Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 21, 2014 Ignas Bandito Fat_Sliekiukas Gruzinas_Sampo 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 21, 2014 Kaip ir sakiau tavo man kažkoks keistas cc, tam tekstui apačioje, nereikėjo iš apačios juodumo "gradient". Ir eglutes jug nebuna Raudonos :c Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras_Minas 6 Parašė Gruodis 21, 2014 vapse kažkoke nesamone paaiskink nuo kada žiema būna raudonos egles dar galėtum rašyti ne raudonai nes vaspe kažkoke lempa gaunas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 21, 2014 Na toksai puse velnio tavo darbelis yra,bet gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Gruodis 21, 2014 geriau reikėjo ružava eglę negu raudona. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fat_Sliekiukas 16 Parašė Gruodis 21, 2014 Na tikrai gražu, man asmeniškai patiko. Spaudžiu žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 21, 2014 Oho, tikrai gražus darbelis. Laukiu tavo kitų darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justaz'Halberstad. 52 Parašė Gruodis 21, 2014 Kaip ir sakiau tavo man kažkoks keistas cc, tam tekstui apačioje, nereikėjo iš apačios juodumo "gradient". Ir eglutes jug nebuna Raudonos :c čia tai nėra svarbu, bet kada pakeist įmanoma, elgę raudoną padariau, kad prie tekstų prisiderintų, o cc keistas nes dariau pats o šiaip eglutę virš cc - žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 22, 2014 Gražus darbelis mldc sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Visada buvo, yra ir bus heiterių. Man asmeniškai patiko darbelis, sekmės ateityje su panašaus pobūdžio darbais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 22, 2014 Gražus, paprastas darbas. Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Electric_New 357 Parašė Gruodis 22, 2014 Neblogas darbelis sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grumpy_Cat 1 Parašė Gruodis 22, 2014 Paprastas ir gražus darbelis,sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonhy_Lafesta 5 Parašė Gruodis 22, 2014 Eglės spalva gal kiek per daug ryški, o pats darbelis tiesiog tobulas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Man patiko, tikrai gražu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Zuokas 19 Parašė Gruodis 22, 2014 Kam dirbti per nauja, jeigu galima pakeist užrašus ir bus darbas, skirtas kitam projektui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 22, 2014 Niblokazz pakurk daugiau ir srifta al biskiuka pakeisk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 22, 2014 kažkaip raudona eglutė nelabai paliko kokį įspudį, na gražiai atrodo, bet galėjai pasistengti ir labiau, nes matau jog photoshopinti tikrai moki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 22, 2014 Man kaip tik patiko ši graži raudona eglė. Bet šiaip kitos spalvos gražiau atrodytu, gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 22, 2014 Na, darbelis man yra visiškai prie širdies, neturiu jokios kritikos, tiesiog Osum. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 22, 2014 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose