Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Jason'Bennett

Neaktyvus

  • 22

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Jason'Bennett pranešimai

  1. Jeigu įdėtų vėl po 20eur ekonomika labai susigadintų, todėl ir padarė po 10-15eur kad nebūtų kai ryžyne ekonomika sugadinta.
  2. Iš dalies būtų labai gerai, kad padarytų nes nei apkrauna nieko. Ir visi važinėtų su diržais nereikėtų sėdėti kaleime.
  3. Uz, nes perdaug gaisrininkai trankosi su savo tom darbines ir trugdo labai zaisti. Piknaudziauja su dabartine tr. priemone.
  4. Tikrai pries , nes butu labai mazai VIP'u ir ADMIN'u ir beje ju nebepirktu ir butu didelis minusas savininkui.
  5. Pasiulymas gan geras , nes maziau butu apgaudinejimu ir butu daugiau laiko kitiems darbas negu ziureti anketas.
  6. ;DDDDD iki ašaru. Įdomus vaizdelis, kurk dar tokių.
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason_Bennett • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kur yra žvejybos vietos prie kiekvienos padaryti aikšteles mašinoms pasistatyti, nes būna kad kiti serverio žaidėjai nustumia nuosavas ar darbines mašina į vandenį ir reikia paskui mokėti pinigus atsistatymui nuosavos mašinos ir bėgti pesčias. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai nebesipyktų, kad kiti istumia mašinas į vandenį. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klau
  8. Labai gra-u buvo pažiurėti. Ant parašo kur yra ''DC'' ten gražiausiai.
  9. Aš PRIEŠ, yra tu namų daug. Yra neparduodamu yra ir parduodamu tik reikia klausinėtis ar parduodate namą. Dauguma žaidėjų nelaiko tu namų sau jie tiesiog nusiperka ant pasiekimo ir paskui parduoda, tik reikia nutaikyti tokį momentai, kai žaidėjas uždeda parduoti namą.
  10. Labai gražus avatarai, pasiimiau pora ateičiai.
  11. Sveikas Domka, malonu. Sėkmės žaidime bei realiame gyvenime.
  12. Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Jason_Bennett Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​2016.04.06 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​11 minučių. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Kituose serverio forumuose postino. ​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Panačiau atnaujinimus visus, susižavėjau šiomis sistemomis. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvygdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Dar neteko dirbti ne

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.