Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Mano atsiradimo istorija

Osen_Mario

Rekomenduojamas pranešimas

Pirmasis blogas. Istorija iškur aš kilęs (sampe), vardo istorija.


 


Sveiki atvykę bendraminčiai, stumikai, elgetos, turtingieji. Kaip jau supratote iš pavadinimo - aprašysiu patį serverį, žaidėjus ir daugiau ką aš manau. Nieko nelaukęs pradedu. Gero skaitymo. :)


 


SAMPO PRADŽIA


-----------------------


Taigi, sampą pradėjau žaisti, pagal manę pačio kvailiausio amžiaus - 12 metų. Kodėl kvailiausio? Nes tokio amžiaus žmonės yra labai patiklūs, neišprusę ir nepakankamai protingi, kad suprastų klastą ar apgaulę. Taigi nenukrypdamas nuo minties, pradėjau žaisti būdamas 12-os. Primasis serveris, kuris pradėjo žeisti mano smegenų ląsteles - kaimeliai. Manau daugelis atėjo čia būtent iš ten, pernelyg daug ko nekeisdami (mapo, vietų ir t.t.) tačiau aš kaip ir nevisai iš ten. Būtent tame serveryje ir pradėjau leisti tėvų užkaltus pinigus sampui. Visada turėjau adminą, vipą, kartais nusipirkdavau ir mašiną ar ką kito už realius pinigus, kas mano galva pinigų švaistymas. Žinoma, tada tas man nerūpėjo, o ir jeigu būtų man kažkas pasakęs ką aš darau, vargiai ar kažką būčiau pakeitęs. Pažaidęs galbūt pusę metų draugai pasiūlė kitą serverį kuris dar labiau pakenkė nei padėjo - las venturas. (rašau pavadinimą, nes tai miesto pavadinimas). Šis serveris ištikrųjų buvo geras, bet neilgai. Man buvo 13 metų, kuomet pirmą kartą apie mane ten sužinojo. Susitikau su iš LM* pažįstamu žmogumi (Paška), kuris galima sakyti ir iliejo mane į serverio žaidėjus. Tuomet mano balsas buvo cypiantis kaip paukštelio, kuris nepaskrenda, todėl dažnai iš manęs juokdavosi, o aš pats durnelis to nesuprasdamas juokdavausi su jais iš savęs. Tačiau baisiausias dalykas kuris nutiko - tai parašiau prisistatymą. Kadangi esu stambomas, o tai reiškia patyčias, sulaukiau daug įvairių žinučių kaip "ei storas" ir t.t. Aišku, iš pradžių nekreipiau dėmėsio, tačiau gal reikėjo? Kodėl taip sakau? Kadangi pernelyg ilgia užsilikau būtent tame šiūkšlyne, kuris sudegino galbūt dvi minimalias algas, kurias uždirbo mano tėvai. Serveris gal ir nebuvo prastas, tačiau visuomenė lyg kirvis skriejo tarp mano noro žaisti ir serverio, kuomet aš palikau serverį. Žinoma, tada buvo pora mėginimų sugrįžti ir kitką, bet tai jau nebuvo tas serveris kurį prisiminti verta. Na dabar štai - GreenSide'as. Kolkas tai vienas iš tų serverių, kuris žada daug ir siekia to gana greitai. Žaidžiu čia nuo liepos 23 dienos, ne už ilgo bus 4 mėnėsiai, ir per tą laiką pajutau tikrąjį sampą, tikrąjį žaidimo skonį. Žinoma, kaip sakoma dar ne vakaras, tačiau pakolkas serveris atrodo puikus būtent man. Kaip bus toliau, paklauskite po metų, esu tikras, kad turėsiu ką atsakyti.


 


VARDO ISTORIJA


----------------------


Taigi, esu pasakojęs šią istoriją daugumai žmonių. Na ta dauguma tai tie, su kuriais bendrauju serveryje. Taigi, pradėdamas žaisti Las venture norėjau sugalvoti vardą, su kuriuo žaisiu. Ilgai nemastęs pasirinkau vandenyną. Kadangi esu gimęs po vandenio ženklu, tai viskas buvo lyg ir normalu. Bet kadangi buvau vaikas kuriam rupėjo Haribo guminukai ir kompiuteriniai žaidimai, nemokėdamas parašyti "Ocean" parašiau "Osen". Taip ir gimė šis vardas. Jis pritapo netgi realybėje. Rimtai. Mane vadina ošenu, tikriausiai todė, kad kurį laiką žaidžiau su klasiokais ir šis vardas įstrigo ilgam.


 


Ačiū, kad skaitėte.


Tikrai nesiruošiau rašyti didelės apimties teksto, kuris būtų neįdomus ir varginantis skaityti, tad perskaitę nepagailėkit skirti laiko ir komentarui, kad galėtumėme padiskutuoti apie ką norit. Na o tiems, kurie manys galintys stūmti ant manęs už mano atvirumą - GL


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"Mano atsiradimo istorija". O aš tikėjaus, kad pasakosi kaip tave pagimdė. Šiaip daug ką žinojau, tik kažkaip jau įsivažiavus į tekstą jis baigiasi. Papasakok daugiau, padaryk tęsinį, apie karus su mumis, kai buvai pd, kaip siekei direktoriaus, kaip jį gavai, su kuo pradėjai čia žaist ir pan.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"Mano atsiradimo istorija". O aš tikėjaus, kad pasakosi kaip tave pagimdė. Šiaip daug ką žinojau, tik kažkaip jau įsivažiavus į tekstą jis baigiasi. Papasakok daugiau, padaryk tęsinį, apie karus su mumis, kai buvai pd, kaip siekei direktoriaus, kaip jį gavai, su kuo pradėjai čia žaist ir pan.

Būtinai parašysiu. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.