Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Helovinas beldžiasi į duris! ×

Peikiu Mister_Crime (Fūristų direktorius)

Hugo_Soprano

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :

Hugo_Soprano

• Direktoriaus Vardas_Pavardė serveryje :

Mister_Crime

• Kokiai firmai šis direktorius atstovauja ?:

Fūristų.

• Už ką šis direktorius yra peikiamas ?:

Už tai jog, išmetinėja darbuotojus iš darbo šiaip sau - aš jo paklausiau, kiek jam metų, jis atsakė, kad jam 17.

O aš parašiau - neatrodo, ir už tai buvau išmestas.

Manau kad šis firmos direktorius yra per daug pasikėlęs jog užima tokias pareigas.

• Kokiai taisyklei šis direktorius nusižengė ?:

Manau jog šis direktorius nežino jokių direktoriaus taisyklių.

Mes su vienu darbuotoju susipykom, vienas kitą įžeidinėjom ir šis direktorius tai pamatęs uždėjo man įspėjimą o jam neuždėjo,

manau jog turėjom būti nubausti abu vienodai, o ne vienas aš. 

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi direktoriaus pažeidimas :

http://www.part.lt/perziura/b5776c6d765bda758283845cbee55e68880.png

Redaguota Hugo_Soprano

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Atsiprašau, bet kokia čia tau nepagarba ? Kodėl tada nenubaudei kito darbuotojo įspėjimu ? taip kaip nubaudei mane juk jis irgi mane įžeidė,  taisyklės yra visiem lygios ir jų reikia laikytis.

Kad paklausiau kiek tau metų ir čia skaitosi nepagarba/(įžeidimas.) ? - Kaip direktorius nemoki atlikti sąžiningai savo darbo.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepagarbą direktoriui traktuoju daugybę kitų niuansų, bet ne tokius.

Manau direktorius nebūtų pagalvojęs jog iš jo tyčiojamasi, jeigu būtų atsakyta: "nepagalvočiau jog tiek metų turi", "maniau esi jaunesnis".  Tačiau kuomet buvo rašoma su pašaipa ":DD" - tad labai plona linija tarp nuomonės ir pajuokos.

Direktorius, galbūt, ir nesupranta tokių juokų, bet už tokius dalykus mėtyti darbuotojus taip pat nesąžininga ir nepagarba jiems patiems, juk darbuotojas nepasakė nieko įžeidžiančio.

P.S. Piescia_Bombom, ar koks ten tas nickas jo.. šioje situacijoje pagal turimus įrodymus, pasirodė, teisingiausias. Sakau, jam algą didesnę duok, tegul nusiperką ką nors gražaus.

giphy.gif

Mąsčiau kaip elgtis, ką su Jumis daryti. Tai vat, papeikimas iš esmės vertas įspėjimo, bet dėl to jog direktorius aktyvus ir iki šiol nesusidūręs su tokiais papeikimais - gauna pirmą ir paskutinį žodinį įspėjimą, su sąlyga, jog antra tokia pasitaikiusi situacija atsipirks dviejais įspėjimais (už šį, bei pasikartojantį niuansą). Čia, verčiau, turėjo būti darbuotojo išmetimas už nesantaikos kurstymą darbe.

Moralas direktoriui: esi dar jaunas, nors nori atrodyti vyresnis, ir dėl to įsižeidžiat dėl visokių "vaikas". Jeigu aš tau pasakyčiau "vaikas septyniolikinis" - tai priimsi už juokus, dar pats iš saves pasijuoksi. Bet kai tą patį pasakė firmos darbuotojas - tai atsirado instinktas "aš čia direktorius, o ne 17likmetis". Tai vadinu situacija kuomet direktorius laiko save viršesniu už darbuotojus, ir man tai labai nepatinka. Noriu, jog būtum darbuotojams kolega, draugas, o ne už juos išsivaizduojantis viršesniu, sutariam? Esi visai neblogas direktorius, malonu turėti tokį komandos gretose, bet nebedraugausim jeigu situacijos kartosis.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.