Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Ramuncikas

Neaktyvus

  • 30

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Apie Ramuncikas

  • Gimtadienis 2002.01.29

Paskutiniai profilio lankytojai

1.198 profilio peržiūros
  1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime? Ramuncikas_OtsKokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita) Skin Komentaras apie modifikaciją (kuo išsamiau) norėčiau,gal būt padesit surasti Vaizdo medžiaga (Foto/Video) (nebūtina) visu skinu
  2. Tai ką jūs chebryte ? pasiilgau greenside cbugo
  3. Taigi sveiki, norėčiau paklausti kiek fps būtų ant samp/csgo jai Vaizdo korta būtų ASUS GTX 660 3GB , Procesorius : I5-2400 3.10Ghz 8GB RAM ? Tiesiog noriu pasidomėti koks apytikslis FPS kiekis būtų ir ar eitų per shadowplay filmuoti ?
  4. Anketa: 1. Jūsų norima modifikacija: Enb 2. Modifikacijos apibūdinimas: Kad nors kažkiek pakeistų žaidimo grafiką ir ją pagražintu 3. Ar turite brolį/sesę?: tr 4. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Free_Style
  5. *Kokios modifikacijos jums reikia?: ENB *Ką turėtų ji keisti?: Žaidimo išvaizdą. *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: - *Papildomi komentarai?: - Kad būtu lievam PC tas ENB (daug resursų nereikalautų, bet ir pakeistų išvaizdą žaidime).
  6. O kas kad jūs tą greitį matysit? Porą starų dadėsit ir viskas. Ir plius nevisada pagausit. Prieš.
  7. Anketa *Kokios modifikacijos jums reikia?: Surenos skinų *Ką turėtų ji keisti?: Surenos gaujos narių skinus *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina) neturiu *Papildomi komentarai?: Kad būtu gražus (pagal tave)
  8. Sveikas, malonu susipažinti linkiu sėkmės tiek žaidime tiek tikrovėjė.
  9. Anketa *Kokios modifikacijos jums reikia?: Ginklų *Ką turėtų ji keisti?: Ginklų skinus (gali keisti ir garsus geriau kad ir garsus keistų). *Modifikacijos pavyzdys(nebūtina)?: *Papildomi komentarai?: Galėtų būti su auto instaleriu, bet jeigu nerasi tiks ir be.
  10. Aš manau kad prieš, nes pavyzdžiui mano pačio ipas keičiasi kas diena arba kas kelias valandas. Nežinau ar aš čia vienas toks, be jeigu žaidėjas nečytina? Bet jo ipas keičias, ka tokiem žmonėm daryti?
  11. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​ Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 2 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Pats radau. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Geresnis negu buves. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, buvo nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažna

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.