Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Valero_Roselli

Neaktyvus

  • 31

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Valero_Roselli pranešimai

  1. 1.Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Įžeidinėjimai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Valero_Roselli 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: @Justis_Game 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Buvo sutarta keisti nama i masina elegy daviau nama delse elegy duoti prase dar duoti pravaziuoti biski veliau i nama iejo ir atsijunge. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): 2021-04-25 laikas: 21:35 bet viskas patosi irodymuose 5. Įrodymai (būtina):
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: Valero_Roselli 2. Problemos tipas ( „SA:MP“, „TeamSpeak“ ir pan.): Samp 3. Problema (apibūdinkite problemą): Buvo sutarta keisti nama i masina elegy daviau nama delse elegy duoti prase dar duoti pravaziuoti biski veliau i nama iejo ir atsijunge. 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  4. 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:Keikzmazodziai/Izeidinejimai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:
  5. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: Izeidinejimai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://imgur.com/gallery/5XoXtAg
  6. NIEKAS323 Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (dvigubas pranešimas, naudok daugybinį citavimą)
  7. kur Beda Noriu Paleisti Gta Sa ir ismeta sita lentele ? Narys baudžiamas forumo įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.);
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Valero_Roselli 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė :Tommy_Hilfiger 3. Už ką buvote užtildytas :Izeidimai 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :
  9. 0.1 Informacija apie mane 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Vitalijus 14 2. Miestas, kuriame gyvenu:Telsiai 3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai):Kam Jum Zinot 4. Mano pomėgiai, hobiai:Hobis Kapot Samp O Taip Fule 5. Mano broliai, seserys:1Brolis 6. Mano ateities planai:Neisduosiu 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data:2016.04.01 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje:Valero_Roselli 1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote):Is Youtuberio ClementeanTV ir Minde95 1.4 Mano pasiekti pasiekimai:Nrt 1.5 Mano ateities tikslai serveryje:I
  10. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​2016.04.01 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​2metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Is Clemes jo youtubes kanalas ClementeanTV ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Man Patinka Kaimeliu Gyvenimas Dar Suzinojau Apie Geru Updaitus Tai Sugalvojau Uzsukti I Serveri Dabar Ie Pradejau Zaist Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Visas Ivygdziau Labai Lengva Buvo:) Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Patc Nuob

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.