Lorens_Marichuana 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Nuotrauka sumažinta. Minde_Johnson Valis_Kent 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Labai spalvos nepatinka man, bet čia skonio reikalas. O dėl apskritai vaizdo, tai neblogai . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 1, 2015 Šaunuolis, Man patiko spaudziu LIKE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 1, 2015 Mldc tikrai gražiai padaryta ir viskas suderinta. Sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai gana gražus darbelis, šaunuolis. Sekmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Vasaris 1, 2015 Darbas puikus, sėkmės kituose darbuose. Truputį tave pataisysiu, kadangi šis darbas yra 4D. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Darbas puikus, sėkmės kituose darbuose. Truputį tave pataisysiu, kadangi šis darbas yra 4D. Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Na išties tikrai gražus darbelis. Sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 1, 2015 Patarčiau išsisaugoti be fono, o foną atlikti per photoshopą, nes tikrai nieko gero iš fono nematau.. O tekstas tik dėl spalvų nelabai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Fonas nelabai tinka, nežinau. O šiaip tai žiauriai gražiail. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Vasaris 1, 2015 Labai gražus ;oo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lorens_Marichuana 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Patarčiau išsisaugoti be fono, o foną atlikti per photoshopą, nes tikrai nieko gero iš fono nematau.. O tekstas tik dėl spalvų nelabai. Puikus patarimas,Tačiau su photoshopu nei bu nei me man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai grąžus labai 3D darbelis! Sėkmės tau tobulėjant! Dėkui , kad daliniesi savo kūriniais! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Vasaris 1, 2015 Tikrai gražus darbelis tik kai kurios spalvos nedera ,truputis ps ir būtų pats tas .Šaunuolis ,kad dirbi prie to ,sėkmės tau tolimesniuose darbuose ! Uždėsiu +rep už pastangas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Man taip pat iš pradžių užnešė į 4d darbą. Bet darbas tikrai visai gražus. Šaunuolis, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Vasaris 1, 2015 na tikrai gražus darbas, šaunuolis. Gal galėtum man toki sukurt? Sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 1, 2015 Darbas išties gražus, man patiko, spalvos gražios, tesktas irgi geras, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Vasaris 1, 2015 Man patiko šis tavo darbas. Sėkmės toliau tau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose