James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 23, 2014 Pirmas tokio stiliaus darbas viskas t.y medžiai,landscape,besmegianiai,akmenys daryta pačio darbas atlikas iš galvos be pamokų Mantvis_Daedo Karolis_Sudoku Ignas Bandito 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Man 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražu, tik biškuti grafiką man nelabai patinka susiliejus, nežinau kaip čia įvardinti negfx'inu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 (redaguota) Nelabai man. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas, nes žodinis įspėjimas jau buvo. Redaguota Gruodis 23, 2014 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 AŠ NET nenuumanai kaip jūs tokius padarote.. Maladėc, taip patiko, žinoma yra matyta gražesnių, nu bet vistiek.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražiai čia padarei sėkmės tubulėjant Užsidėsiu ant coverio FB Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražus darbas. Patiko išties. Uždėsiu "Patinka" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 23, 2014 AŠ NET nenuumanai kaip jūs tokius padarote.. Maladėc, taip patiko, žinoma yra matyta gražesnių, nu bet vistiek.. nėra sunku tik reik suprast ir biški vaizduotės turėt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Nelabai suprantu su kuo čia atlikta, paaiškink atrodo neblogai jei pats dariai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 23, 2014 Nelabai suprantu su kuo čia atlikta, paaiškink atrodo neblogai jei pats dariai. viską dariau pats o dariau su cinema 4d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 23, 2014 Vov man tikrai patiko gražu ryškios spalvos nu man tai patinka galėtu tiktai snaigių dar būti o taip tai labai gražu ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 280 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražu, šaunuolis! Tobulėk toliau, lauksiu dar darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Haze 4 Parašė Gruodis 23, 2014 nope nelabi sitas patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražiai atrodo, tik šviesesnį padaryt galėjai, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Čia tas tuos visus dalikos tokius kubinius padarei ? Su C4? Gražu tikria šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Gruodis 23, 2014 Darbas tesiog nuostabus, gal turėčiau prie ko prisikabinti tik, prie besmegenių kepurių, prie jų mažai padirbėjai. Žinoma už pastangas paspausiu " Patinka "Turiu klausimėlį, su kokia programa tai darai? S'Džo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 23, 2014 Darbas tesiog nuostabus, gal turėčiau prie ko prisikabinti tik, prie besmegenių kepurių, prie jų mažai padirbėjai. Žinoma už pastangas paspausiu " Patinka " Turiu klausimėlį, su kokia programa tai darai? dariau su cinema 4d Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toske 54 Parašė Gruodis 23, 2014 Oops, renderinimo settings'us gatvėj palikai Sėkmės toliau darant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 23, 2014 Na nelabai gražus tavo darbas yra,galėtum dar pasistengti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Corallo 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Nesupratau šio darbelio prasmės, ir pats darbas netobulas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mister_Tomaz 4 Parašė Gruodis 24, 2014 Iš minecraft labai panašu, bet *cenzūra*, dar geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 24, 2014 Iš minecraft labai panašu, bet *cenzūra*, dar geras. tavo avataras tokio pat stiliaus :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
gandriukai 311 Parašė Gruodis 24, 2014 [12:40:33] Martynas ಠ_ಠ: Sveikas,ką manai? http://www.part.lt/img/032670e8ff97d2e95944c5a49a738e7e898.png ... [12:53:40] `Daumantas: http://i.ytimg.com/vi/iOJJdxWMvbo/maxresdefault.jpg [12:53:47] `Daumantas: smth like this [12:54:02] Martynas ಠ_ಠ: tai aš pagal šita ir dariau tuos medžius nes ne profas esu be pamokų ane? jei gali, nepridėk daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 24, 2014 [12:40:33] Martynas ಠ_ಠ: Sveikas,ką manai? http://www.part.lt/img/032670e8ff97d2e95944c5a49a738e7e898.png ... [12:53:40] `Daumantas: http://i.ytimg.com/vi/iOJJdxWMvbo/maxresdefault.jpg [12:53:47] `Daumantas: smth like this [12:54:02] Martynas ಠ_ಠ: tai aš pagal šita ir dariau tuos medžius nes ne profas esu be pamokų ane? jei gali, nepridėk daugiau :DD mlg tokie profai ir be pamokų tai reiškia kad nerasta pamoka ir VISKAS Pagal ją padaryta tik medžiai ir tai tik kaip jie yra ištampomi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Haris_Dayz 3 Parašė Gruodis 24, 2014 Šaunuolis, kaip pirmas darbas tikrai neblogai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 26, 2014 viską dariau pats o dariau su cinema 4d Ilgai mokinaisi kol perpratai C4D ? Noriu pradėti mokintis C4D pagrindų, bet laiko nerandu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose