Red_Label 160 Parašė Gruodis 21, 2015 KONKURSAS Taigi vienam orginaliausiam padovanuosiu 250.000 tūkstančių eurų piniginį prizą ir žaidėjo išsirinkta iš automobilių salono automobilį, bei galbūt nugalėtojui jeigu dirba darbą su direktoriaus pakvietimu bus paaukota 200.000 tūkstančių eurų. Nugalėtojas bus TIK vienas. Sekmės dalyviams. Reikalavimai: Sugalvoti orginalų eilėrašti tematika "GREENSIDE" Spausti ant šiuo pranešimo mygtuką "PATINKA" Konkurso nugalėtojas bus išrinktas: 2015.12.31 dieną SVARBU: NORINT DALYVAUTI KONKURSE YRA BŪTINA ATLIKTI ŠIUOS DU REIKALAVIMUS. Tomas_Wilson Rozine_Blondine Nico_Moretti 13 kiti 16 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Gruodis 21, 2015 P.S čia toks lempinis gavosi Čia žalioji pusė Čia visi mano draugai Čia ne tik Aivaras su Roku Bet ir kiti geri draugai! Greenside žaidžia čia visi Ne tik maži, bet ir dideli Jie ne tik pramogauja Bet ir linksmai su visais bendrauja! Ir kalėdos jau visai arti Dovanų greenside maišai pilni Jei būsi tu visai gerutis Tau tikrai nepagailės mažos dovanutės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Gruodis 22, 2015 (redaguota) Jau žiema į serverį atėjo, Seni žaidėjai grįžt pradėjo, O kur Rokas,o kur Aivaras ? Jų nėra kaip visada, Visi verkia paslapčia. Noriu žaisti - negaliu, Nes vipuko neturiu. Apsiverkęs sėdžiu aš. Gal pasiimt telefoniuką Ir prasisiųsti tą euriuką ? Bet jei motin sužinotų, ''Kompą'' man ji konfiskuotų, O po to, išjunktų tą ''netą'', Ir nebesėdėčiau serve. GreenSide Serveris geriausias iš visų, pakeisti jo negaliu ! Laukiam mes atnaujinimų gerų, Aivaro sukurtų! Redaguota Gruodis 25, 2015 Nedokas_Twin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Gruodis 22, 2015 Čia yra GreenSide serverisČia mes žaidžiame visiIr maži ir dideliIr jauni ir vyresniJau kalėdos čia artėjaDovanų maišai pilniAivariukas su RokučiuJas dalina po truputįNuotaika visų geraNes jau bus kiti metukaiMes naujųjų laukiameSu GreenSide žaidėjais.Pirksime mes vipukusPravesim jums euriukusNes kalėdos jau čia patIr kreditų nebėra Bet Rokutis ir AivariukasDovanos dovanėlesGausim mes kreditųIr turėsim po vipuką.SU ARTĖJANČIOMIS ŠVENTĖMIS VISUS! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Gruodis 25, 2015 Atėjo sniegas ir šaltukas,Šventės čia artėja jau.Ir Taksistai pasiruošę,Per pusnis važiuot pas jus.Ir Nortenos nebepyksta ,kad SurenosŠaudo juos.Čia Fūristai išsikrauna jūsų dovanas,Ir DPD berniukai atveža jas jum.Kiekviena grinčą Policija pagaus,Ir jį griežtai nubaus.O Mechanikai jus gelbės,Kai nelaimė atsitiks.O kai bloga bus ryte,Medikai iškart padės.Taip atšvesime šventes,Ir mylėsime GreenSideLinksmų švenčių!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rozine_Blondine 56 Parašė Gruodis 25, 2015 Alaus skarbonkė jau tuščia, O Mafijos_Tėvas kažkokios neaiškios šaikos mašinos gale. Vis pinasi Tėvukui žodžiai, Tačiau vis dar sugeba it Naglis Šulija tauškėt apie orą. Tuo metu Escobaras apsirūkęs apie gyvenimo prasmę diskutuoja su meduoliu iš šreko filmuko, O greenside piliečiai, saugosi profesionalios žudikės, stulbinančiosios Rožinės_Blondinės. Ir bėga dienos, Mafijos Tėvas vis skraido kosmose, Bei ponas Marko kuria planus kaip užvaldyt pasaulį. Tuo metu kruopštusis Aivaras svajoja apie sumuštinį, apie tą, kurį kimšo užvakar naktį paslapčia. Diena ar naktis? Klausia savęs Tėvukas Prabudęs parke ant suoliuko, Šalia neaiški senutė, Ir rodos jie prisiekė vienas kitam amžina meile. Kalėdų rytą Escobaras pabudo kalėjimo vienutėj Teigiama: Už muštynes viešoj vietoj. Pats visa tai neigia, Juk žinot koks Marko būdas. O vat Aivarui uždavė Kafkos Metamorfozę - išnagrinėti painią struktūrą, Tačiau jo mintyse sąvoka: greenside - kokius gi atnaujinimus padaryt šį kart. Ir geria Aivaras arbatą, Mafijos Tėvas laiko vermuto stiklinaitę, Marko Escobar negali atsigrožėti savo atvaizdu veidrodyje, O Juoda_Blondine nusprendė prisijungt prie greenside ŠTAI KAIP PRABĖGO ŠVENTĖS ačiū už dėmesį dvj Daz_Daison Valis_Kent Mantas_Whi 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Gruodis 25, 2015 Paleisk mane į laisvę greenside musara(s) kur šviežio greenside oro kvapas Išvalys man dūšią nuo visų tu pituhų Gana voliotis greenside serveryje Lietus nuplaus kaip purviną duše Tu čia, aš ten Rokas ne sklidina, o visiškai tuščias. Aš skrieju infernus'u kaip visad visiškai eksprontu yra greitis, nėra greičio - neįdomu Greenside tylu septynios ryto Kad pamatytu kas Kaip viskas slysta pro rankas Todel save aukoju kauliuko žaidimui Nu ir kas čia blogo? Aš kauliukas prinokes Pilnai atsakau už save Gali bandyt, badyt valiuta mane Gali kalbėt, apkalbėt Gailėt, negailėt Man pohui. Ahujena Gruzio karma, Tvirciau už gruzio namą, Roko meilę iškeičiau į šieną Abu dalykai dega (Rokas, Aivaras), tik nuo vieno skauda, nuo kito gera. Kaip gera prisimint Mafijos Tėvą Kaip save patį matyt žaidžiantį greenside serveryje Kaip patarimai vyresniu padaro stipresniu Kai visiškai nesitiki ir gauni su kaupu. Daler_Tunak White_Nike Martynas_Kon 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Gruodis 29, 2015 Užėjau aš į greenside, pamačiau aš čia Matt_Insaidą, sakau skolą atiduok, o jis man, - atstok. Pasiskundžiau aš adminams, ir gavau aš išmetimą, priežastis jau paprasta, /padmins yra ne tam. Kalėdos jau praėjo, nusiminti nieks nespėjo, jiems patiko dovanėlės, bei Aivaro sukurtos pramogėlės. Tačiau nenukabinsim nosies, visi mes egles esam pasipuošę, fondą išdalinę, su sultanais paneles nudabinę, ieškosim mes naujų draugų su kuriais sutikti naujus metus bus smagu. Pagirios sunkios visiems, paragavę greensaido dozės dviems, važinėsim ir dainuosim vėl, lauksim mes sekančių švenčių, susitikti su seneliu šalčiu. Marinuosim mes agurkus, nukautuosim mes taksiukus, ir laimingai lauksim Valentino, kurio rankose bus skliautė mandarino. Lauksim fejerverkų mes naujų, gal šiąnaktį Rokas nepagailės mums pinigų? Lauksim, nesulauksim ir fejerverkų žiūrėt išeisim 00:00 nesulaukę. Grįžę po fejerverkų, griebsim pelę ir skanduosim nauji metai atėjo nelaukti, 12 mėnesių ir praėjo tie vargai. Prisivalgę ir prisprogę mes laimingi turime pastogę, juk greenside valdžia mus stebi, ir palepinti mus bando. Tačiau nieko iš to neišėjo, šokom į sultaną ir į surenų bazę nuriedėjom, mes Mitchellį pasveikint norėjom, bet iš bazės pabėgt nespėjom. Sėdim galvas mes iškėlę, nauji metai jau praėjo, įprastas gyvenimas greenside įpusėjo, vėl tvarka gyvuoja čia, dar bent žodis prieš, ir kalėjiman sėsk. Sukuriau for fun, galbūt ir rimuojasi, tačiau kiekvieno stulpelio tematika vis keičiasi. Laimingų naujujų metų, draugai! Alan_Bako 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rolandas_Yolo 3 Parašė Gruodis 29, 2015 Sveiki, štai mano eilėraštukas apie GreenSide ;D Susitinkam mes draugai, Greenside serve dažnai. Nors jau dvylikta nakties, Reikia žaisti man visvien. Vienoj pusėj šimtas mentų, Kitoj taxų dafiga. Bet, kai sprogsta mašiniukas, Niekur mechu nebėra. Kai atvyksta jau tie mechai, Aš sušaudytas guliu, Nes drive-by auka Tapti spėjau jaugi aš Traukiu savo telefoną, Ir jau medikus kviečiu Paskutinės jėgos senka, ar jie spės aš nežinau.. Bet kaip gaila, kaip graudu, Medikai atvykt nespėjo. Laukiu jau tą minutėlę Kol iš ligoninės paleis.. Iš ligoninės paleido, Ir gatve einu jau aš, Žiūriu, žiūriu, stovi namas, O kainelė nebloga. Susirinkęs savo centus Nusipirkti jį galiu, Susiradęs savininką, Juos pasiūlyt spėju aš. Įeinu aš jau į vidų, O gi lovos ten nėra. Greit kviečiu aš DPD Kad man lovą vežtu jie. Pasirodo, jau pristatė, Parduotuvėn skubu aš, Greit nupirkęs, nesulaukiu, Kuo greičiau tenai pasnaust. Bet žiūriu - trečia nakties. Miego noris belekiek. Nors naktinis bernas aš, Dar į šūlę eiti reik. ;( Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Santiago_Hernandez 15 Parašė Gruodis 29, 2015 Jau žiema šita atėjo Ir Greenside'ą ji palies Kils mechanikai į darbus Bus avarijų vistiek. Kol mechanikai darbuosis Rankų taxai nenuleis Jie paveš kiekvieną žmogų Dar su akcija šiek tiek. Aivaras su Rokeliu Duos mums dovanų gerų Pilnos dėžės į namus Bus neliūdna pažadu. Apie namą aš svajoju Apie pinigus sunkius Apie gražų tą sultaną Ir apie naujus metus. Ir Nortenos, ir Surenos Liks jie priešais - kaip baisu O greenside'o šie žaidėjai Bičiuliausis pamažu. GreenSide 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Gruodis 30, 2015 (redaguota) Krenta tyliai sniegas Greensaidėčiams ant galvų.Skambina tėvukas vėl su varpu. Jau Kalėdos eina ar naujieji, Beldžiasi į žaidėjų tuos namus. Senis Besmegenis stovi pasipuošęs.Stovi kiemuose prie žaidėjų tų namelių. Jo raudona nosis Juoką kelia ten. Kibiras-kepurė Ant galvos ten jo vis dar. Sniegas ir šaltukas Daros vis šalčiau. Žiema žiemužėlę Laukiu aš labai. Dovanų Kalėdom duosim mes žaidėjams pinigųNoriu aš tikrai padėt jiems labai, bet šiuo metu negaliu. Kiek giesmių dainuosim su greenside.Nežinau ar jie norės. Kiek dainų skaičiuosiu Šventes tas mielas.. Vėl kartosiu, su savais draugais Tegul skamba greensidėčių himnas po kaimelius Jaučiasi jis malonus bei puikus. @Greenside.lt 2015-12-30 Redaguota Gruodis 30, 2015 Justinas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedas 16 Parašė Gruodis 30, 2015 GreenSide.lt eilėraštis. Tegul žaidimas Tau būna tarsi realybė, GreenSide žaidžia čia visi draugai Ir Aivaras su Roku vadovauja, Kad serveris gyvuotu dar ilgai. Te būna visko,ko žaidėjui reikia, O kad sektus ir būtų – viskas gerai Jei nori, kad sėkmė ateitų, Tu žaidime, ilgai gyvuok Su šventėm greenside žaidėjai. su visa derama pagarba Trevor_Wright Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ripe_Boo 17 Parašė Gruodis 30, 2015 Ar girdėjai? Ar pastebėjai? Tas žaidimas, kaip adrenalinas. Tarytum manija kokia ima tave Greenside jėga. Traukia pirkti vip, admin. Prisitaikyt čia tikrai, reikia juk pats žinai. Dvi gaujykės gi yra, tai nusižengimų čia dach*je. Čia surenos gi geriausi, o nortenos jie lieviausi. O mentūra apsileidus, sėdi ir skaičiuoja centus. Va ir dirikas šaunus, gal priimsi už eurus? Ir priemė jis mane čia visa Greenside valdžia. O Tėvukas sužinojas, prasileido porą banų. Ir nesuks jis sau galvos, dėl šaunios Greenside valdžios. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurimas_Quantus 48 Parašė Gruodis 30, 2015 Įisijungiu sampą aš ryte Ir paspaudžiu ant greensaido va Daug *cenzūra*ynių susirinkę čia Pasižaisti neblogai Nors ir į mokyklą reiks tuojau Bet pažaisti noris vis labiau Noris dar pakelt ridos Tačiau einu jau, reikia Parėjau aš jau namo Pagaliau namie Susiradęs aš Armiuxą Judu mentų pasišaudyt Taigi dar viena graži diena Greenside serve Susitikę mes naujus Pradėsime naujus verslus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Label 160 Parašė Gruodis 31, 2015 (redaguota) Taigi ta ilgoji gruodžio 31 diena. Noriu padėkuoti kas dalyvavote ir kas negailėjo savo laiko sukurti šiokį tokį eilėraštį. Taigi netempiam gumos ir skelbiam nugalėtoją. Nugalėtojas yra ...... Rožinė_Blondinė, sveikiname. Jūs turite per 24val. (tikslus laikas: 2016.01.01 09:25) susisiekti su manimi forume arba žaidime dėl prizo. Taigi tas kas nelaimėjote nenusiminkite, jūsų eilėraštis irgi buvo šaunūs. Tai linksmų jums naujųjų metų ir sekmės kituose konkursuose. Su nugalėtoja atsiskaityta. Tema rakinti Eilėraštis: Alaus skarbonkė jau tuščia, O Mafijos_Tėvas kažkokios neaiškios šaikos mašinos gale. Vis pinasi Tėvukui žodžiai, Tačiau vis dar sugeba it Naglis Šulija tauškėt apie orą. Tuo metu Escobaras apsirūkęs apie gyvenimo prasmę diskutuoja su meduoliu iš šreko filmuko, O greenside piliečiai, saugosi profesionalios žudikės, stulbinančiosios Rožinės_Blondinės. Ir bėga dienos, Mafijos Tėvas vis skraido kosmose, Bei ponas Marko kuria planus kaip užvaldyt pasaulį. Tuo metu kruopštusis Aivaras svajoja apie sumuštinį, apie tą, kurį kimšo užvakar naktį paslapčia. Diena ar naktis? Klausia savęs Tėvukas Prabudęs parke ant suoliuko, Šalia neaiški senutė, Ir rodos jie prisiekė vienas kitam amžina meile. Kalėdų rytą Escobaras pabudo kalėjimo vienutėj Teigiama: Už muštynes viešoj vietoj. Pats visa tai neigia, Juk žinot koks Marko būdas. O vat Aivarui uždavė Kafkos Metamorfozę - išnagrinėti painią struktūrą, Tačiau jo mintyse sąvoka: greenside - kokius gi atnaujinimus padaryt šį kart. Ir geria Aivaras arbatą, Mafijos Tėvas laiko vermuto stiklinaitę, Marko Escobar negali atsigrožėti savo atvaizdu veidrodyje, O Juoda_Blondine nusprendė prisijungt prie greenside ŠTAI KAIP PRABĖGO ŠVENTĖS ačiū už dėmesį dvj Redaguota Gruodis 31, 2015 Red_Label Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Gruodis 31, 2015 Sveikinimai, bet iš vis nesirimuoja :lol:. p.s sukurt ir man reikės mergos acc. Lil_Uzi Santiago_Hernandez 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Gruodis 31, 2015 Sveikinimai, bet iš vis nesirimuoja :lol:. p.s sukurt ir man reikės mergos acc. Nemoki pralaimėti Ignai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Label 160 Parašė Gruodis 31, 2015 Sveikinimai, bet iš vis nesirimuoja :lol:. p.s sukurt ir man reikės mergos acc. Atsiprašau jeigu neišrinkau tavęs, man tiesiog tavo eilėraštis buvo prastesnis negu kurį išrinkau aš tai dėl to nereikia pykti, kad išrinkau kažką kitą su kažkokių nick. Tegul būna panos nick ir tegul lošia bahūriukas koks. Man tai visai netrugdo aš tiesiog turėjau išrinkti nugalėją ir tai padariau. Moderatoriai jeigu galite temą užrakinta padarykit, kad daugiau tokių nesamoningų pranešimų nebūtų, nes teršia mano konkurso vardą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Gruodis 31, 2015 Tema rakinama. Red_Label 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose