Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Sid_Jayme • Kokia jūsų idėja ?: Apačioje • Išsamiai papasakokite apie idėją ?: Apačioje • Kuo tai būtų naudinga serveriui ?: Apačioje Sveiki manau sugalvojau idėją galbūt jau yra ją kas siųlę, bet tikrai jokiame serveryje iki šiol tokio dalyko dar nėra, taigi važiuojam toliau Kas tai per idėja? Na tai būtų bažnyčios idėja. Viskas būtų taip: Mišios būna kas kokias 2-5 valandas. Visada prie bažnyčios būtų parašyta kada sekančios mišios. Na visiems norintiems susirinkus ir mišioms susirinkus reikėtų tiesiog sėdėti ir melstis, tarkim praneštų: Dievas su jumis. Greičiausiai parašęs: Ir su tavimi. Greičiausiai tai parašęs gautų 1 meldimosi tašką, taip ir eitų visos mišios, jos truktų apie 5-10 min. Prieš mišias būtų galima eiti pasimelsti prie būdelės, kam to reikia? Žaidėjas gautų dievo palaiminimą. Kas yra tas dievo palaiminimas? Juos manau duotų random pvz: kai miršti atsikėlęs atgauni 10% prarastų ginklų, 10% šarvų, išėjus iš bažnyčios rastum kokis 200 eurų. Na bet gali būtų jog dievo palaiminimas būtų tiesiog 10 meldimosi taškų ar pan. Kam tie meldimosi taškai? Būtų top'ai kaip ir žvejybos užlipus rodytų Dienos pamaldžiausias, savaitės pamaldžiausias, visų laikų pamaldžiausias žmogus. Per mišias išmestų lentelę: Aukoti bažnyčiai, būtų galima jai paaukoti jog gauti geresnį dievo palaiminimą. Dievo palaiminimą duotų tik po mišių Kam to reikia? Manau tai tikrai unikali sistema. Rokas galėtų padovanoti serveriui dar vieną žiauriai gerą mapp darbą, o Aivarai tu galėtai padovanoti unikalius skriptus Kas iš to? Na žaidėjai stenktusi kuo daugiau surinkti maldos taškų, jog patektų į top'ą ir tai suaktyvintų jų žaidimą. Žaidėjai tiesiog taptų pamaldesni Mano nuomonė Na jeigu gerai padirbės tai tikrai gera ir sistema gautusi Lukas_Milgevic 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 28, 2015 Mano nuomone tai visiškai nereikalinga sistema.Atminkime ,kad tai yra žaidimas ,nesutapatinkime jo su realiu gyvenimu ir tuo labiau kažkokiomis mišiomis.Tai juk žaidimas ,o į mišias niekas neis ten dėl žaidimo top mišių sąrašo patekimo ,juk ar tu būsi tope ar ne ,tas pamaldumas ,serveryje kaip žaidėjo reputacijos nemanau ,kad pakels.Tad ir tas klausimų atsakinėjimas atrodo beprasmiškas ,tai prilygtų klausimanijai ,manau daugiau jokių paskirčių bažnyčia neturėtų,nes kaip ir pats sakei ,pamaldumas yra skaičiuojamas už dalyvavimą bei atsakinėjimą už kunigo užduotus klausimus...Todėl š kartą šiai idėjai sakau, prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 28, 2015 Aš už man visai patiko,bet dėl procentų jie turėtų būtų random nuo 1 - 100 % ir tikimybė kokia gaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 28, 2015 Kam to reikia? Veltui serverio užkišimas.. Geriau unikalesnę idėją įdėti, nei šitą. Visu 100% prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Sausis 28, 2015 Mano manymu nereikalinga ši idėja serveriui, nes bereikalingai apkraus serverį, ir tavo sugalvotas pasiūlymas nelogiškai sudeliotas. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 28, 2015 Na gal ir visai nieko, bet manau nereikia GreenSide serveriui. PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 28, 2015 Tiesą pasakius skaičiau ir masčiau kas per nesamonė, visiškai niekam to nerekia, spėju visi eitu ten tik paprikolinti ar dar ką, kam tie taškai? Visi tik apie pinigus galvoja ir kaip jū pasidaryti. Prieš ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 28, 2015 Dievą perkelkim į SA:MPą... nu jo, nebejuokauk žmogau, šiurpu net darosi . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Thomas Bilotti 5 Parašė Sausis 28, 2015 Mišios virtualiame pasaulyje? Kažin, šį kart prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Sausis 29, 2015 Mano nuomone ši idėja yra tikrai nereikalingą šiam serveriui , tik apkratu jį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 29, 2015 Išvis nereikalinga čia yra, serveris turi būti kaip serveris ir nereikia čia jokių dievų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 29, 2015 Visai nieko tokia ideja mano nuomone s uz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Sausis 29, 2015 Man asmeniškai kažkokia nesamonė su tom mišiom tik nejimk čia į galvą.... Nepyk bet aš prieš... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 29, 2015 Baik tu , prajuokinai . Bažnyčią ;D Realybėje į bažnyčia beveik niekas neina , o tu čia žaidime nori padaryti ? tiesiog per daug nereikalingo darbo , nieko gero iš tų mišių nebūtų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 29, 2015 Juokaujii? Tai tikrai nera reikalingasd dalykas ir savininkai dabar turi daug svarbaus darbo ir nemanau kad prades kurti visokias baznycias Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Milgevic 0 Parašė Sausis 29, 2015 Prieš manau jog, nelabai reikalinga, nes vistiek nieks į tas mišias neitų ir panašiai, visi dirba savo darbus, ar kažką panašaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Sausis 29, 2015 Prieš, nes tai būtų tik eksperimentas, nes niekas neitų į mišias, o tiesiog dirbtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 29, 2015 Na, o jeigu padaryti tokį bonusą jog pridėtų prie algos kokia 10-20LT? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Rain 6 Parašė Sausis 29, 2015 Prieš, mano manymu tai yra nereikalinga.. Jeigu per žaidimus jau pereisim prie religijų tai bus katastrofa... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 29, 2015 DIdelis PRIEŠ! Kodėl? Ogi todėl, kad nereikia kopijuoti nuo ryžiko serverio, ta prasme LMG. Tai vat, PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Malosi 1 Parašė Sausis 29, 2015 Na idėja gal ir visai nieko bet manau to serveryje tikrai nereikia nes kaip čia kažkas ir minėjo jog taip pat be reikalo užkrautų labiau serverį . Aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Sausis 29, 2015 tu bandai žaidime įvesti kažkokį bobučių krikščionybę ir dar žaidybinio dievo tikėjimą <juokiuosi> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose