Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Linas

Neaktyvus

  • 15

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

785 profilio peržiūros
  1. Žinutės siuntimas taip pat yra apmokęstinamas. Jei tokias temas kursi toliau, manau ateityje reiks pirkt dar vieną unban'ą.
  2. Ne, iki to dar nebuvau nusiritęs. Taip, buvau psichinis, nors aš taip ir parašiau, nereikia kartoti. Dažniausiai su tokia realybe nesutinka tie, kurie patys dabar gyvena tokį gyvenimą. Peace. P.S: pasaulyje yra nemažai atveju, kada dėl kompiuterinių žaidimų įtakos buvo nužudyti žmonės.
  3. Spalvos netinka Nejuokinkit su tokia kritika, kas jum pasakė, kad mėlyna netinka, o oranžinė tinka? To Gaxas: viskas labai gerai, nesustok ir daryk tai ką mėgsti. Kas kliuvo į akis, PM.
  4. Vasarą kaip tik nemanyčiau, jog reikia kirmyt prie kompiuterio (nu ok, pas mus vasaros nėra kaip Los Angel'e) šiaip apie mokyklą sukurčiau atskirą temą ką jį duodą ir ko ne, bet dabar nenoriu pats sau prieštaraut.
  5. Pažiūrėjau ir pamačiau, kad dauguma čia per parą tikrai nemažai laiko praleidžia, tačiau čia jau jų reikalas, su kaikuriais pabendruoji tai tikrai matosi, jog žmogus normalus turi gyvenimą, bet paskaitai asmenų prisistatymus, tai dauguma irgi siekia "karjeros"... Kur žaidime? Kaip jūs ją įsivaizduojat? Lygtais viskas materializuosis? Ne, galiu jums pasakyt, kad jūs patys nebejaučiat malonumo žaisdami, o visa ta padaryta "karjera" prisideda kaip našta, nebelieko kaifo, neišsiplėsiu nes dar būtų gerai jei likčiau neužblokuotas.
  6. Tai čia tiesia, viskas gerai, kai žaidi, daug žmonių taip praleidžia laisvalaikį, koks skirtumas ar laiką tirpinsi prie tv ar pvz žaisdamas, aš pats kartais xbox'ą įsijungiu, bet su internetiniais žaidimas nieko neturiu bendro jau seniai, bet supranti kame esmė, tas jaunas žmogus kurio galva dar tik fomuojasi 15 -16 metų gali pakliūt į rimtesnį dalyką, čia tas pats kas žolės parūkyt (debilai kurie rly, vistiek kažkada pereisit ant stipresnių) vienam nieko nebus, o kitas užsikabins ir tai taps laisvalaikio praleidimu kiekvieną savaitgalį. Tokie dalykai jaunesnius išmuša iš vėžių, kad ir tavo re
  7. Tuo metu kai žaidžiau sa-mp'ą nebuvo nei tokių serverių... viskas kas buvo PHP Fusion variklio forumas, nesakysiu apie kokį serverį kalbu, bet jis dar gyvuoja (oj kaip gyvuoja...Ir jei norėčiau kažkokią istoriją sukurt, why kurt ir gadint laiką, tai turbūt ten ir sukurčiau, bet sakau, jog pamačiau... Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (double post)
  8. Jo, "Shishkino" gyvenimo mokykla nebloga, Šimkaus kalboj yra tiesios, bet visi žino, jog jis aferistas
  9. Tada viskas su tavimi tvarkoj. Manau esi tas, kuris tikrai gyvena laiminga gyvenimą Mokslus tai pažiūrėt, rly, nes kai užtūsina dabar chebra tai irgi nekažką Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (double post)
  10. Supratau, jog turbūt niekam nepadėsiu.. kaip ir man niekas nepadėjo, kažkam taip pat reiks dugno, kad galėtų pakilti. Nežinau nei tavo amžiaus, nei kaip tu atrodai.. istorija neišgalvota (jei būtų tokia turbūt būčiau dabar dar laimingesnis savo gyvenime). Ar čia rašo tas, ką aš ir pamačiau. Iškarto patinka užpulti visiškai nepažįstamą? Patikdavo ir man... Taip, tavo laimei turiu prastesnį regėjimą ir nešioju linzes, tačiau ir šių reikia tik vairuojant, o akinių niekada nemėgau.
  11. Turbūt dėl to, jog irgi turi problemų... Linkiu tau stiprybės žmogau! (vien dėl to, jog nesugebėjai perskaityti net pirmųjų sakinių)
  12. Sveiki! Turiu iškarto nuliūdinti, tačiau temos pavadinimas yra melagingas, tačiau manau, jog perskaitę šį blog'ą praturtėsite morališkai. Tikiuosi forumo ir serverio administracija nesupyks apie tai ką kalbėsiu, nors manau tai irgi jų moralės reikalas. Pirmiausia, noriu prisistatyti: esu Linas iš Vilniaus, dabar jau Karoliniškių m.r., man 21-eri, esu studentas, antrame kurse studijuoju transporto inžinerija, turiu mergina, gyvenu normalų gyvenimą, tačiau ne taip ir senai viskas buvo visiškai kitaip... Čia atėjau pasipasakoti kokiu žmogumu mane pavertė kompiuteris, bei būtent San Andras Multipl

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.