Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jessy_Smith

Neaktyvus

  • 56

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Visi Jessy_Smith pranešimai

  1. Atsiprašau, bet paveluotai. Šio GIVEAWAY nugalėtojas Bobby_Stanfield sveikinimai jam! Prizą jau atgavo tik prisijungiau į serverį.
  2. Sveiki serverio žaidėjai, kaip matote rengiu 140.000€ GIVEAWAY, jis vyks iki 2016-08-04 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose įrašyti savo tikslų Vardą_Pavardę! Savo Vardą_Pavardę galite pakomentuoti tik vieną kartą šiame GIVEAWAY. Mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina, bet jeigu norite dėkite ;)
  3. Labas guoda, nepasakyčiau kad tau 19 metų duočiau kokį 25 metus. Sėkmės tau šiame projekte.
  4. 1.Jūsų V_P žaidime; Jessy_Smith 2.Ką darysite su laimėtais pinigais/mašina ; Pinigus taupysiu ant verslo, mašiną parduosiu arba važinėsiuosi. 3.Ar tikites laimėti šį nuostabu konkursą ; Taip be abejo, jeigu nesitikėčiau nedalyvaučiau.
  5. Nelabai gražus, geriausiai jeigu nori, kad gražiai automobiliai būtų įsirašai color mod, enb, timecyc ir tau nereikia jokių papilomų modų ir automobiliai gražiai atrodo.
  6. Gi googlei pilna yra tokių tik reikia mokėti ieškoti. Matosi turi temas, kad tik postų pasirinkti ir matosi kad nepaslenki ieškoti.
  7. Jeigu tu lėtas ir tą darbą dariai 20-30min.
  8. 5min darbas ir galvoji kažkam patiks ir gausi +rep, pasvajok ir praeis. Negražus visiškai.
  9. Aš prieš, nes nesupratau ką norėjai pasakyti šioje įdėjoje.
  10. Ko jūs verkiat forume, jeigu norite išsilieti pasiimkite gun ir eik supi.sk ir vsio ir nereikės verkti forume.
  11. Sveiki, įkėliau šią muzika, nes ji man labai patinka ir kai man būna liudna labai pakelia nuotaiką. Ir pagalvojau gal ir kitiems bus taip pat kaip ir man pakels nuotaiką ir bus labai graži. Komentaruose parašykite ar patinka jums ši daina bei jeigu patinka +REP Jūsų platinamos muzikos pavadinimas: MiyaGi - Бонни [Official Music Video] HD Jūsų muzikos nuoroda(SPAUSK, SPAUSK ir t.t): Kuo jumis sudomino šita muzika: Kaip ir minėjau, kad labai pakelia nuotaiką ir ji man labai graži.
  12. Jacob kaip naujokas perdaug čia išsireiški, jeigu kas nepatinka gali eiti į kitą serverį ir mandravoti, o čia nepamandravosi nes tuoj pat būsi nuskausmintas ir po stalu tupėsi.
  13. O kas čia tokie tie trys malykai? :DD Tu vpš nekopink pavardė mauk iš servo.
  14. Ką tu čia svaigsti, čia CLEO modas, kad rodo skaičius prie hp. Pats tokį dalyką turėjęs irgi taip pat rodo, kai tik mirštu. Ir nereikia čia prisisvaigti savo vėjų ir freepostinti nesamonių. Sorry už freepostą, sunervino labai turėjau būti parašyt. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
  15. Proto bokštas tu rimtai žiuriu, Tu nenorėk kad tau pinigai eitų iš oro kaip seniau kad buvo. Išmok elgtis su verslu.
  16. Alone tu bent žinai už ką yra duodami tam tikriems žaidėjams pasirinkti SKIN? kiek matau, kad nelabai. Reti skin yra duodami už padarytą gerą darbą ar laimėtą kokį konkursą, jeigu pats šių dalykų negali pasiekti tai nedaryk tokių veiksmų, kad galėtum tokius dalykus lengvai gauti. Tam ir yra padaryti reti skin, kad žaidėjas užsitarnautų arba stegtūsi ir laimėtų. Aš visiškai prieš tavo įdėja kiek matau šią įdėja parašiai, nes pavydi kitiems kurie turi retus skin. Užsitarnauk ir gausi, o nedaryk tai kažkokius sprendimus, kad jį lengviau gautum sėkmės.
  17. Visiškai negražus tie avatarai niftem kažkokie. Jeigu tavo kurti avatarai tai reiškia neturi skolio.
  18. Matau esi gražus dizaineris, man patiko tavo skonis ir tos visos spalvos. viskas įdealu nais nais.
  19. Visai nieko tokia įdėja būtų ir vertigesnės mašinos būtų ir gal būtų gerai jeigu būtų daugiau kw(kilowatų) pvz; būtų daugiau kilowatų negu pradine tai + 10-15km/h prisidėtų. Bet čia tik mano nuomonė.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.