Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Martin_Swan prašo paramos

Martin_Swan

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Martin_Swan
Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:  Esu serverio žaidėjas nuo 07-31.
Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Prieš keletą metų žaisdavau, padariau didelę pertrauką, bendrai esu pražaidęs apie 2 metus.
Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Atsimeniau iš savo senų laikų.
Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Na, dėl to, kad seniai tame serveryje rinkdavosi labai daug žmonių ir buvo tarp populiariausių Lietuvoje, o dabar ten nebėra nė vieno žaidėjo. Ir šiaip gavau pakankamai daug rekomendacijų apie būtent šį serverį.
Ar atidžiai skaitėte pateiktą informaciją apmokymu metu? Jei taip, tai ar buvo sunku ją suprasti?:  Taip, skaičiau atidžiai. Jos nebuvo sunku suprasti.
Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Ūkininku, picerininku, gaisrininku. Įdomiausias darbas buvo tikriausiai gaisrininkas, pelningiausias mano nuomone yra ūkininkų darbas, o nuobodžiausio iš šitų trijų tikrai negalėčiau išskirti nes visi jie yra pakankamai įdomūs.
Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Ne, tiesiog panaudojau komandą /gps ir parodė.
Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Taip, naudoju dažnai.
Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Ne kolkas nebuvau, tačiau teko atsidurti situacijoje kai su kita mašina specialiai trankėsi į mano.
Ar pakanka serveryje vietų, kur galite išsinuomoti dviratį? Ir ar sunku buvo jį rasti?: Manyčiau visai nemažai ir jų užtenka, nepasakyčiau kad labai lengva surast, tačiau nėra ir sunku.
Ar naudojote /pagalba komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip, vieną kart panaudojau ir labai greit gavau atsakymą ir reikiamą pagalbą.
Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Dar kolkas neteko.
Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti: Tikrai informacijos kiekis yra aiškus, pakankamas ir man kolkas neteko susidurti su jokiais neaiškumais.
Ką, jūsų nuomone, serveryje reikėtų keisti jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Manau, kad tikrai nieko nereiktų keisti nes viskas yra tvarkoje.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.