranką kurią galės parinkti arba žaidime arba forume, viso to pasekoje žaidėjai atvykę į darbo biržą galės pažiūrėti tiksliai, kada į kokį darbą direktorius planuoja atranką, todėl nebereikės kreiptis į direktorių dėl paprasčiausiu klausimų, kaip - kada atranka?
     
    Visiškai atnaujintas direktorių pultas, kuris palengvins darbą begalę kartų!
    Sistema kuri pareikalavo pakankamai daug laiko, taigi direktorių pultas bus panašus į senąjį tik jame atsiras naujos funkcijos, bei valdymas bus daug patogesnis.
    Pultą sudarys
    Pranešimų rašymas visiems žaidėjams Žaidėjų pakvietimas į darbą Pakviestų žaidėjų, pakvietimo atšaukimas Darbuotojų valdymas Darbuotojo statistikos pažiūrėjimas Darbuotojo išmetimas iš darbo Darbuotojo įspėjimas Darbuotojo įspėjimo pašalinimas Darbuotojo rango valdymas Pakeiti darbuotojo "žodinį rangą" Paskirti darbuotoją į pavaduotojo pareigas Pratęsti darbuotojui darbo sutartį Pravesti darbuotojui pinigus į banką tiesiai iš fondo. Pašalinti darbo statistiką darbuotojui. Darbo pelno valdymas Įdėti pinigus į pelną Išimti pinigus iš pelno Padalinti nurodytą pinigų sumą šalia esantiems darbuotojams Rangų valdymas Transporto valdymas (Kas tai? :O) Pavaduotojo teisių valdymas Išmesti visus darbuotojus iš darbo Palikti darbo pranešimą darbuotojams (Papildomi veiksmai pagal darbą) Taigi kaip matote sąrašas didelis, bet neišsigąskite, viskas yra daug patogiau nei buvo iki šiol, direktoriui nebereikės rašyti į laukelius kur tai nebūtina, pavyzdžiui, paspaudus valdyti darbuotoją, pasirinksite norimą iš sąrašo pasirinkus su pele, bei spaudinėsite norimus pasirinkimus atlikti veiksmams su darbuotoju.


     

     
    Darbo transportas, tai dar viena naujovė. Nuo šiol darbai (kai direktorius bus pašalinamas), turės pirkti savo darbo priemones savo darbui, bei jas valdyti! Direktorių prižiūrėtojas suteiks lėšų darbo pradžiai nusipirkti pradinėm tr.priemonėm, o toliau visas procesas priklausys tik nuo Jūsų! Esat policininkas, ir norite šturmuoti vietas daug greičiau su helikopteriu? Puiku, tačiau firma to padaryti negalės, kol direktorius jo nenupirks, todėl visos viltys bus sutelktos į direktoriavimą ir teisingą fondo paskirstymą! Taip pat, direktorius galės keisti darbo transportui numerius, spalvą, paskirti tr.priemonei reikiamą rangą, arba galiausiai padaryti vieną iš darbuotojų tos tr.priemonės savininku. Darbo tr.priemonės savininkas, galės laisvai kada nori atsirakinti ar užsirakinti savo darbo priemonę be jokių suvaržymų!.

     

     

     
    Darbo pranešimų redagavimas taip pat visiškai kitoks ir daug platesnis, nuo šiol galėsite patalpinti laisvai jums visą reikiamą tekstą, su įvairiausiais paryškinimais ar kitais "pribambasais".
     

     

     
    Taip pat naujovė ir žodinis rangas kurį žaidėjui direktorius galės uždėti visiškai pagal save, taip sukurdamas darbuose dar gyvesnę atmosferą žaidime, šita idėja buvo pakankamai sena, todėl vis dar ačiū Gvidas_Ham!
     
    Apačioj matysite visą rangą valdymą, kurį gali atlikti direktorius. Pasirinkimas platus, todėl galimybės dar didesnės.

     

     
    Apačioje matysite, kaip direktorius gali nustatyti savo pavaduotojo galimybes, todėl pavaduotojas turės pirmiausia užsitarnauti savo vardą, didesnėm funkcijom atlikti!

     
    Atnaujinti serverio darbai.
    Atnaujinti daugelį serverio darbų buvo taip pat vienas iš tikslų, kuris tikriausiai pavyko. Pirmiausia atvykus į norimą serverio darbą, jus pasitiks informacijos pickupas, kuris pateiks daug informacijos apie darbą, visam vaizdui pagyvinti, bus naudojamas kameros sukimasis, todėl tai sukurs šiltesnę atmosferą prieš įsidarbinant į norimą darbą.Įsidarbinimas, bei persirengimas veiks tokiu pačiu principu kaip ir seniau. Taip pat daugelis darbų turės vienodą progress barą, kad viskas būtu kuo panašiau ir neišeitų iš pačio darbų konteksto, atliekant kokį nors sistemišką veiksmą darbe, jis pildysis. Taip pat visa reikalinga informacija bus pateikta visiems darbams vienoje komandoje /darbas.


    Atnaujintas picų išvežiotojų darbas.
    Darbe atsirado sandėlio pickupas, į kurį galėsite dėti iškeptas picas. Vienas iš darbų tai kepti picas kurias galėsite dėti į darbo sandėlį, o galiausiai jas pasiimti (NUO ŠIOL GALĖSITE SU SAVIMI TURĖTI NET 5 PICAS) ir pardavinėti žaidėjams, arba išvežioti į serverio namus. Taip pat nurodytas 5 picas galėsite įsidėti į motorolerį. Picų rūšys ir ingredientai išliko tokie patys kaip ir iki tol, buvo atnaujinta darbo išvaizda. Taip pat picas gaminant turėsite sudėti visiškai tikslius ingredientus pagal receptą ir kiekį, kitaip picos iškepti tiesiog nepavyks!

    Atnaujintas gaisrininkų darbas
    Nuo šiol darbe turėsite daug daugiau darbo, prisipildę pilną cisterną darbo galėsite vykti ir užgesinti pasirinktą namą, taip pat užgesinus namą galėsite patekti į vidų, bei jame naikinti nuolaužas ir užgesinti likusius gaisrus. Jei visą tai atliksite su kitais gaisrininkais, tai pinigus gausite visi.


    Atnaujintas medkirčių darbas
    Darbe interjere kurio nebuvo iki šiol galėsite dirbti prie staklių, pirmiausia turėsite pasiimti medienos, nusinešti prie savo stkalių bei padėtį jį ten, tada spaudinėjant mygtuką rąstas judės, ir taip bus supjaustytas. Iš viso to atsiras malkas kurias gausite nunešti į sandėlį bei už tai gauti pinigų.

    Atnaujintas ūkininkų darbas
    Darbe atsirado interjeras, jo viduje iš prikultų grūdų galėsite gaminti duoną. Duonos gaminimas vyks paprastai, pasiimsite miltus, nusinešite prie stalo, tada išminkysite tešlą. Tešlą pašausite į orkaitę ir per atitinkamą laiką duona iškeps, taip ją nunešite į duonos atsargų sandėlį ir gausite už tai atlygį. Taip pat kuliant grūdus turėsite laukti kol jie ataugs (jei kitas žaidėjas juos nukūlė, jums jie taip pat bus nukulti). Pridėtas dar vienas grūdų laukas prie fermerių darbovietės.

    Atnaujintas medikų darbas
    Medikai gavo naują garažą savo tr.priemonėms. Taip pat nuo šiol medikas savo paslaugas galės teikti daug greičiau, tiesiog parašius /medikas komandas, darbo tr.priemonėje sėdintiems keleiviams pateiks visą sąrašą su jūsų teikiamomis paslaugomis.
     
    Atnaujintas taksistų darbas
    Kai žaidėjas įsės į taxi turės pasirinkimą nurodyti vietą GPS > Pasirinkti vietą, nurodyti atvykimo vietą GTA mape (ESC > MAPS), arba tiesiog kaip ir seniau pasakyti kur norės atvykti. Pats taksi darbuotojas turės pasirinkimus, išlaipinti norimą keleivį, atsisakyti imti iš jo pinigus arba pasitikslinti atvykimo vietą.

    Atnaujintas mechanikų darbas
    Darbe nuo šiol galėsite pardavinėti įrankius, kuriuos žaidėjai galės panaudoti ir taip pat susistaisyti savo mašiną (nesusiremontuoti, o susitaisyti išorę/variklį). Taip pat nuo šiol nuolaužų atvežimas tapo labai svarbus, nuo šiol jei nulaužą atvešite laikus, sprogusio atuomobilio savininkas galės iškarto tvarkytis savo tr.priemonę pas mechanikus (kitaip turės laukti 60 minučių), bei negaus daužtumo lygio ant savo tr.priemonės kuri sprogo.
     
    Atnaujintas fūristų darbas, bei išimtas DPD darbas.
    Darbe liko visi senieji kroviniai, bet prie fūristų firmo prisijungė ir DPD darbas, todėl nuo šiol tai vienas ir tas pats darbas "pervežėjai". Fūristai įgavo visas turėtas tr.priemones iš DPD firmos, bei visas funkcijas kurios joms buvo iki šiol. Taip pat vežant paprastus krovinius nebeturėsite pasirinkimo ką norite vešti, o gausite atsitiktinį krovinį. Taip pat yra išimčių, kad direktorius galės įjungti norimų krovinių pasirinkimą atitinkamam laikui.
     
    Darbų pasiekimai (apie 350 pasiekimų)
    Kiekvienas darbas su pakvietimu ar be pakvietimo turės begalę pasiekimų kurie bus skirstomi į bronzinius/sidabrinius/auksinius. Geriausių pasiekimų žaidėjus galėsite sekti /topai lentelėje. Žaidėjas pasižiūrėti pasiekimus ir pažiūrėti kiek ko reikia atitinkamam pasiekimui galės parašęs /dpasiekimai komandą. Už pasiekimus galėsite atsiimti atlygį kada tik panorėsite. Žalias rutuliukas prie pasiekimo numerio rodys, tai ar jūs jau esate jį įvykdęs.





    Skinų laimingosios dėžės.
    Kadangi iki šiol aprangos neturėjo jokios įtakos žaidime, dabar jos turės! Norint atidaryti dėžę jūs ją turėsite gauti iš kitų žaidėjų/nusipirkti iš serverio paslaugų arba laimėti per serverio dalybas. Aprangos bus skirstomos į 5 lygius per jų retumą. Kiekviena apranga bus skirtinga, o kuo retesnė apranga - tuo sunkiau ją gauti. Gautas aprangas galėsite parduoti (/persirengti) kitiems žaidėjams. Taip pat nuo šiol galėsite turėti net iki 5 aprangų vienu metu!





    Buvo atnaujintas spidometras
    Senasis spidometras buvo atnaujintas, ir perdarytas į šiek tiek modernesnį bei vietos sutaupantį. Taip pat darbų pateikiama informacija kaip taksometras, likęs vanduo cisternoje taip pat atvaizduojamas su spidometru, todėl ekrane atsirado daugiau vietos.

     
    Atnaujinta didžioji dalis serverio interjerų














     
    Kita..
    Sutaisytas keletas rastų klaidų. Butams ir treileriams mokesčiai nebesiskaičiuos, todėl juos išlaikyti bus daug lengviau. Prie kiekvieno darbo be pakvietimo sukurti geriausiu darbuotojų trofėjai. /topai papildytas naujais topais. Parašę /info > patirtis pamatysite savo turimus kiekvieno darbo medalius. Nuo šiol savo registracijos el.paštą galėsite per /saugumas komandą. Slaptažodžio keitimas perkeltas į /saugumas komandą.
    Nauja komanda /mirankiai - tai įrankiu dėžė kurią galėsite naudoti nusipirkę iš mechanikų.  
    Informacija apie gaujas
    Turbūt daugelis iš jūsų šito atnaujinimo laukėte dėl gaujų, bet šiame atnaujinime buvo nuspręsta jų dar nedėt, todėl, kad buvo perrašyta daug kodo, kuris ir taip gali sukelti daug klaidų serverį, todėl pirmiausia norime įsitikinti, kad atnaujinti darbai, ir visa kas kita pateikta viršuje. Tad viskas, čia buvo paskutinis punktas kurį norėjau paminti atnaujinime. Taip pat dabartiniai buvę gaujų lyderiai gaus bonusu per naująją gaujų sistemą!
     
    Už mapus ypatingai dėkojame Mantvis_Daedo!
    Su praėjusiu serverio 2-uoju gimtadieniu!
    VISI Į DARBUS TURITE ĮSIDARBINTI IŠ NAUJO!
  5. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Nico_Moretti tarp Paverkit prieš rugsėjo 1-ąją   
    Jus tik mokykites, nes poto gerus darbus tik per samp dirbsit, nera ko cia verkt.
  6. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Frankis_Buggatiz tarp FRANKIS MODPACK V1   
    Sveiki, užkniso jau prašymai modų po kiekvienu video, tad išleidžiu savo modpacką, pagrinde daugelis modifikacijų yra sukurta LOW PC principu, kadangi maniškis nėra stiprus, žaidžiu laisvai su 100 fps, naudodamas šiuos modus, sėkmės naudojant! 
     

     

     

     

     

     

     
     
     
    KELIAI - http://adf.ly/13818925/roads
    MEDŽIAI - http://adf.ly/13818925/medziai
    MAŠINOS -  http://adf.ly/13818925/mainos
    SKINAI -  http://adf.ly/13818925/skinai
    HUD - http://adf.ly/13818925/hud
    FONT - http://adf.ly/13818925/font
    GINKLAI - http://adf.ly/13818925/guns
    ENB - http://adf.ly/13818925/enb
    ŽMOGAUS,BEI MAŠINOS SEŠĖLIAI - http://adf.ly/13818925/shadow
    PASTATŲ TEXTŪROS - http://adf.ly/13818925/housetexture
    EFEKTAI - http://adf.ly/13818925/effects
    ANIMACIJOS (PED.IFP) - http://adf.ly/13818925/ped
    FPSUNLOCK.CS - http://adf.ly/13818925/fps
    HITSOUND.CS - http://adf.ly/13818925/hitsound
    GINKLAI ANT NUGAROS - http://adf.ly/13818925/outfit
    TIKROVIŠKAS MAŠINOS LEMPŲ MODAS - http://adf.ly/13818925/clights
    MIESTO LEMPŲ MODAS -  http://adf.ly/13818925/tlights
    RATŲ MODAS - http://adf.ly/13818925/wheels
    TIMECYC - http://adf.ly/13818925/timecyc
    COLORMODAS - http://adf.ly/13818925/clrmod
    FIX_BLACK_ROADS.ASI - http://adf.ly/13818925/fbl
    SAMP.DLL - http://adf.ly/13818925/smpdll
    „AITVARO“ ANIMACIJA (DEFORMER CLEO) - http://adf.ly/13818925/defor
    PARTICLE.TXD - http://adf.ly/13818925/particcle
    GINKLŲ/MAŠINŲ SOUNDAI - http://adf.ly/13818925/soudns
    GUNFLASH.CS - http://adf.ly/13818925/gflash
    HP AND ARMOUR SKAIČIUKAI - http://adf.ly/13818925/hpapdigi
    FIXWHEELTURNBACK.CS - http://adf.ly/13818925/fbroads
     
     
    Mano pc jei kam reik - 
     
    Jeigu kilo bėdų su modifikacijomis, atsisiuntimo linkais, kreipkites forume į pm.
     
     
     
    Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo:
    • Draudžiama naudoti JUODO ŽMOGAUS VARDĄ https://www.facebook.com/dapiso.degefa?ref=br_rs
  7. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Rokas tarp Apie pasiekimus,   
    Apie pasiekimus,
    2016, birželio 17d.
    Prašau nepadėti jokiam žaidėjui (draugas ar ne draugas - nesvarbu) pasiekti pasiekimų, nes pasiekimai skirti kad žaidėjas juos pats pasiektų. Šiuo atveju taip pat yra apgaulės tikimybė ("duok namą ar butą ant pasiekimo", "duok 5mln ant pasiekimo"), nes internetinės draugystės dažniausiai būna trumpalaikės, todėl dažnai žaidėjai apsimeta draugais ir gavę  tai ko nori tepa slides. Administracija tokiais atvejais nieko negrąžina, nes dėl to esate kalti patys ir tokiais atvejais visą atsakomybę imatės ant savo pečių.
  8. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Matas tarp Prisistatau Code_Demo   
    Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą.
     
    Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu.
    Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą.
     
    Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su tuo puikiai tvarkausi ir man tai patinka, o kai darbas tau patinka, tai jau yra ne darbas, o malonumas
     
     
    • Keli darbų pavyzdžiai (daug darbų esu nepristatęs):
     
    Gamykla:

     
    Inventorius + daiktų gamyba:

     
    TonyBet lošimo kamuoliukų sistema:

     
    DVP - Direktoriaus valdymo panelės sistema:

     
     
    • Keletas nuotraukų iš kitų mano sistemų:
     
    Pasiekimų langas:

     
    Inventorius:

     
    Įsidarbinimo langas:

     
    Namo pirkimo langas:

     
     
    Daugiau apie mane?
    » Laisvalaikiu mėgstu žaisti futbolą, bet dažniausiai leidžiu laiką su draugais, lankau lengvają atletiką ir darausi didelę sporto karjerą (šį sezoną atsidariau tapdabas tarptauniu čempionu jaunių grupėje ir beveik veikęs europos čempionato normatyvą). Sportas yra mano didžioji gyvenimo dalis, na o daugiau nebeturiu ką papasakoti, jei sukėliau kažkokių klausimų, laukiu A.Ž, ačiū už dėmesį, tikiuosi sutarsime
     
     
    Mano skype: demo.code.lt
  9. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Impressible_Lauriz tarp Greenside Profesijų parašai   
    Sveiki sukūriau parašus visiem žaidėjams,su įvairiais darbais
    Gero naudojimo!!

    Darbai reikalaujantys pakvietimo:













    Darbai nereikalaujantys pakvietimo:











    Gaujos:






     
  10. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Bruno_Linn tarp AVA7ARAI.   
    Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume:MattWhite

    Keli komentarai apie darbus:Visi avatarai kurti mano, kas kažkiek tai laiko atnaujinsiu..

    Grafikos darbai (min. 2):


    LT RAP // HIP-HOP

    FEMALE //

    FOOTBALL //

    BASKETBALL //

    CARS //

    NATURE & ETC. //

    BADABUM 435 //

    I'M TABLE // I SPEAK LONDON

    I'M IN MY MUM'S CAR

    SJŪT //

    PUDBUOLS //

    Č3 AŠ //


    PATIKO?+REP
  11. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Lukas_Riidazz tarp [0.1.6.1] Fūristai.   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Riidazz
    • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau kažkur kitur padaryti fūristų bazę, nes tame miestelyje daug kas skundžiasi kad ten laggina prie fūristų, ir neina normaliai pažaisti, taigi siūlau kažkur už miestelių perkelt tą bazę.
    • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau kitiems nebūtų lago tame miestelyje, kadangi kiek pastebėjau fūristų mašinų labai daug dėl to kelia laga.
    • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
  12. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Jagger_Bro tarp Darbų be pakvietimo pristatymas (medkirčiai , picerininkai , ūkininkai).   
    Šiandiena iš ryto prisėdęs prie kompiuterio sugalvojau susukti kokį filmuką , į jį nedėjau daug darbo dariau fur fun.
    Gero žiūrėjimo HD
    Užsidėjo juodi šonai kaip įkėliau į youtube :/



  13. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Etta_Milkman tarp [NAUJA] Laimėk CHEETAH mašiną!   
    Sveiki visi!

    Skelbiu antrąjį konkursą kurio metu jūs galite laimėti CHEETAH transporto priemonę. Kadangi ji nenaudojama stovi mano garaže, nusprendžiau ją atiduoti serverio žmonėms, kurie ja pasirūpintų. Mašinos informacija slypi čia: http://imgur.com/a/HVr7u

     

    Ką jums reiks padaryti norint laimėti ?

     

    Visų pirma jums reiks paspausti ,,patinka'' mygtuką ant mano posto;
    Toliau parašyti savo žaidimo vardą_pavardę komentaruose;
    Laukti rezultatų.
    ŠIŲ TAISYKLIŲ NESILAIKYMAS LYGUS NEĮRAŠYMĄ Į SĄRAŠĄ

    _________________________

     

    Nugalėtojai bus išrenkami šį penktadienį (2016.03.04) ~19.00 valandą, todėl siūlyčiau paskubėti. Rinkimai vyks random.org pagalbą filmuojant. Linkiu visiems didžiausios sėkmės!

     

    Todėl, LET THE GAMES BEGIN   

     

    NARIAI:

    1.Tony_Darko

    2.Dumb_Ass

    3.Mantas_Jameson

    4.Orange_Nike

    5.Frankis_Buggatiz

    6.Smoke_Piktas

    7.Ethan_Wiliams

    8.Salvatore_Daquila

    9.Gvidas_Huf

    10.Kya_Nekk

    11.Gvidas_Ham

    12.Julius_Laukinis

    13.Mad_Rmx

    14.Kent_West

    15.Matthew_Stafford

    16.Vaidas_Martini

    17.Matas_Diablo

    18.Anthony_Marcello

    19.Rage_Assasin

    20.Delius_Shishkin

    21.Airidas_Nepyk

    22.And_Morello

    23.Nicky_Target

    24.John_Fire

    25.Ernestas_Mind

    26.Javier_Madrazo

    27.Shut_Down

    28.Vycka_Kirmz

    29.Pro_Manijak

    30.Maff_Dom

    31.Zekis_Santos

    32.Bill_Shake

    33.Joker_Maxas

    34.Kristis_Cool

    35.James_Frukt

    36.Zygimantas_Extensa

    37.Domka_Lexco

    38.Dark_Buffon

    39.Patrik_Lindberg

    40.Katum_Asas

    41.Delta_Forsas

    42.Gvidas_Drifteris

    43.Ugnius_Minton

    44.Tony_Machal

    45.Hugo_Gilera

  14. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Pablo Esco tarp Laimėk automobilį "Turismo" !!   
    Sveiki, nusprendžiau padovanoti vienam iš jūsų savo automobilį, jį turėjau tikrai gan ilgą laiką. Bet jį pakeitė naujasis automobilis "Landstalker" , tad senąją sugalvojau padovanoti!

     

    Jums reikia!:

    Spausti mygtuka "Patinka" ir parašyti savo Vardą_Pavardę žaidime!

     

    Nugalėtojas bus paskelbtas kovo 5d.!!!

     



  15. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Dwayn_Johnson tarp Galima laimeti cheetach   
    sveiki taigi tapo nereikalingas cheetach tai manau padarysiu random laimetojus,norint dalyvauti reikia paspausti patinka ant sio posto 
    ir parasyti skaiciu nuo 0 iki 50 
    transporto info 
  16. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Velnelis Camel tarp Prisistatau Velnelis_Camel   
    • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Velnelis_Camel
    • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė) : Justas
    • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu): 2000.01.21
    • Jūsų gyvenamasis miestas: Mažeikiai
    • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -
    • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, bendraujantis, ir tt.
    • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Begiojimas (rekordas 24.3 km)
    • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Patyręs sampe, visi rimti gangsteriai žino.
    • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Nieko laisvalaikiu neveikiu galim sakyt, kartais į sale nueinu, begimas.
    • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: 11 metu, kaimynas pasiule.
    • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Sužinojau iš Gruzinas Sampo.
    • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Į save, nieko nesiekiu, linksmai leidžiu laika.
    • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Ne jum zinot.
    • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu 2 brolius, ir šūnį vardu spurga.
    • Ar turite merginą(vaikiną)?: Neturiu.
    • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Pabendraukit, pamatysit patys.
    • Jūsų nuotrauka (privaloma):
     
    https://www.instagram.com/bliuskevicius/
     
     
     
     
    -
     
     
  17. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Abraham_Lincoln tarp € Lengvas būdas laimėti 100.000€ piniginį prizą €   






    € Sveiki visi! skelbiu savo antrą konkursą kuriame gali laimėti 100.000€ serverio valiutos €





    € Reikalavimai norint laimėti šį prizą €





    € Būtina paspausti ant šios temos €

    € Būtina parašyti savo V_P €







    € Įrodymai jog turiu pinigus €



    € http://i.imgur.com/layMjP3.png€







    € Nugalėtoją rinksiu 2016|02|24 €

    € Viskas bus filmuoju, kad nebūtų jokių apgavysčių €

    € Nugalėtoją išrinksim per Random.org €







    € Sėkmės dalyvaujantiems! €

  18. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Dwayn_Johnson tarp galima laimeti Pcj Motocikla   
    Sveiki,tapo nereikalingas Motociklas pagalvojau padaryti event,jaigu jus norite zaisti jums tereikia paspausti patinka ir parasyti savo nick Su skaiciumi (skaiciai nuo 0 iki 50) Motociklo info
    sekmes !
  19. Patinka
    Delta_Forsas sureagavo į Domas_Focus tarp Laimėk tr.priemonę.   
    Sveiki visi, sugalvojau sukurti tokį kaip eventą kuriame galėsite laimėti tr.priemonę - Sabre.

     

     

    Taisyklės:

     

    Paspausti PATINKA ant šio pranešimo;

    Išsirinkti skaičių nuo 1 iki 70.

     

     

    Informacija apie tr.priemonę:

    http://imgur.com/QlDHgRO

     

    Nugalėtojas bus renkamas antradienį (2016.02.16)

     

    Anketa:

     

    Jūsų Vardas_Pavardė:

    Jūsų pasirinktas skaičiukas:

    Ar paspaudė PATINKA?

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.