Mister_Crime 981 Parašė Spalis 28, 2015 Nepyk. bet *cenzūra* nerepuok ar ka tu cia darei nesuprantu, vissas kazkoks susiraukes kaip mano sikna, linguoji kai pusis nuo vejo, o repas tai mano prosenele mirus geriau uzrepuodavo tai lai parepuoja laukiu video vapshe atlepuha smuk is cia o čia jau ir savo žemą lygį parodai. Nuo to kaip pradėjai tikrai labai patobulėjai, šaunu. Tik kitą kart kaip ir sakė pajudėk bšk gadina vaizdą tas tavo stovėjimas. Tomas_Wilson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Spalis 29, 2015 Šiaip man tirkai patiko bet jei repuot nori pajudėk keiks vietą iš miško y geresnę aplinką ir susikurk nors 3 minučių muziką ir gerus žodžius tada tikrai bus gerai ir tuo pačiu repetuok sėkmės tau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 29, 2015 Šiaip man tirkai patiko bet jei repuot nori pajudėk keiks vietą iš miško y geresnę aplinką ir susikurk nors 3 minučių muziką ir gerus žodžius tada tikrai bus gerai ir tuo pačiu repetuok sėkmės tau . ačiū už nuomonę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Spalis 29, 2015 ausys vemia. nerepuok gal Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 29, 2015 ausys vemia. nerepuok gal Neklausyk gal. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Lapkritis 15, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose