Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Serveriui 0.1.5.4 Įdėja teisėsaugai

Tom_Kruz

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jhony_Navara


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na visų pirmą mano pasiūlymas yra teisėsaugai. Kadangi dabar esu GSPD darbuotojas ir anksčiau kai dar nebuvau šiose pareigose tikrai to nepastebėdavau ir neatkreipdavau dėmesio. Turbūt kiekvienas policininkas per /r arba ts yra prašęs kad kolegos jam padėtų gaudyti kokį nors nusikaltėlį nes jis bėga su greita mašina ir jį pagauti yra sunku, o kadangi serveryje yra komanda /sekti kuri yra naudojama teisėsaugos norint sužinoti nusikaltėlio arba bėglio tikslia būvimo vietą t.y sekti jį ir kadangi šį žmogų jau seka vienas pareigūnas kitas to daryti negali ir manau jog tai yra didelė nesąmonė, nes negali nei padėti kolegai nei ką. Tai mano įdėja būtų tokia jog /sekti  ta patį žmogų galėtų ne vienas pareigūnas nu kad ir kokie 5-6 arba neribotas kiekis. Na o jei jau to negalima padaryti tai siūlyčiau serveryje padaryti komandą /bėga kai pareigūnas parašo tarkim /bėga Vardenis_Pavardeni (arba jo ID) ir per racija automatiškai būtų rašoma pvz :" JHONY_NAVARA PAŽYMĖJO VARDENIS_PAVARDENIS KAIP BĖGLĮ, PADĖKITE JĮ SUGAUTI, NORINT PADĖTI RAŠYKITE /PADĖTI NAVARA"  ir pareigūnui parašiusiam šią komandą t.y /padėti automatiškai minimape atsirastu bėglio buvimo vieta.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintu policijos pareigūnų darba, kadangi gaudant beglį šie galėtų pasitelkti ir kolegų pagalbą.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku tik dėl to, kad būtų perdaryta komanda /sekti taip, kaip tu minėjai savo pasiūlyme, nes tikrai yra pareigūnų kurie keliese gaudo vieną nusikaltėlį su atskiromis transporto priemonėmis ir vienas kai daro /sekti, kitas to negali.

Žodžiu, aš sakau už šią idėją. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kol to nėra padaryta ir kol padarys, juk gali panaudoti /sekti komandą ant to pareigūno, kuriam reikia pagalbos, gi vistiek jis paskui nusikaltėlį važiuoja.

GSPD dirbęs nesu, bet kelis kartus jau pastebėjau, kad kiti skundžiasi dėl šio dalyko, todėl sutinku su šia idėja. Už.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.