Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Sweet_Dzo

Neaktyvus

  • 27

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas


Reputacijos istorija

  1. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Cleme Tean tarp Parduodamas „Sultan“ ir „Infernus“   
    700k Uz sultana
  2. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Gruzinas_Sampo tarp Greenside.lt - Ukininkas   
    Sveiki, padariau trumpa video labai daug klaidu ir pns , nes vegas buginosi si video dariau tik tam jog noreciau isbandyti nauja kamera ir paziureti koks bendras vaizdas gaunasi ,nrml video soon 

     

    https://www.youtube.com/watch?v=8LP8yVDSNdo

  3. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Mantvis Daedo tarp Litas_Pitas vs Mantvis_Daedo   
    Hmh čia pastebėjau pora (Neprotingų) komentarų... Hotai.... Šiauliuose irgi sklido tokios kalbos, bet įrodė pati mokykla, kad ir sportininkai sugeba parodyti mokslo gerus rezultatus, nėra lengva 2 kartus į dieną sportuoti ir mokintis... O patikėkit manim ta mokykla nėra tai BIZO [Vaiknamio] mokykla su pora sportsmenų.... tie tavo vaiknaminei iškelti senai, ir dabar visa teritorija kur priklausė vaiknamiui priklauso mokyklai ir skiriamos didelios lėšos, kad ta mokykla atrodytų ko geriau ir geriau, per tuos metus tos mokyklos deka daug kur  nukelevau kur kaikurie net pagalvoti negalite... Ten rošia būsimus olimpinius sportininkus, o tiesiog Litas čia bandė kažką dūhinti tipo... man nėra tolko su tokeis lavonais kalbėt, o jums ką galiu pasakyt, kad kaikurie juokingi esate, jeigu kažkoks atsiprašant vaiknaminis čia juokingesnius žodžius pasako tai jau dūhin.... Man graudu tokių klausyt, aš žinau ko aš siekiu ir ką aš esu pasiekęs ir pnš. Galiu palinkėti, kad jis užaugtu. 

     

    O šašlykas tai šeip biški trenktas, aš galiu galva guldyt, kad kiekvienam kanale tokių šūdų gali rasti... 
  4. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Mantvis Daedo tarp Mantvis_Daedo banned Explosive_Speed   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantvis_Daedo

    • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed

    • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Atrankos trugdymas

    • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : 

    http://imgur.com/a/xWeDe

     

     

  5. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Mantvis Daedo tarp Apgavo Deividas_Marquez   
    Gražino.
  6. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Cleme Tean tarp Unban Cleme_Tean   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Cleme_Tean

    • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Jamal_Meyson

    • Už ką buvote užblokuotas Apgaudinejimai

    • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :http://imgur.com/a/FeGfb

    • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :http://imgur.com/a/FeGfb

  7. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Mantvis Daedo tarp Sukurk savo svajonių namą!   
    • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantvis_Daedo
    • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500.000 Eur ~
    • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 2 dienas.
    • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO
     
    P.S Ačiū Frankiui už montažą, kitiems kurie prisidėjo prie mano interjėro paramos tay : Capelis, Inkas, Orangas, Čilas, Cleme, Jacas, Parkurui, Džioniuj Sveet.
     
    Pakeičiau interjėra šiek tiek. Prašau peržiūrėkite visi ! 
  8. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Dovydas † tarp Fenia_Dmitri interviu dėl Nortenos lyderio.   
    Sveiki,

     

    Tikriausiai jau aiškinti nereikia kas buvo, tiesiog mokam pasijuokti iš klaidų. Gero žiurėjimo.

     



  9. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Rokas tarp 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)   
    Jei patikojei nepatiko!
     
    Su nauja namų sistema atkeliauja ir konkursas, kurio metu galite laimėti išties gerų prizų! Daugiau informacijos apie konkursą galite rasti ČIA.
  10. Patinka
    Sweet_Dzo sureagavo į Aivaras tarp 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)   
    2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
     
    Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes kaip ir buvo minėta kroviniai bus paskiriami atsitiktiniu būdu.  
    Baldų parduotuvėje nuo šiol padarytas visiškai kitoks baldų pirkimas, atėjus ant pickupo ir užlipus ekrane matysite kategerijas, pasirinktą baldų kiekį, kainą, pavadinimą ir kitus baldams reikalingus dalykus, viską išsirinkus galėsite juos tiesiog užsisakyti. Baldų kiekis praplėstas, todėl pasirinkimas bus daug didesnis nei buvo iki šiol.
     
    Užsakytus baldus turės atvežti DPD darbuotojai, kai žaidėjas užsisakys baldus DPD darbuotojams bus pranešta ir su /pdk komanda jie turės priimti užsakymą, jei DPD darbuotojai per 30 minučių baldų neatveš serveris juos pridės automatiškai. Serveryje pradės bus tamsu nuo 22:00 iki 7:00 Nauja mechanikų bazė
     

     

     
    Nuo šiol pirmiau išmes vairavimo mokyklos teisių laikymo, mašinos pirkimo, mašinos nuomos dialogus nei AFK dialogą, tokių atvėju negalėsite važinėti su tom mašinom. Pakeltas saugios zonos textdrawas kuris maišydavo mašinos spidometrui. Gaisrininkai pumpuotis vandenį / leisti jį galės tik sėdėdami vairuotojo pusėje. Iš Angel Pine išimti perkami namai, namų savininkams pinigai gražinti. Išvalytas visiškai AngelPine kaimelis ir susįje veiksmai su juo, nes jo pridėti nebeplanuojame. Visų paprastų namų kainos pakeltos 3 kartus nuo buvusios kainos, butų kainos 2 kartus, o salų kainos iki 5.000.000€ Su atnaujinta namų sistema pasipildė ir nauji gyvenamieji būstai, net 49 treileriai, bei 57 vilos. Mirus ir turint rankose pinjatos ginklus juos iškarto prarasite. Kai mirsite prie pinjatos ir būsite vėl prikeltas nebegausite ginklų. Jei būsite sekamas policijos negalėsite naudoti /pzu komandos. Skelbimus skelbti kontoroje nuo šiol galėsite tik turint bent 1000 patirties taškų. Kai pagalbininkas žmogų užblokuos su sau skirta komanda, žmogus gaus IP užblokavimą. Įdėta nauja taxi bazė
     
     

    Atnaujinta pati namų sistema, pačiuose namuose daug kas nesikeitė. Atsirado 2 nauji namų tipai t.y treileriai (nameliai ant ratų), bei vilos kurios bus pakankamai brangios ir ne kiekvienam įkandamos, beveik visas winewoodas bus užpildytas jomis. Atvykus į namą paprastai nebegalėsite naudotis seifu/muzikos centru/pavalgyti, kad visa tai padarytumėte jums reikės turėti nusipirkus seifą / šaldytuvą / muzikos grotuvą iš baldų parduotuvės. Taip pat pakilo saulės baterijos kaina, ir nuo šiol jų valdymas bus per namuose esančią komandą /namai. Taip pat atsirado dar viena naujovė, namuose galėsite nusistatyti kur tik norite, kad atsirastų iš lauko į garažą įvaroma tr.priemonė. Didžioji namų sistemos atnaujinimų dalis buvo baldai, apie kurios ir bus dabar rašoma. Baldus kaip ir buvo minėta galėsite gauti iš baldų parduotuvės, o iš parduotuvės jie pas jus atsiras ne ankščiau 30 minučių, arba anksčiau jeigu jums juos atveš kurjeriai. Visas baldų valdymas bus daug lengvesnis, bei su daugiau funkcijų. Baldus nuo šiol galėsite kaip tik norite texturinti (keisti išvaizdą), keisti jų pavadinimus, įjungti įvairiausius indexus kas palengvins jums darbą. Jei būsite protingi, vilose galėsite pasidaryti net po 2 aukštus, nes namų interjerai bus visiškai tušti, ir sienas galėsite susidelioti kaip tik jums geidžia širdis, todėl namo vidaus išvaizda priklausys tik nuo jūsų pačių. Kad visas darbas jums būtu dar lengvesnis, baldus galėsite laikyti sandelyje, todėl baldai jums nesimaišys statant savo svajonių namus!
     

     

     

     

    Verslo produkcijos kaina parduodant į serverį priklausys nuo to kiek žmonių tuo metu bus serveryje                     Nuo 0 iki 100 - 5€                     Nuo 100 iki 150 - 10€                     Nuo 150 iki X - 15€ Autokarų patalpoje gamykloje įdėtas išėjimas pasibuginus.  
    http://greenside.lt/index.php?/topic/25923-klaida-klada-su-%C5%A1iukl%C4%97mis/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25857-smulki-klaidel%C4%97-bausm%C4%97se/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25277-klaida-su-ma%C5%A1in%C5%B3-salono-ma%C5%A1inom/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25862-klaida-su-tekstu/ http://greenside.lt/index.php?/topic/25992-gramatin%C4%97s-klaidos-ir-kita/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26007-klaida-su-gaisrin%C4%97s-vandenio-sistema/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26260-gramatine-klaida-pinjata/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26265-gramatin%C4%97-serverio-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26319-gramatin%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26390-gramatine-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28701-serverio-ra%C5%A1ybos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30141-serverio-klaida-picos-kaina/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29632-gaisro-neprieeinamumas-prie-bene%C4%8Dio-hatos/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29490-klaida-su-f%C5%ABrist%C5%B3-darbu/(patestinti) http://greenside.lt/index.php?/topic/28914-smulki-klaidel%C4%97-su-laiku-gspd-darbe/ http://greenside.lt/index.php?/topic/29692-smulkut%C4%97-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/30201-ma%C5%BEa-gramatikos-klaida/ http://greenside.lt/index.php?/topic/28556-bugas-laikant-teises/ Čyteriams susprogdinus tr.priemonę su čytais, tr.priemonės laužas nebeatsiras. http://greenside.lt/index.php?/topic/27178-klaida-su-grobimas-komanda/ http://greenside.lt/index.php?/topic/26772-smulki-klaidel%C4%97/ Sutvarkyta klaida, kai galėdavote prisijungti nesuvedę slapto klausimo atsakymo. Jeigu važiuosite greitai ir užspausite ESC, kad patektumėte į AFK rėžimą, jums rida nebekils. http://greenside.lt/index.php?/topic/31600-serverio-klaida-su-pinjata/  
     
    Pirmą dieną siūlau pirkti tik po kelis baldus ir suprasti kas kaip veikia, jei bus kokių klaidų dėl kurių tektu pašalinti Jūsų baldus, už juos po sutvarkymo pinigai nebus kompensuoti!
  11. Patinka
    Sweet_Dzo gavo reakcijąSafari_Mesh tarp GiveAway 35.000e serverio valiutos.   
    1. Parašyti savo V_P koks yra žaidime; Sweet_Dzo

    2. Parašyti kodėl norite šių pinigų; Nusipirksiu kokį gražų automobilį

    3. Parašyti ką veiksite su laimėtais pinigais; Nusipirksiu mašina, arba ką nors kita gražaus.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.