Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Mister_Crime samp istorija

Mister_Crime

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki tauta, jau nuo labai senų laikų norėjau pradėti rašyti savo blogus, tačiau vis nesurasdavau apie ką rašyti. Taigi šiame bloge parašysiu apie viską, t.y apie save, mano pomėgius ir žinoma apie patį samp gyvenimą, direktoriavimus ir panašius nuveiktus darbelius. Blogą rašysiu dalimis, tad jeigu bus įdomu skaitovams kas porą dienų primesiu po naują bumą.

 

Pirmas epizodas - “Apie mane”

 

Dauguma mane šitame serveryje žino kaip Mister_Crime arba paprasčiausiai,  Svaika. Man 17 metų, gyvenu Anglijoj, studijuoju biznį, ateityje galvoju savo gyvenimą prie popierizmo.

 

Šiuo metu mano laisvalaikis yra žaisti samp, daugiau nieko neveikiu, nėra noro kažką dar veikti. O šiaip visą gyvenimą žaisdavau krepšinį, nors treniruočių niekada nelankiau, žaidžiau gatvėj su draugais. Esu žaidęs už mokyklos komandą, bet po trijų rungtynių iškritom iš turnyro ir komanda žlugo. Palaikau Kauno Žalgirį nuo 8 metų, iš Nba palaikau Cavs ir Raptors, na dar patinka Bulliai, bet čia trečias variantas. Taipogi mėgstu žiūrėti futbolą, palaikau Barcą.


 

Antras epizodas - “Mano samp istorija iki greenside.lt serverio”

 

Taigi sampą žaidžiu nuo 2012 metų vasario mėnesio. Tuo metu buvau cs 1.6 noliferis, pastoviai žaisdavau surf gun xp, nes tuo metu jis buvo labai populiarus. Sampas pradžioje visiškai nekabliavo, pažaidžiau 5 min ir išjungiau. Vėliau eidamas pro savo gmail laiškus pamačiau, kad vėl atsidaro vienas projektas, kuris anksčiau buvo aukštumose. Kadangi ten pradėjo žaist viens iš tuometinių gerų draugų nuėjau ir aš. Iki šiol pamenu tas fainas dienas kai žaisdavau ten, tuo metu nebūdavo jokių teamspeak ir pats vaikis dar buvau, bet žaisti buvo tikrai įdomu. Kam įdomu to serverio savininkas Samp_Tevas, manau nemažai kas žinos. Po to serverio užsidarymo žaidžiau kitame jo projekte (sanfierro.lt ar kažkas panašaus) vėliau tas serveris taipogi žlugo, visus tris jo kurtus projektus sujungė į vieną ir šiuo metu tas serveris yra visiška nesąmonė.

 

Išsikrausčius į Angliją sampą buvau primiršęs, kol klasiokas nepasiūlė eiti žaisti į d0Nt’o sukurtą projektą. Jame pradėjau galingai ir po dviejų savaičių jau buvau taxi direktorius. Apskritai tame projekte direktoriumi buvau 4 kartus visus kartus išbuvau minimumą, o fūristų direktoriumi išbuvau 56 dienas. Taipogi tame serveryje buvau prižiūrėtojas bei moderatorius.

 

Trečias epizodas -  “Kodėl palikau senąjį serverį ir atėjau žaisti čia?”

 

Šiame serveryje užsiregistravau sausio 25 ar tai 26 dieną, tuo metu kai čia žaisdavo po 200 žmonių, tačiau jame pasilikti negalėjau, nes buvau prižiūrėtojas sename serveryje. Po pusės metų (birželio mėnesį) mano samp šaiką išvijo iš to serverio (ten dp viską valdo, su juo susipyk sumaišys tave su šiūkšlėmis) daugumą jų užbanino 9999 valandomis ir dėjo  visam laikui nds. Tame serveryje žaidžiau vien dėl jų, nes su jais visada būdavo linksma. Kadangi visi jie leavino tą serverį, vis mąstėm kur nusileisti žaisti toliau, Sniegiuz_Pūkis pasiūlė ateiti apsižvalgyti šiame serveryje ir taip gavosi, kad nusileidome čia. Mane ir Dynomite_Dizzle žavėjo serverio sistemos, darbai ir panašūs dalykai, kitus žavėjo kiti aspektai ir nusprendėme žaisti čia. Taigi pardavėm visą turtą sename serveryje, pradžioj turėjom beveik 10k kreditų ir taip ir pradėjom žaisti.

 

Ketvirtas epizodas - “Pirmieji žingsniai Greenside.lt, įspūdžiai, pykčiai, bandymas įsitvirtinti.”

 

Kadangi sename serveryje buvau visų draugas, beveik su nieku nesipykau nusprendžiau šitame serveryje būti kitoks. Jau pirmomis dienomis apsipykau su Logi_Callu ir Arnu_Bulsonu ieškodamas savo tiesos. Situacija buvo labai kvaila, kuomet aš per vip chattą kalbėdamas apie Anglijos policininkus pavadinau jais daunais ir prasileidau mute už įžeidimus. Baisiai supykau kai Bulsonas mute anketą patvirtino.. Atsimutinęs už kreditus pradėjau koliotis, jam į sms rašinėjau, kad serveryje vyrauja neteisybė ir esu baisiai pasipiktinęs, tada jis man paaiškino, kad ne jis kuria taisykles ir ataušau. Taigi pradžia buvo ne pati lengviausia, bet kas man labiausiai patiko serveryje būnant naujoku, tai pinigų užsidirbimas… Gamyklos, naftos platformos ir panašūs dalykai tikrai stebino, nes kituose serveriuose panašių dalykų nesu matęs. Na ir žinoma darbas kuris labiausiai mane stebino buvo mechanikai, niekur kitur nebuvau matęs tokios įdomios sistemos.

Taigi įsidrbarbinau į medikus, susipažinau su keliais naujais žmonėmis, radau žmonių iš seno serverio ir t.t..  Pirmoje treniruotėje buvau nugalėtojas ir laimėjau pirmus 10k (trefkė buvo mąsinis dm, neklauskit kam medikam to reik). Karolis_Neon ir jo pavaduotojas nebuvo patys aktyviausi, todėl medikuose buvo tikrai nuobodu, vėliau dar Karolis išmetė visus darbuotojus iš darbo, mane per naują priėmė ir pradirbęs savaitę palikau darbą, nes atsibodo nieko neveikti.

 

Penktas epizodas - “Fūristai. Pradžia.”

 

Dirbdamas mediku pildžiau į taksi, vėliau atsisakiau, nes norėjau toliau laukti atrankos į fūristus. Pasirodžius atrankai į fūristus palikau medikus ir daviau vienam pažįstamui savo veikėjo duomenis, kad pažaistų už mane, nes tuo metu buvau pas merginą.  Pamenu anketą pildžiau virš valandos laiko, stengiausi labai smarkiai ir po dviejų dienų draugelis parašė, kad mane priėmė į fūristus. Nenustebau, nes pastangų į anketą įdėjau tikrai daug. Kas mane nustebino tai, kad priėmė tik tris žmones kartu su manimi. Paprašiau draugo įsidarbinti už mane, ir pirmomis dienomis jis man vos nesušaudė įspėjimo, kadangi sušaudė bendradarbį… Man atėjus, firma atrodė nyki, nors sistemos ir pasirodė afigenai įdomios, bet trūko aktyvumo iš Gvido. Kaip žinia jis tuo metu dirbo ir žaisti negalėjo. Gvidas išsirinko pavaduotoją kuris buvo Major_Payne. Turbūt visi fūristai kurie dirbo tuo metu jį atsimins :D. Jis buvo atsakingas, forumą tikrindavo gana aktyviai, žaidime buvo dažnai matomas. Tačiau jis nemokėjo vadovauti firmai. Galbūt todėl, kad jam tai buvo pirmasis postas, bet tai nepasiteisinimas, tokioje firmoje kaip Transit Company turėjo būti stipresnis pagalbininkas, ypač kai Gvidas buvo toks neaktyvus. Majoras nebuvo pakankamai motyvuotas, buvo žiauriai išsikėlęs, nors realiai nebuvo nusipelnęs pasikelti. Pamenu kažkada Majoras 2 valandą nakties vertė visus eiti žaisti gaudynių.. :D. Kažkada grįžęs truputį išgėręs namo kalbėjausi su Valiu_Kent kurio dar gerai nepažinojau, ir jam pasakiau, kad vieną dieną aš jį nuversiu. Praėjus savaitei, po jo vedamos treniruotės pradėjau jam knisti protą, kad jis nemoka vadovauti, kad jo niekas neklauso, o jis pats yra prastas pavaduotojas. Vėliau prie manęs prisidėjo Dankė ir visą vakarą iš jo prikolinom, kol galiausiai ryte jis prasileido baną ir prarado pavaduotojo pareigas. Tai buvo mano, Dankės_Grim ir Manto_Veronės nuopelnas..

 

Šeštas epizodas - “Fūristai. Naujasis pavaduotojas yra…”


Praėjus pirmam mėnesiui darbe, pasitraukti neketinau. Vis svajojau apie pavaduotojo pareigas. Teamspeake vis kalbėjom kas bus naujasis pavaduotojas, Veronė sakė jis bandys, aš irgi prisidėjau, Pro_Manijak, Valodė sakė, kad jie taipogi stengsis. Praėjus keletai dienų pasirodė atranka į fūristų pavaduoją. Kiek žinau Valis_Kent ir Black_Ryuu atsisakė pavaduotojo, todėl Gvidas turėjo skelbti atranką. Apsidžiaugiau kai pamačiau save tarp kandidatų, tačiau pamatęs, kad prie manęs sėdi ir Veronė su Patriotu praradau viltis. Buvo paskelbta apklausa, o kadangi aš šiame serveryje įsitvirtinęs dar nebuvau, daug balsų nesurinkau (10 man rods). Buvau pilnai įsitikinęs, kad Veronė gaus pavaduotoją - gi jis fūristas, o Patriotas ne, bet taip gavosi, kad Veronei Marko neleido tapti pavaduotojų, nes buvo prisičytinęs iš anksčiau.. Taigi pavaduotoju tapo Lucas_Patriotas. Skaitydamas jo blogą mačiau, kad jis visada norėjo tapti fūristų pavaduotojų, bet gavęs tą pavaduotoją tikrai nepasirodė pats geriausias. Žinoma darė kelias veiklas, siuntas, dažniau vežėme narkotikų siuntas, tačiau nedaugiau. Manau, kad Patriotas būtų buvęs tikrai geras pavaduotojas, bet jo aktyvumas buvo panašus į Gvido, todėl iš jo naudos buvo mažai, kas iš to, kad padaro kelias atrankas, jeigu prisijungia tik naktimis..  Tuo metu aš buvau pradinukų mokytojas, apmokydavau tik įsidarbinusius darbuotojus kaip ką daryti, kaip sakant rodžiau, kad noriu pareigų. Darbas vyko kaip visada, tik tiek, kad dauguma fūristų paliko darbą, nes nebebuvo kas veikti.


Septintas epizodas - “Luco palikimas, Mister_Crime iškilimas”

 

Lucas,  palikdamas pareigas po 26 dienų parašė, kad jis norėtų mane matyti kaip sekantį pavaduotoją, jaučiausi labai pagerbtas, todėl pradėjau rodyti dar didesnes pastangas.. Gaila, Gvidas buvo neaktyvus ir nematė mano pastangų, todėl pats pradėjau gerintis jam į pavaduotoją, vis rašiau, kad galiu jam padėti.. Prisimenu visi kalbėjo, kad Gvidas rudenį vėl suaktyvės ir fūristai vėl atsigaus ir jam pavaduotojo nebereikės, mane tai labai nuliūdino, nes labai norėjau kokių nors pareigų ir jau rašiau anketą į taksi direktorius kadangi tai antras mėgstamiausias darbas po fūristų, kuomet Gvidas man parašė su klausimu kiek man metų, atrašiau, kad 17 ir jis man pasiūlė direktorių. Matydamas, kad jis sėdi su keliais žmonėm teamspeake pagalvojau, kad nori pasityčioti, todėl atrašiau, kad paimčiau, bet geriau būk tu, vėliau jis man paaiškino, kad nori pailsėti ir pan. Taigi išdirbęs 2 mėnesius, gavau fūristų direktorių!


Aštuntasis epizodas - “Išvada apie Gvido direktoriavimą, bei patį Gvidą

 

Gaila, kad man dirbant pas Gvidą jis buvo neaktyvus. Tikrai būtų buvę įdomu pažiūrėti koks jis buvo direktorius būdamas aktyviu. Pats Gvidas fūristų firmą iškėlė neregėtai aukštai, dėl jo kaltės fūristai dabar yra geriausias darbas, turi galybę krovinių. Jo sistemos buvo tikrai geros, daugumą jų aš vis dar naudoju būnant direktoriumi, kai kurios buvo redaguotos, bet esmė ta, kad jo sistemos tikrai buvo nerealios. Didžiausią įspūdį jo sistemose padarė jo rango pasikėlimo sistema, idėja su kuponais ir kainoraštis. Rango pasikėlimo sistema buvo tikrai įdomi, niekur kitur nebuvau matęs, kad prieš keliantis rangą reikėtų vykdyti kažkokią tai užduotį. Kuponai irgi buvo nuostabus dalykas. Tiek rangų pasikėlimo sistemą tiek kuponus pats vis dar naudoju, tik šiek tiek paredagavęs.

Nusprendžiau Gvidui skirti visą savo blogo epizodą ne todėl, kad bandau nardyt ar dar kažką, bet noriu, kad jis pasiskaitytų ir suprastų, koks jis yra ir kaip atrodo iš šono. Gvidas buvo nuostabus direktorius, kaip ir minėjau iškėlė fūras iki neregėto lygio, esu tau sakęs, kad tu esi idėjų maišas, ir tu viską labai puikiai apgalvoji ir sugalvoji tikrai daugiau nei kas kitas. Tačiau tas tavo gerumas turi ir minusų. Tu manai, kad esi viršiau visų kitų žmonių, manai, kad esi geriausias vien todėl, kad buvai puikus direktorius. Kaip ir vienas žaidėjas minėjo, nors būtum plikas basas, be vipo be nieko, tu vistiek prikištum tai koks tu puikus direktorius buvai. Tiesiog turi fūristus prisiminti kaip gerą laikotarpį žaidime ir judėti toliau. Žinoma Gvidą aš palaikau ir visada palaikysiu, jis man padėjo tikrai labai daug, ir ne tik todėl, kad perleido direktorių, bet ir padėjo su sistemomis tvarkytis, šiek tiek apmokė, paaiškino keletą dalykų kurių turbūt po šiai dienai nebūčiau supratęs. Tačiau, Gvidai, turėtum nusileisti šiek tiek ant žemės ir nesikelti taip aukštai. :)


Devintas epizodas - “Naujasis Transit Company vadovas Mister_Crime!”

Tęsinys - kai paliksiu fūristus.

Redaguota Mr Crime

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

UUU , paskutinis serveris jau labai senai žlugęs kur žaidei, ten gi ir aš žaidžiau. Nei Savininkai, niekas nieko nedarė. O Viska valdė DPKT, ir tai teisingai pastebėta, susipyk su rimtu, gali pamiršt serverį :) Na , o to serverio su šituo nepalyginsi sistemomis, kurios čia daug kartų geresnės, kadangi pamynėtame, viskasž užmirštas.

 

O šeip tu geras žmogus, ir geras Blogas. Sekmės kuriant.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Be reikalo čia atėjai, blogas žmogus esi, blogiausias direktorius iš visų matytų, nesugebi susitvarkyt su darbuotojais, neišmoki algų, veiklos vest vapše nemoki..

 

Juokauju žinoma :D šaunus žmogus esi. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Swajunai, ač kad ir mane paminėjai  :lol:  nors daug ir nebūnu prie kompo, bet tikrai čia geresnis variantas nei ten, ten visi skundžiasi kaip blogai, na čia to kolkas nepastebėjau. Gaila tik tiek, kad nelabai laiko yra, norėčiau dar čia kažką įdomaus nuveikt  :rolleyes:  geras blogas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gražiai tu čia visai,

nors galvojau ,kad sa-mp loši ilgiau ,bet pasirodo visai ne. O ir serverių kaip suprantu nebuvo daug ,istorija panaši į mano tik pas mane serveris per penkerius metus nesikeitė. :D spaudžiu dešinę,gerai padirbėjai !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

[2015.11.16 Update] Fūristai. Pradžia. 

 

Galbūt kas nors turite klausimų apie blogą, galbūt norite, kad kažką aprašyčiau išsamiau? Jeigu taip, palikite komentaruose. Dėkui, kad skaitote.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Perskaitęs tavo istoriją , tikrai skaitėsi gan įdomiai , nebuvo taip , kad skaitai kitų istorijas ir malasi tas pats per tapati. Toliau kalbant apie tave kaip žmogus matosi , kad esi tikras bendraujantis ir įmanoma susikalbėti su tavim , nepasikėlęs žmogus. Sėkmės tau ir toliau direktoriaus poste , nes kol kas fūristai mano nuomone yra stipriausia firma serveryje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.