Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Colin

Neaktyvus

  • 42

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

5.455 profilio peržiūros
  1. Ar aš tau sakiau, kad atėjęs iškart tave statys prieš patyrusi varžovą ? Na ir kas jei tave ten treniruos, bet tu vistiek būsi nedrasus ir bijosi kovot prieš savo priešininką, eik toliau darbo xp keltis, gal ateityje prireiks rašant cv.
  2. tavo temoje yra tokie žodžiai "Kas ka lanko is sporto saku? ka pasiulytu ? kodel ?" Tai va turbūt šioje temoje atsakiau protingiausiai, nes kiti iš tavęs pizdavojasi ir tiek lanko tipo daile, šaškes ir t.t, o aš atsakiau normaliai siūlau pačiam susiprast kas yra prie širdies ta ir lankyt. Jei ir pasakyčiau, kad lankau tipo boksa ar tau nuo to kas pasikeistu jei tu bijai gaut į nosi ?
  3. klausimas b.let iškilo ką lankyt, kas patinka ta ir lankyk, gi jei pasakysiu eik į boksa o tu nemėgsti būti mušamas tai ir neisi į ta boksa.
  4. Mokyklos didžėjus būsi ?
  5. Iš serverio versla pirkau už 4mln, dbr 3 lygi pakėliau kaip galvoji parduosiu tau ar ne ? P.S Capelis 5,5 siulė
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Colin_Sarkys 2. Parduodamų patalpų dydis: 400m2 3. Verslo lygis: 3 4. Verslo šaka: Tech 5. Norima kaina už verslą: Siūlom 6. Nuotraukos su verslo informacija: http://www.part.lt/perziura/a06a003f60034eed1fb13d31cafdc175234.png http://www.part.lt/perziura/51315404571b9e19c5d5518415b3a462849.png 7. Papildomi komentarai( jei nereikia - galit šio punkto nekopijuoti ): Paliksiu viska kas yra fotkėse ir produkcija ir visas šaibas kiek ten jų yra, ir dar nesiūlom kebabų ar barankų, reikia grynais kadangi neaktyvus nėra tikslo laikyt nekilnojimo turto.
  7. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Colin_Sarkys ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra)): Interjero dydis pats didžiausias, yra šioks toks kiemelis, garažas taip pat yra, sienos yra sudėtos bet viska galėsit pakeist. ◘ Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://www.part.lt/perziura/fdce39aa6287c*cenzūra*6e16a4490b2bc712809.png http://www.part.lt/perziura/532b472b565e9e331953488a38b744a5901.png http://www.part.lt/perziur
  8. Versla iš serverio nusipirkau už 4mln 400m2, biški ten nedaug investavau turiu jau 3 lygi, o minuse dar esu apie 1mln, bet kadangi aš neaktyvus todėl taip labai šaibu nesidarau iš to verslo, bet jei bučiau aktyvus tie pinigai plauktu kaip nzn kas, *cenzūra*e nusivalyt galėčiau su pinigais. Mano verslas vertas 8-10 mln pirkit jei norit
  9. Jei Lietuvoj už minimuna pragyvena, taj jus irgi pragyvensit
  10. Iškur tu toks protingas čia išlindai ? • Taip ir turėjo atsitikt, per daug taisyklių gaujom ir t.t gaujiniai nesijaučia laisvi jie yra suvaržyti taisyklėm ir t.t • Nieks nepildo nes ir kaip pats sakei visi kas moka bent šiek tiek vadovaut, pasipriešint yra stulpuose, dėl kažkokių tai taisyklių sulaužymo. • Tai buvo padaryta anksčiau, tačiau veikė taip kaip ir turėjo veikt, tiesiog buvo žaidėjų skaičius mažas todėl taip pat klubu buvo mažai Ką siūlau tau? • KEIKSMAI į KEIKSMAI xD Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama naudoti necenzūrin
  11. nežaidžiau jūsų to ryžyno ir giliai pohui man kas ten yra, tipo nenorėtum kad būtų viskas tas pats kai buvo pirma gaujų sistema, gaudavom daugiau veiksmo nei dabar gaunam.
  12. Reik tas pačias gaujas padaryt kad už tam tikra kreditu galėtu gauja nusipirkt, Mariui nereikėtu kurt atranku, o prireikus galėtu lyderi nušalint.
  13. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Colin_Sarkys 2. Kokios rūšies produkciją gaminate: Technologijų 3. Kokios produkcijos norėtumėte gauti: Maisto ir Energijos 4. Parduodamos produkcijos kaina už vienetą: Nesupratau to klausimo, duodu krc 56k tech o jus 28k maisto ir 28k energijos.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.