Golden 14 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Yoooooo Išsprendžiau problemas su rezoliucija, radau būda kaip greičiau įkelti ir štai antrasis epizodas jūsų teismui! PRENUMERUOJAM KANALĄ, NES TIK TAIP MANE SKATINAT TOLIAU DARYTI VIDEO! Video: http://www.youtube.com/watch?v=Rm62fH4xXCg Kitus video galit pamatyt užsuke į kanalą Misha_Morozov 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Gražus video, o pasakyk man bėda kodėl įlipus į mašina man neleidžia valdyti pelės?išlipus eina, vaizdas juda. Per nustatymus bandžiau susitvarkyti, nepavyko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 primena vaikyste bandydavau vis praeit bet vis kazkaip nedabaigadavau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Claude_Speed 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Prieš gera savaitę perėjau visą žaidimą. WORTH! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Golden 14 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 Spaudžiam like ir prenumeruojam kanalą dėl tolimesnių video! Rytoj jeigu bus 10 prenumeratoriu padarysiu giveaway! taip, mašinoj neina valdyt pelės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 emocijų daugiau rodyk, tavo emocijos visiškai neįtraukiančios. Nerodai visiškai jokio susidomėjimo tuo ką darai, toks vaizdas, kad tiesiog nori prasimušti ir tiek, jokio susidomėjimo neparodai. Nesi vertas , kad užsiprenumeruočiau, sorekas. Žmonės vistiek tave žiūrėt norėtų , ne dėl pačio žaidimo, o kaip tu žaidi tą žaidimą. Nu krč tikiuos mane supratai ir ateitį atkrepsi dėmesį į tai ką sakau. #Paul Golden 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Golden 14 Parašė Rugpjūtis 28, 2015 emocijų daugiau rodyk, tavo emocijos visiškai neįtraukiančios. Nerodai visiškai jokio susidomėjimo tuo ką darai, toks vaizdas, kad tiesiog nori prasimušti ir tiek, jokio susidomėjimo neparodai. Nesi vertas , kad užsiprenumeruočiau, sorekas. Žmonės vistiek tave žiūrėt norėtų , ne dėl pačio žaidimo, o kaip tu žaidi tą žaidimą. Nu krč tikiuos mane supratai ir ateitį atkrepsi dėmesį į tai ką sakau. Va va, ačiū ačiū Tau. Bandysiu pasikeist biškį šeštajam epizodui, nes jau penktasis nufilmuotas. VYKSTA GIVEAWAY, ČEKINAM KANALĄ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose