Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 5, 2015 Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Sense Daims Keli komentarai apie darbus: Dirbai gan neilgai gan nemažai, bet norėčiau paklaust jūsu įvertinimus ir klaidas kokias padariau. Grafikos darbai (min. 2): 20-30min. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 5, 2015 Prašau įkelti daugiau nei vieną paveikslėlį, antraip tema bus rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hayden_Cox 85 Parašė Gruodis 5, 2015 Na sakyčiau nelabai toks:/ Bet gerai, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Gruodis 5, 2015 Viskas būtų gerai bet žinok asmeniškai man per ryšku čia. Kaip kitiems nežinau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 6, 2015 pirmą pasižiūrėk youtbei pamokų,idealiai jas atkartok ir tada galvok sako darbus nes visiškai niekas nesiderina Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Gruodis 6, 2015 Na kaip pirmas dar gerai sėkėms kuriant kitus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Deivydas 0 Parašė Gruodis 6, 2015 Mano manymu, jog įdėjai per daug efektų, o šiaip gražiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Gruodis 6, 2015 Viskas būtų gal ir gražu , bet per daug to ryškumo jis viska išmumša, sėkmės kuriant kitus darbus. Diego_Sopranoo Aurimas_Next 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 išgirdes jūsu nuomuones manau pasitaisiau kažkiek. James_Chistagon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Gruodis 6, 2015 va kitas reikalas iškart ypač antras avataras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Ačiū labai stengiaus biškį. Kuo daugiau nuomuonių tuo daugiau tobulėjų . Tad komentuokit visi priemu visokai kritika Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 . Parašas dar vienas. pasiklausiau jūsų nuomuones. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Gruodis 6, 2015 va dar vienas, avataras. Parašas dar vienas. pasiklausiau jūsų nuomuones. Ej ar gražu kopijuot? Numečiau tau .psd pasimokymui ar kažkas tokio, pažiūrėt kas kur kaip, kas gražiau ir panašiai, tai paėmė .psd failą ir pakeitę tekstą tik, ne nuuu.. dar tokių būna. -.- Apmaudu tiesiog.. Skonis - mano, bet.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 Ej ar gražu kopijuot? Numečiau tau .psd pasimokymui ar kažkas tokio, pažiūrėt kas kur kaip, kas gražiau ir panašiai, tai paėmė .psd failą ir pakeitę tekstą tik, ne nuuu.. dar tokių būna. -.- Apmaudu tiesiog.. Aš neopijuoju tiesiog noriu išmokt viską daryt po biškį. Per tavo psd faila viska dariau kaip ir tu ne tik teksta pakeičiau o pats viską bandžiau daryt . Nu jai taip tai sorry galiu ištrint Bmx_Park 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 dar vienas darbelis. Bmx_Park Safari_Mesh 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 6, 2015 dar vienas avataras. ♔ Anthony_Marcello ♔ Bmx_Park Safari_Mesh 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
♔ Anthony_Marcello ♔ 17 Parašė Gruodis 7, 2015 Visai nieko tokie, dar daug kur tobulėti, tačiau visai nieko. Spaudžiu žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 7, 2015 Ačiū labai kaip matot tobulėju matosi nuo pat pradžios iki galo. Jai reikia kokio parašo ar avataro arba MODIFIKACIJOS į ąž man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Gruodis 7, 2015 Iš mano pusės siūlyčiau pradėti piešti darbus be teksto, sek youtube pamokas, išmok tampyti, derink spalvas, sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Amandas 219 Parašė Gruodis 7, 2015 Kai pirmas nieko , skatinu tobulėti , nes kaip darant su naujoko ranką tai pažėti galima , nes mano pirmi darbai tragedija buvo ,sekmės ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Gruodis 7, 2015 Paieškok geresnių stockų, nes pvz tas su tigru tai matosi koks ištampytas. Pirmam darbui reikėjo daugiau pasistengti. Va pvz, kaip aš ką tik padariau : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sense_Daims 17 Parašė Gruodis 7, 2015 Pasimokiau tampyt, bei pritaikyt texturas čia bandžiau kitam žmogui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 15, 2015 Tema rakinama, nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose