Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Pasiūlymas serveriui: /diržas, /salmas ir medikų transportas

Katum Asas

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Katum_Asas


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nu ką įdėja dėl /dirzas, /salmas tai reikia padaryti jog sėdint keleivio vietoje eitu užsidėti diržą, šalmą paspaudus N raidę ir kad tik įsėdus į transporto priemonę rašytu chat'e, kad reikia užsisegti diržą, arba numest textdraw'ą tokį kai užsidedi diržą rašo kažkas tokio kaip Diržas sėkmingai uždėtas/nuimtas... Antra įdėja tai medikų darbui įdėti naują transportą t.y Sultan'ą.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Dėl pirmos įdėjos tai būna atveju kaip "policija" gaudo už diržo neužsidėjimą ir keleivius sėdinčius transporte, ši įdėja primintu mums kad reikia visada bet kokiu paros metu užsidėti diržą ar šalmą, o dėl N raidės tai šis dalykas pagreitintu visą šį procesą. Dėl antros įdėjos tai transporto reikia nes šį transportą turi "policijos" ir taksistų firma. O medikams šis transportas praverstu keliaujant į iškvietimus ir reguoti į juos žaibiškaitransportas būtų nuo 4 rango. Nes manau atsibosta laukti iškvietėjams kol su senu kliadaru atvažiuoji ant 130 km/h greičiu.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Faktas tas, kad reikia šių dalykų ir jie tikrai praverstu. Gero žaidimo. P.S svarbūs faktai/žodžiai paryškinti mėlyna spalva.


Redaguota katum

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pries, turim rancher kaip lengvaja masina tikrai nereik uztektinai to transporto yra.. su sultanu max 30s greiciau atvaziuotum ir viskas ir padidetu mediku darbe non rp kai taxi ar PD tai as kaip dabartinis pavas sakau tvirta NE. Mechanikai isvis viena masina turi ir neverkia, kad reikia tystis ilgai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mister netaisingai. Dwj vapšie visiems darbams duodam sultanus kad visi pro bazes važiuodami max 15FPS temptu. Man pvz važiuojant pro Dillimore miesteli vos 20fps įpač pro policijos departamentą. Prieš 2 pasiūlymą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.