Julius_Marlboro 3 Parašė Sausis 28, 2015 Sveiki, šiandien turėdamas dabaigiau savo senai pradėta mapp darbą (tas senai 1sav atgal ) Mapp darbą atlikau tikrai greitai t.y 2-3h O šiaip mapp darbe nelabai daug klaidų bet atradau viena tokia klaidą su durimis biški per aukštai pakėliau sienele tai yra toks plišys. Bet nesvarbu. O taip norėčiau kad vertintumėt ir pasakytumėt ko reiktų naujesnio, nes vistiek reikia tobulėti. Šitas mapp darbas yra pradinoko nes neseniai pradėjau dirbt Nuotraukos http://imgur.com/a/GnUSw Vertinam */10 sistemoje ir rašom kas blogai. Deleteee 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vendelis_Savas 61 Parašė Sausis 28, 2015 mano nuomuone per dauk tvoreliu, nelabai jos atrodo, dar nepatiko pats kiemas, medziai ir kita, o pats pastatas tai neblogas. sekmes toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Outside 87 Parašė Sausis 28, 2015 Man tai nepatiko sorry , bet šaunuolis jūg stėngėsi žmogus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Langu labai mažai kaip viešbučiui... Na ir labai mažas toks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Marlboro 3 Parašė Sausis 28, 2015 Na dėl tvorelių. galvojau iš jų nedėt. Bet kažkaip jau esu įprates aplink dėti tvorelės. Bet kita kartą pagalvosiu. O dėl langų tai buvau išbandęs vieną būda daugiau langų, bet nelabai gerai atrodė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ethen'Rodriquez 12 Parašė Sausis 28, 2015 Mapp'as pagal mane yra vidutiniškas, per daug pagal mane pridėjai tvorų. Galėjai dėti sfnvilla ir ji užteksturinti manau gražiau būtu gavėsi, negu dabar. Pastato formą tokia savotišką ir įdomi. Kas man nelabai patiko tai langų tekstura. Apibendrinus mapp darbą kokie 7-8/10. Išreiškiau savo nuomonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antonio_Silva 14 Parašė Sausis 28, 2015 Man šiaip gražiai atrodo, tik per daug objektų, sėkmes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 28, 2015 Šiaip viskas gerai, tik reikėjo ne į vieną krtuva tuos langus sudėt, reikėjo po mažiau ir daugiau. O šiaip šaunuolis, sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 28, 2015 Kaip hoteliui tai pastatas tikrai per mažas :/ Bet išvaizda nėra bloga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Malosi 1 Parašė Sausis 29, 2015 Na man asmeiškai tavo darbas tikrai visai nieko tik tie langai ir tos tvoros biškį keitai atrodo o šeip tai šaunuolis jog stengiesi 9/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Man nelabai patiko. Per daug prikimšta objektų,langų per mažai. Tvoros tokios keistos. Na tobulėk 6/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 29, 2015 Nepatiko,yra kur tobuleti,nes yra 7\10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Ooo kaip fainai, saunuolis. Tik truksta medziu gals siektiek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 30, 2015 Man tai nepatiko tavo darbas, nes kažkoks keistas pastatas ir mažai vietos iš išorės. Sėkmės tobulėjant. 5/10. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Julius_Marlboro 3 Parašė Sausis 30, 2015 Ačiū už nuomones, kituos darbuos bandysiu nebedaryt tokių klaidų kurias dabar išsakėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Airidas_Marlboro 37 Parašė Sausis 31, 2015 Visai nieko toks mapp darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Matosi, kad labai stengiaisi, visk gerai, gražisi tu čia. 10/10. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Sausis 31, 2015 Normalus darbas,Sekmes tobulejant sitoj srity. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus map Darbas, šaunu kad daliniesi ar kuri juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose