Tom_Kruz 77 Parašė Lapkritis 2, 2015 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jhony_Navara • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na visų pirmą mano pasiūlymas yra teisėsaugai. Kadangi dabar esu GSPD darbuotojas ir anksčiau kai dar nebuvau šiose pareigose tikrai to nepastebėdavau ir neatkreipdavau dėmesio. Turbūt kiekvienas policininkas per /r arba ts yra prašęs kad kolegos jam padėtų gaudyti kokį nors nusikaltėlį nes jis bėga su greita mašina ir jį pagauti yra sunku, o kadangi serveryje yra komanda /sekti kuri yra naudojama teisėsaugos norint sužinoti nusikaltėlio arba bėglio tikslia būvimo vietą t.y sekti jį ir kadangi šį žmogų jau seka vienas pareigūnas kitas to daryti negali ir manau jog tai yra didelė nesąmonė, nes negali nei padėti kolegai nei ką. Tai mano įdėja būtų tokia jog /sekti ta patį žmogų galėtų ne vienas pareigūnas nu kad ir kokie 5-6 arba neribotas kiekis. Na o jei jau to negalima padaryti tai siūlyčiau serveryje padaryti komandą /bėga kai pareigūnas parašo tarkim /bėga Vardenis_Pavardeni (arba jo ID) ir per racija automatiškai būtų rašoma pvz :" JHONY_NAVARA PAŽYMĖJO VARDENIS_PAVARDENIS KAIP BĖGLĮ, PADĖKITE JĮ SUGAUTI, NORINT PADĖTI RAŠYKITE /PADĖTI NAVARA" ir pareigūnui parašiusiam šią komandą t.y /padėti automatiškai minimape atsirastu bėglio buvimo vieta. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintu policijos pareigūnų darba, kadangi gaudant beglį šie galėtų pasitelkti ir kolegų pagalbą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Jonas_Burkys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Lapkritis 2, 2015 Na aš 100 Procentu už bet suprantate GSPD darbuotoją glai padaryti patį sekti ir bus lengviau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Lapkritis 2, 2015 na gal ir nebloga ideja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Lapkritis 2, 2015 Sutinku tik dėl to, kad būtų perdaryta komanda /sekti taip, kaip tu minėjai savo pasiūlyme, nes tikrai yra pareigūnų kurie keliese gaudo vieną nusikaltėlį su atskiromis transporto priemonėmis ir vienas kai daro /sekti, kitas to negali. Žodžiu, aš sakau už šią idėją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edy_Martinez 0 Parašė Lapkritis 2, 2015 Aš pritariu, UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrej_Valodė 124 Parašė Lapkritis 7, 2015 Pritariu, biški tik būtu copy nuo bumerio serverio, o šiaip tikrai reikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Lapkritis 7, 2015 Gera ideja bet nebutina bet Uz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
T. Risko 3 Parašė Lapkritis 8, 2015 Kol to nėra padaryta ir kol padarys, juk gali panaudoti /sekti komandą ant to pareigūno, kuriam reikia pagalbos, gi vistiek jis paskui nusikaltėlį važiuoja. GSPD dirbęs nesu, bet kelis kartus jau pastebėjau, kad kiti skundžiasi dėl šio dalyko, todėl sutinku su šia idėja. Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deleted 38 Parašė Lapkritis 8, 2015 Gera įdėja, pilnai sutinku. Komandą tik reikėtu padaryti /psekti (padėti sekti) ir tai palengvintu GSPD darbuotojų darbą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose