Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Peikiu Jack_Stallon

Smoke_Nord

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAI
VADOVO PEIKIMAS
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Smoke_Nord
Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma:  Jack_Stallon (RedRoadLogistics)
Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Papeikimą pavaduootjui nusprendžiau parašyti todėl,nes gavau kaip aš sakyčiau ,,free'' darbo įspėjimus,dėl kurių aš netekau darbo,bei  jo kaip pavaduotojo  ,,neatsakingumo'' atrankų metu .Žodžiu mane į firmą Jack_Stallon pakvietė dirbti lapkričio 26 dieną. Pavaduotojas mano anketoje išskyrė tą jog  ,,kandidatūra buvo svarstoma ir gan nemažai laiko, kadangi kėlė daug dvejonių.''  ir dar man nedirbant lapkričio 21 dieną jo parašytas komentaras discord platformoje ,,Prasau užblokuoti Smoke_Nord,išvaikys visus žaidėjus''  - parodo tą,kad jis mane jau žinojo ARBA įvardijo mane kaip kenkėją ir buvo susidaręs blogą įspūdį apie mane. Kaip patekau į šią firmą,tūrėjau susisiekti su vienu iš Valdžios darbuotojų,kad priimtu į darbą.Pakviečiau tiek direktorių tiek pavaduotoją per Discord platformą į draugus,kad galėčiau su jais susiekti.Rašant šiandien Stallonui per discordą kodėl gavau įspėjimus,pamatau  jog jis manes net nebuvo pridėjęs.Tai kyla klausimas,tai kaip vis dėl to su tavimi reikia susisiekti po atrankos? Nei žaidime su tavimi susisieksi,nes nežaidi,nei discorde.Ar gali būti jog tau tiesiog vienodai šviečia ir atiduoti visus naujokus priimti Firmos direktoriui ir neapsikrauni nenorimais dalykais. Tada situacija dėl darbo įspėjimų,dėl kurių priežastis - /kenkėjiškas elegesys. Taip visi mane žino,ir aš pats tą žinau jog taip aš kartais kenkiu serverio žaidėjams.Vakar Gruodžio 12 dieną,taip pat gavau baną už kenkėjišką elegesį.ir tą pačią dieną Stallonas išmetė mane iš darbo. Tačiau yra didelis BET. Bet vakar atliktuose savo veiksmuose AŠ, nenaudojau darbinės aprangos, neišnaudojau darbinio tr.priemonių,bei kitaip nemenkinau firmos vardo žaidėjams kenkti.Visus savo veiksmus atlikau saviveiklos metu pradirbęs dienos normatyvus.. Tai pat prisiminiau jog buvau gavęs baną dėl kenkėjiško elegesio dar Gruoždio pirmą dieną. Gruodžio 1 dienos įrodymuose taip pat aiškiai matoma,jog nenaudojau darbinės aprangos savo tikslams, tai jei gerbiamas pavaduotojau paklausčiau,kodėl vat būtent tą dieną man jokios bausmės neskyrėte ar kitaip įvarijus  ,,NEĮSPĖJOTE'' ,kad mano veiksmai acait gali atnešti man darbo įspėjimus.

Apibendrindamas galiu teigti,jog pavaduotojas prieš mane buvo nusistatęs dar prieš man įsidarbinant,ir joje dirbant, ir laukė tinkamo momento,kad galėtų mane išmesti,o dar geriau ir į juodajį sarašą įtraukti. Susisiekti su šiuo pavaduotoju yra neįmanoma,tai manau ne man vienam kilo išukių būti priimtiems į darbą,gerai kad Direktorius yra aktyvus ir noriai bendradarbiauja.  Siulau šį pavaduotoją nubausti už šiurktšų darbo pareigų pažeidimą ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus.
Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas: 

Įrodymai,jog nepridėjo į draugus ir susisekti nebuvo galimybėshttps://imgur.com/a/iDvWclJ

Įrodymai,jog buvo nusiteikęs jau prieš mane lapkričio mėn https://imgur.com/a/EpRk0lm

Įspėjimaihttps://imgur.com/a/XCMXvon

Redaguota Smoke_Nord

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas,  visų pirma, ačiū už pirmą papeikimą per 5 mėnesių laikotarpį.

Pradėkim analizuot tavo turinį.  Tas pranešimas (Lapkričio 21d.) kur tu išvaikysi visus žaidėjus, dar parašytas neesant tau šiame darbe, todėl nežinau kokiu pagrindu tu čia tą išskyrei, todėl kažko plėstis neturiu.

Dėl draugų pakvietimo aš nesupratau kas tau čia užkliuvo. Gerai, tarkim, dirbau tą dieną, neturėjau galimybės priimti kai tu baigi mokyklą, o kiti baigia darbą daug vėliau. Bet, tave priėmė Tomas, tai what??? Nebūtų tavęs Tomas priėmęs, būčiau aš priėmęs, todėl pasikartosiu, iškėlei problemą iš tiršių.

Toliau save išsskiri "kenkėją". Atsakysiu tik taip, svarbu pripažįsti, o tavo padaryti veiksmai turėjo pasėkmę. Todėl ši firma netoleruoja tokio elgesio, iš ko turėtum pasimokyti ateityje ir to daugiau nebedaryti.

Dėl atrankos, kai tavo anketa buvo svarstoma. Iš tiesų, apie tave svarstėm kartu su Tomu, manėm gal tu pasikeisi į gerą, bet... Tas ir buvo mistinis bet.

Prie to pačio rašai kad esu prieš tave nusistatęs, todėl žmogau, pasižiūrėk į save iš šono arba bent turėjai suprast iš savo ankstesnių papeikimų, kad prieš tave nusistatę realiai visi.

Taigi, apibendrinu atsakymą, nebuvo taip, kad rašyčiau litankę kaip papeikimo autorius, todėl prisiimu visą atsakomybę ir bausmę dėl šito papeikimo ir mikliųjų pirštų savininko. Peace out!

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmiausia, šiek tiek apmaudu, kad papeikimą rašantis asmuo apie kenkimą žaidėjams kalba kaip normą. Toliau, tokie dalykai kaip priėmimas į draugus yra asmeninis kiekvieno reikalas ir tai niekaip nėra susiję su firmos veikla. Susisiekti galima kitais būdais, pvz. forumo AŽ, o pavaduotoją skatinčiau atrašyti į žaidėjų žinutes, kurios jį pasiekia. Išmetimas iš darbo už kenkėjišką elgesį panašu buvo siekis išlaikyti gerą firmos įvaizdį, tačiau atkreipiu dėmesį, kad Pervežėjų darbo informacijoje tokių taisyklių, principų rasti nepavyko. Raginu tokiais atvejais, kaip darbuotojų išmetimai iš darbo tartis tarpusavyje.

Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.