Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Deividas_Bmw

Neaktyvus

  • 47

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Deividas_Bmw pranešimai

  1. ačiu visiems už pagalba ir pagaliau galiu sugrįžt į greenside po nedidelės pertraukos
  2. Bandžiau rašo 10eur. mokėt. Bet girdėjau, kad iš ten gali ji free atsisiūst. Gal kažka vistiek reik padaryt ne tik atsisiūst?
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Bmw 2. Problemos tipas (SA:MP, TeamSpeak ir pnš..): GTA SA atsisiuntimo linkas ar kažkoks GTA SA gavimo būdas :) 3. Problema (apibūdinkite problemą): Patarkit iš kur siustis GTA SA kiek ieškojau neradau :( 4. Vaizdinė medžiaga (jeigu reikia):
  4. Galėtu įdėti, nes biški nervina spaudinėt ALT ir pasipildyt kulkas.
  5. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Deividas_Bmw– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ideti i mocus/mašinas rankini stabdį, kurį įjunges mašina negalėtu pajudėti.– Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebus tokiu bajeriu kai kai mašina/mocas gražiai priparkuotas aikštelėje ir uzrakintas sprogsta.– Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Jau šiandien mocą 3 kart remontavau ir 1 kart elegy, nors transportas yra gražiai pastatytas elektra krautis polomino creek miestelyje arba
  6. Nusipirkau elegy, galit rakint tema
  7. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Bmw 2. Suteikite daugiau informacijos apie perkamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius, rida: kad butu kuo daugiau xflow daliu ant elegy, rida nesvarbu spalva kad gražiai su tune sueitu, bagažinės inventorius irgi nesvarbus. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Jai gera parodysit tai ir daugiau sumokėsiu svarbiausia kad nebūtu kainos aukštesnės nei 600k 4. Papildoma informacija (jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti):Norėčiau kad būt
  8. Jūsų V_P žaidime: Deividas_Bmw Jusų norimas skaičius nuo 1 iki 150 (Dėmesio skaičiai negali kartotis rinkdamiesi skaičių atidžiai pažiūrim ar nepasirinkote to paties skaičiaus kaip kitas dalyvis): 101 Kokio sekančio giveaway norite ( Būtina parašyti negalima atsakyti nesvarbu ar t.t kitaip anketą atmesiu): manau butu idomus koks visu po 3 tdeziu. Kokiais tikslais planuojate išleisti 2k kreditų: Pirksiu VIP naryste, o likusius tdezem.
  9. Kaina siūlyk, visa informacija apie car matysi fotkėse.
  10. Viskas Išspręsta taikiai. Galit rankint temą. ;D
  11. https://imgur.com/a/NDMkuIv Nu, kad nieko nesakei.
  12. Tu cia gali neneluot pardavei versla is manes 80k pasiemiai neblogai. Tu tikras kad tai sakei nes perziurejau ft kad nieko apie tai nesakes sakei tik kad duosi man saibas po 10k i diena ir taip iki rugpjucio 1. Jai nori galiu sukelt tas ft
  13. Taigi nieko nesakei, dabar cia sugalvojai sakei kad duosi man tuos pinigus jai padesiu versla vel aktyvu padaryt
  14. @Mike_Moo nieko tu man nesakei štai http://www.part.lt/img/cbc9b6aaaf2312bc76a32f6315cce6d5805.png matos jog pardavei verslą ir tepei slides dviem savaitem, manei jog aš leavinsiu serva ir išeisi į profitą, pardavęs verslą ir iš manes šaibas gavęs (80k).
  15. Nors ir nemoku c-bugo, bet manau grąžinti būtu gerai. Daugiau chiebros susirinktu ir jai grąžinsit c-bug'a turėsiu dar vieną veikla, mokytis c-bug'int.
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Deividas_Bmw 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Mike_Moonman 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Nu buvo tokia deala, aš jam duodu 80k, kad verslą galėtu atgaivinti. Daviau šaibas sako aš duosiu tau verslo pelno sakau nu gerai. Vakar prisijungė davė 5k ir sakė dar reik 25k aš jam pasakiau atiduosi 80k gal ir duosiu dar 25k. tai po to karto daugiau serve nebemačiau, o dar šiandien žiūru verslas jau pardavinėjamas, tai tiek, jai kyla neaiškumu, paaiškinsiu dar. 4. Apgavystės data (mėnuo, diena, laikas): nuo 2018-07-14d. iki 2018-07-16d.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.