Jack_Silva 26 Parašė Lapkritis 2, 2015 Sveiki, turiu klausimą! Kaip manote kas šį 2015/16 metų sezoną laimės "UEFA Čempionų Lygą" ? Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Komanda už kurią balsuojete: Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Komandos: "Arsenal" +0 "Astana" +0 "Atletico" +0 "Barcelona" +4 "BATE" +0 "Bayern" +2 "Benfica" +0 "Chealsea" +0 "CSKA Moskva" +0 "Dinamo Zagreb" +0 "Dynamo Kyiv" +0 "Galatasaray" +0 "Gent" +0 "Juventus" +0 "Leverkusen" +0 "Lyon" +0 "M. Tel-Aviv" +0 "Malmo" +0 "Man. City" +0 "Man. United" +0 "Mochengladbach" +0 "Olympiacos" +0 "Paris" +0 "Porto" +0 "PSV" +0 "Real Madrid" +0 "Roma" +0 "Sevilla" +0 "Shakhtar Donetsk" +0 "Valencia" +0 "Wolfsburg" +0 "Zenit" +0 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derrick_West 64 Parašė Lapkritis 2, 2015 Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Derrick_West Komanda už kurią balsuojete: Barcelona Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą"? Aplamai , nesidomiu futbolu , tačiau draugui ši patinka todėl ir aš taip manau. Jack_Silva 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Crime 981 Parašė Lapkritis 2, 2015 Vardas_Pavardė serveryje: Mr Crime Komanda už kurią balsuojete: Barca arba Bayern Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nors esu didis Barcelonos fanas tačiau manau, kad po Messi traumos jie nėra tokie stiprūs, o kai Messi grįš jam reikės įsibėgėti todėl jeigu ne barca tai Bayernas paims, nes jie manau šiuo metu su Lewa prieš akis yra tikrai stiprūs. Dynomite_Dizzle Jack_Silva 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Silva 26 Parašė Lapkritis 2, 2015 Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Derrick_West Komanda už kurią balsuojete: Barcelona Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą"? Aplamai , nesidomiu futbolu , tačiau draugui ši patinka todėl ir aš taip manau. Vardas_Pavardė serveryje: Mr Crime Komanda už kurią balsuojete: Barca arba Bayern Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nors esu didis Barcelonos fanas tačiau manau, kad po Messi traumos jie nėra tokie stiprūs, o kai Messi grįš jam reikės įsibėgėti todėl jeigu ne barca tai Bayernas paims, nes jie manau šiuo metu su Lewa prieš akis yra tikrai stiprūs. Ačiū jums už jūsu balsus. Komandos pridėtos ! . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Olandas 47 Parašė Lapkritis 2, 2015 Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Olandas Komanda už kurią balsuojete: Barca Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nes ji gieriausia. Jack_Silva Rekt_Supreme White_Wilson 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Silva 26 Parašė Lapkritis 2, 2015 Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Ponas_Olandas Komanda už kurią balsuojete: Barca Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Nes ji gieriausia. Dėkui tau už balsą , komanda pridėta! . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Josue_Kicker 2 Parašė Lapkritis 2, 2015 Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Memphis_Garcia. Komanda už kurią balsuojete: Nedi , pats žinai , kad Bayernas ) Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Todėl , jog visi geri žaidėjai atsikėlia iš poto traumų ir nusipirko gana aukšto lygio žaidėju kaip Douglas Costa. Jack_Silva 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Silva 26 Parašė Lapkritis 2, 2015 Anketą: Vardas_Pavardė serveryje: Memphis_Garcia. Komanda už kurią balsuojete: Nedi , pats žinai , kad Bayernas ) Kodėl manote jog būtent ši komanda laimės "Čempionų Lygą" Todėl , jog visi geri žaidėjai atsikėlia iš poto traumų ir nusipirko gana aukšto lygio žaidėju kaip Douglas Costa. Dėkui už atsakymą. Padėtas pliusiukas! . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Lapkritis 18, 2015 Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose