Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Darius_Jka prašo paramos

Darius_Jka

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas,

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Darius_Jka
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  2022-10-19
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Iš viso sampą žaidžiu panašiai 5-6 metus su pertraukom.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Tiesiog googlinau. Įdomu buvo pasižiūrėti samp serverių bendruomenę, pasiskaitinėjęs bendrą informaciją pasirinkau būtent šį serverį.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Žaist samp pradedu po maždaug metų laiko pertraukos. Seną serverį palikau dėl asmeninio laiko stokos.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?: Taip, perskaičiau. Tikrai nebuvo sunku suprasti pateikiamą informaciją. Jos neperdaug, bet ir nepermažai.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Teko dirbti visus darbus be direktoriaus pakvietimo, kadangi rinkausi /pasiekimus. Įdomiausias buvo picerininkų darbas, nes daug bendrauji su žmonėmis. Pelningiausias darbas aišku, kad ūkininkų kuliant grūdus. Nuobodaus darbo neišskirsiu jokio, nes visi savaip įdomus ir unikalūs.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, pavežė taksistas.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, nes visgi esu naujokas ir dar nepažįstu pilnai serverio lokacijų.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Pakankamai nuomos vietų, sunku rasti nebuvo. 
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, teko naudoti, visada operatyviai sulaukdavau pagalbos.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Taip, teko, sureaguodavo greitai.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Pateikiamos informacijos kiekis tikrai pakankamas. Kažkokių esminių klausimų nekilo, tik tokie, kurie žaidžiant patys paaiškėdavo.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kolkas nepastebėjau kažkokių tai niuansų, kuriuos reikėtų keisti. Viskas tikrai ganėtinai gerai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.