Ryder 2 Parašė Spalis 7, 2015 Kaikurie verkia, kad aš aimas štai video įrodyt kad nieko nenaudojų. Vos pataikau dar verkia, kad aimas..? + + + Impressible_Lauriz hugo armani 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonas_Burkys 514 Parašė Spalis 7, 2015 Kaikurie verkia, kad aš aimas štai video įrodyt kad nieko nenaudojų. Vos pataikau dar verkia, kad aimas..? + + + Koks antro video dainos pavadinimas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivydas_Sport 5 Parašė Spalis 7, 2015 Koks antro video dainos pavadinimas? Va daina jos pavadinimas "The fray" lyg ir. Ryder gal norėsi į dm šiandieną vakare gal ir dabar jei ką serveryje PM. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Spalis 7, 2015 O strele sėvė, jis tikria ne aims BUvau su juo 1x1 kartą nudėjas @Gazas pažįsti mane gal Strele. Beje koks name serverį tavo? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Spalis 7, 2015 Sveikas,gal gali man į až numest tą ad serverį kur rodo per kiek laiko apkaba iššaudai? Beje gan neblogai cbugingi.. tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Samra 8 Parašė Spalis 7, 2015 Gražiai cbugini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Allan_Cortez 0 Parašė Spalis 7, 2015 Pzz mano cbuga ikėle Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Spalis 7, 2015 krč visiems giriasi kad cbugas 1sec, nors kokią 1,2 yra pagal šį video, nes po laiko dar šaudei, neesat kokie profai, kad vienu metu mokėtumėt Deleted Mantas Teddy_Wudson 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Spalis 7, 2015 krč visiems giriasi kad cbugas 1sec, nors kokią 1,2 yra pagal šį video, nes po laiko dar šaudei, neesat kokie profai, kad vienu metu mokėtumėt oj tu kr* nerimsti vis ;DD, o apie video neblogai, bet vis tiek kepalas geriausiai neveltuj servo lyderis nuo maziuko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domantas_Foxcon 1 Parašė Spalis 7, 2015 Strelkov čia tu? Jei tu tai jis tikrai moka. Ir ne čytina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Paprika 13 Parašė Spalis 7, 2015 čia igoris strelkius. Nečytina viska gerai varo kaip reik. manual cbug Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Larry_Huffen 14 Parašė Spalis 7, 2015 nk gero cia neparodei, pamatytum kaip koks pofka varo <sypsausi> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 10, 2015 nk gero cia neparodei, pamatytum kaip koks pofka varo <sypsausi> Kaip pavarysi geriau už mane parašyk Nieko gero, bet pats jaučiu nei puses tiek nesugebi nei eilinis vaikas esi kuris bando axujelint. Pochui man tas pofka kristų po mano kojom ir viskas :) Kaip ir cepai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Larry_Huffen 14 Parašė Spalis 10, 2015 Kaip pavarysi geriau už mane parašyk Nieko gero, bet pats jaučiu nei puses tiek nesugebi nei eilinis vaikas esi kuris bando axujelint. Pochui man tas pofka kristų po mano kojom ir viskas :) Kaip ir cepai. Nuleisk ta gaza tu geriau strielkovai,va kodėl tave *cenzūra*ino pas ryana serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ryder 2 Parašė Spalis 10, 2015 Nuleisk ta gaza tu geriau strielkovai,va kodėl tave *cenzūra*ino pas ryana serveryje. Lavonas esi Ir tylėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Spalis 11, 2015 Lavonas esi Ir tylėk. Bet jau *cenzūra* kaip tu svaigsti... net gėda skaityti. Ne tik ant bazaro nulis, bet ir kaip asmenybė esi tuščia. Meluoji ir meluoji. Dar sako niekad neatmazina, neknisa proto. Graudus ir tiek. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Ham 896 Parašė Spalis 14, 2015 Tema rakinama nes parašyta netinkamoje skiltyje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose