Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 30, 2015 • Pabandžiau padaryti jau su cinema! vertinkit! Sid_Jayme Robčik_Tropez Arvydas_Katkus 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 30, 2015 Tekstas nesiderina prie fono, tuštokas darbas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 30, 2015 Uuuuoj Lauri, tavo šis darbas tikrai labai gražus, man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Puikus darbas, tikrai vertas dėmesio Atrodo tikrai labai įspūdingai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ištrintas. 11 Parašė Sausis 30, 2015 (redaguota) Labai gražu Osum. Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 30, 2015 .... Aš ir norėčiau kažka tokio moket tik pamoku nerandu dar... Gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 30, 2015 Image - tavo nuomone , kaip "patyrusio gfxerio" :DDSelfie - aš ne pagal pamokas darau o pats galvoju.Beje ačiū visiems. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 30, 2015 Gan tvarkingas bei gražus darbas ,nors tekstas nelabai man atrodo ,kad derėtų fone ,bet kas aš toks ,kad vertinčiau pats nieko nemokėdamas Šaunuolis,sėkmės tobulėjant ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 30, 2015 Na labai gražus darbas. Šaunuolis. To teksto šriftas labai gražus, bei pats pakreiptas tekstas. Sekmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Sausis 30, 2015 Galima būtų gražiau padaryti jei bšk daugiau pasedetum, bet šiaip mldc, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Na neblogas toks, spaudžiu žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mariuz_Ganja 11 Parašė Sausis 30, 2015 Liuks taip ir toliaus stenkis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai gan grąžus darbelis , man patiko sėkmės tobulėjant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražus darbas,bet jau man yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 30, 2015 Viskas gerai , bet G raidė kažkaip nevykusiai pasukta ne į tą pusę manyčiau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai gražus darbas spaudžiu like . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 30, 2015 Gražus darbas, tikrai patiko, gaila limitas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Sausis 30, 2015 Patiko, man tikrai.Panaudosių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Pirmas Laurio darbas kuris nepatiko, visiškai nepriderintas tekstas (bent mano nuomonė). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Sausis 30, 2015 Jūs nesuprantat? čia gi headeris,prie fono net nedirbau išvis, tik prie teksto.bet ačiū visiems. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Sausis 30, 2015 Jūs nesuprantat? čia gi headeris,prie fono net nedirbau išvis, tik prie teksto. bet ačiū visiems. Visų pirmą, čia ne headeris ir ne būk toks akiplėša. Peace. Pofka_Srd 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 30, 2015 Viskas būtų kaip ir gražu, bet tie violetinės spalvos atspindžiai mano nuomone netinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 30, 2015 Gražu tik font'as ne koks, galejai ir gražesni išrinkt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 30, 2015 Visas darbas atrodo tikrai gražiai, už pastangas kiekvieną įvertiname savaip, na bet šis darbas nelabai į headerius tiktų čia tik tokia, reali nuomonė, o šiaip viskas naturaliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Tave lauri žinau, tikrai geresniu gali padaryt, na bet vitiek šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose