Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiilgta analizė: turim medikų direktorių!

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

Vasaros karščio pikas praėjo, mano kelionės, atostogos irgi, pats metas susiimti parašyti dar vieną šedevdrą. P.S. Pataupykit savo laik'us, nes šiandien greitu metu numatoma ir DPD Kurjerių analizė. Juk analizėje man visad paspaudžiat 'patinka', ar ne? ^^
Taigi, medikų firma.. šiai firmai man nieko nereikšt ar žaidėjas naujokas, ar senbuvis, patyręs ar ne, tiesiog rinksiu žmogų, kuris labiausiai mėgsta dirbti medikų darbe, žinoma, su stipria anketa. Taigi, lendu į anketas ieškoti prie ko prikibt.


Pirmoji anketa, su gražiu headeriu, ką tu kątu.. Pristatyta serverio naujokų grupės, Mario šeimos atstovo - Pashka. Iš pažiūros, nebloga anketa, kandidatas įmanomas, tačiau ankstesniame serveryje atsibodo medikų darbo rutina. Kuom esi garantuotas jog neatsibos ir čia, kaip atsibosta ir kitiems iki šiol? Žadi, bet abejoju ar pats tuom tikras. Įdomus samprotavimas apie medikus grobimuose, priminė laikus ankstesniame serveryje. Čia nors medikams ir leidžiu dalyvauti grobimuose, tačiau visuomenei nelabai aktualu. Visi prisiperka vaistinėlių ir medikų paslaugos paties grobimo sukūryje nublanksta. Na, čia dar palaukim naujo gaujų modulio.  Mintis su budėjimais gal ir nieko, bet budėti prie pinjatų ir pnš, nors mintį pagrįsai, bet manes neįtikino kad tai reikalinga. Manau jog rašei tai ne dėl to, kad iš tiesų manai jog reikia, bet tiesiog, kad prirašytum daugiau teksto. Trečioji įdėja nėra nieko naujo, pati mintis nesudomino. Bet pirmesnių minčių trūkumus atsvėrė ketvirtoji įdėja, mat aš labai už serverio konkurencingumą tarp žaidėjų! Mintį su medikų medikamentais GSPD firmoje gal išplėtojus būtų nieko, bet su šarvais - visiška paliava. Darbuotojų pasirinkimo klausimą atsakei labai sausai, minimalius serverio reikalavimus,  o ne žmogiškus faktorius. Žaidėjus motyvuosi pinigais, bet visoje anketoje neužsiminei nieko apie pačią veiklą firmoje, kaip džiuginsi darbuotojus kasdienybėje (be algų ir misijų). Aplamai, anketa sausoka, tačiau kaip galimas kandidatas visai įmanomas.

 

Sekanti anketa nors vizualiai pateikta kaip erdvi, tačiau tikrai nėra didelė, bet tikrai pakanka tam, kad galėčiau ją vertinti. Įdomų prisistatymą apie save pateikęs Rolling Paul, žmogus stebimas ilgą laiką mano akiratyje, tad tikiuosi jog anketa nenuvils. Anketos pirmas įspūdis - žavu. Patiko man naujas formatas, netradicinis. Kiti rašo CV vos ne kaip anketą atsakinėdami į savo klausimus, o tavo formatas savotiškas, kokio visuomet tikiuosi kiekvienuose rinkimuose. Pats anketos turinys turi savotiškų trūkumu. Pavyzdžiui, kalbama apie įvairiausias anketas, naujas neiššlifuotas įdėjas, bet ko aš noriu kiekvienoje anketoje - kad jau siekiant direktoriaus visa koncepcija būtų apsvarstyta, sugalvota dar būsimiems rinkimams, o ne rašant anketą nervuotis dėl to, kad nesugalvoji šiandien nieko, ir rašyti anketoje pažadus ką darysi. Anketa nėra išsiskirianti, lygi kitiems kandidatams, tad ir pats turi galimybių užimti pareigas.

Keista matyti į medikų firmos direktorius, o ne taxi ar gspd pildantį Vainių Boykaa. Prisistatymas neblogas, pati anketa įtikinanti jog galėtum direktoriauti, bet su įdėjomis, kaip visuomet, prisikabinsiu. Nors surašei nedaug, bet visai neblogų, praktiškų minčių, tačiau pačios bombos, ypatingo cinkelio taip ir neišvydau. Patiko naujovė, jog darbuotojams bus mokamos kasdieninės algos, dydis individualus pagal tai ką jie atlieka per dieną, iki šiol dar direktoriai nėra bandę tokios sistemos. Pagirtina iniciatyva! Na o apibendrinant kandidatūrą - šioje atrankoje esi realus variantas tapti direktoriumi.

 

Sekanti anketa yra tikras netikėtumas. Negana yra pakankamai naujas veidas serveryje, asmeniškai man nematytas, bet dar ir dailiosios lyties atstovė Rožinė_Blondinė. Skaitom anketą toliau. Kaip iš nematyto veido nesitikėjau tokios turiningos anketos, o nuspręsti bus sunku, nes visų kandidatų anketos plius/minus lygiavertės. Patinko samprotavimas apie direktoriaus portretą firmoje. Pati įdėja medikų firmai pakankamai vaikiška, bet jos panašios koncepcijos jau buvo senai svarstomos ar reikalingos serveriui, ypač prisimenant jog čia ne rp žanro serveris. Vienintelė kandidatė pateikusi minčių darbuotojams - netradiciniai konkursai forume, tiesiogiai nesusiję su darbu serveryje. Taip, tokie dalykai patinka žaidėjams serveryje, ir dėl to iš manes užsigarantuojat nemažą pliusą. Galutinai viską perskaičius - anketos įspūdis labai žavingas, kandidatūra tikrai rimta, žiovauti nebuvo kur, nes nemažai ir linksmų niuansų. Sveikinu su stipriu debiutu.

O dabar apžvelgus visą šią atranką, jos dalyvius ne vien su anketomis, bet ir visi kiti ypatumai kaip aktyvumas, reputacija ir dar vardinčiau ir vardinčiau, galo nebūtų... Taigi, kiekvieno kandidato pliusus minusus sudėjus, tiek kas susije su anketa, tiek ir be anketos, galime pasverti ir sudėti finalinius štrichus šioje per ilgai užtrukusioje atrankoje. Taigi pradedu nuo dviejų stiprių kandidatūrų, dar šviežiausi žaidėjai atrankose, dalinasi trečia pozicija - Rožinė_Blondinė ir Pashka_Mario. Abu turite begalinį potencialą, tačiau kodėl dalinates trečia? Blondinės anketos kokybė, taiklumas viršyjo per gerą sprindį, tačiau Paška_Mario pakankamai aktyvus serveryje, teamspeake, o tai vienas iš svarbesnių faktorių betkuriuose rinkimuose. Kitas dalykas - Rožinė Blondinė visiškai naujas veidas projekte, ankstesniuose serveriuose ištikima medikų firmai, o tai didžiulis pliusas šiuose rinkimuose, tačiau nesu pastebėjęs nei forume, nei žaidime aktyviau reiškiantis, tad nors tikiu, kad tai būtų geras pasirinkimas, tačiau bijau jog ne ilgam šiame projekte ir greitai pradingsit. Jeigu tik pažinočiau daugiau, tiek abejonių neturėčiau. Tuo tarpu Paška irgi nesenai papildė GS serverio gretas, bet įgauna teigiamą pasitikėjimą dėl savo aktyvaus darbo serveryje (pagal surinktą serverio duomenų statistika - Mario aktyviausias kandidatas serveryje). Visi šios atrankos kandidatai lygūs, tačiau kodėl kažkas iš jūsų dvieju tapo direktoriumi - skaitykite toliau. Mano sprendimas Vainių Boykaa statyti į antrą poziciją sukels daug visuomenės diskusijų, mat žmonės, laukiantys šios analizės, labiausiai palaiko ir tiki būtent Vainiaus sėkme. Aš tikiu, jog mano pasirinkimas duoti direktoriaus pareigas jam būtų saugus, patikimas variantas, juolab aš dažnai duodu direktoriaus pareigas tam, kuris iki tol rodo daug potencialo, o Vainius jau ne kartą mano rinkimuose užimantis antrąją poziciją, atrodo, jau laikas ir jam suteikti šansą. Kadangi vienu metu rašau dvi analizes (kartu su DPD Kurjerių rinkimais), numanau jog Vainiaus paslaugų dar neatsisakysiu, o šiam pildyti naujų anketų nereikės, nes ir taip prastai sekasi. Na o šios dienos dėmesio centre, rinkimuose lyderio poziciją užima Rolling Paul. Aš esu toks DP, kuris mėgsta stebėti žmones, bendravimą, elgesį, intelektą ir daugelį kitų aspektų, ir taip ieškoti naujų talentų. Su šiuo žmogumi esu kalbėjęs TeamSpeak'e gal vos kartą, bet ir tai dariau dėl to jog ilgai stebiu šio žaidėjo potencialą. Rinkimų laureatas nepasižymėjo tokia išsiskiriančia anketa kaip Rožinės Panteros, tfu Blondinės, pagal serverio statistiką, paskutiniu metu nepasižymi tokiu aktyvumu serveryje kaip Vainius ar Pashka, tačiau tikiu jo hobiu būti mediku, jog gavęs pareigas nubrauks įvairias žaidėjų abejones. Kaip kadaise rizikavau dėl įvairių kitų panašių žaidėjų, visuomenėje nepasižymėjusių, pareigose nepatyrusių kaip Gvidas_Ham (pirmas šovęs geriausias pavizdys iš daugelio kitų), taip surizikuosiu ir šį kartą. Sėkmės darbuojantis, Rolling in a deep Paul!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu, paulai žiek nenuvilk ba už ausų afirka parodysiu :D

 

Juokauju, maladėc. O čia mes su Vainium jau taktikas kurėm, galvojom mes paiimsim nes Rožinės nematyt, o pasirodo dar kits yr:D 

 

sėkmės karočia, laikyk medikus savo širdį čiūvak

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ojėzau Mariau.. Kaip tu surandi laiko rašyti tokias ilgas, motyvuojančias analizes! Didžiulis RESPEKTAS tau, beabejonės jog GreenSIDE žaidėjai neturės jokio kito direktorių prižiūrėtojaus kaip tu.

Sekmės Rolling'ai einant šias pareigas, tikiuosi nenuvilsi Mariaus bei visų kitų serverio žaidėjų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.