Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Rinkimai? Jau išrinktas PD direktorius

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

7899_jim-carrey-hello-funny-wave-yes-man

 

Gerai čia pavariau, ar ne? Visi galvojot va rinkimai, kas pildys, o čia tik *cenzūra* - jau išrinktas direktorius. Jo jo, tiems kas dar ligi šiandien pachmielinotes, galiu pranešti, kad vakar Menian pagiriotas kalėėėdų veidas atrodė būtent taip kaip pirmajame paveiksliuke.
Kadangi real esu baisiai užsiėmęs, tad nenorėjau daryti atrankos, kuri užtruktų dar keturias dienas, o kol dar turiu lyderius (kurie irgi kaip Menis - ant kūšio plauko kabo, vienam nuobodu, kitam aš nepatinku, kad kimbu.. vien žo, lėmėgė rulz, ania?).

 

Tai vat, dar laukiat užuominu "tai kuris čia naras?". Tai vat, pasirinkau tą žmogų, kurį stebėdavau policininkų gretose, kuris sėkmingai tvarkydavosi su itin svarbiomis vartų prižiūrėtojo pareigomis (nu ok, ten kobros vadas, taram baram), ir buvo pagrindinis direktoriaus asistentas (geresnis ir už nevykusį oficialų pavaduotoją Edwa_Nmz, aka. Akmeninis gėdos stulpas).

7a21548180166f8ac2c0024ee18d4e9e77c2351.
Turbūt skaitai, žiūri čia ką parašęs esu, ir vat šitaip akis vartai, nes nieko nesupranti vien dėl to, kad pusę to kas parašyta praleidai pro akis, nes paveiksliukai traukia akį labiau? Tai aišku, išmokit skaityt, ir pamokas lankykit, nes būsit "raštingi" kaip Velnelis ar Gruzinas, o tokios bausmės juk niekas nenorėtų...

 

 

Grįžtant prie analizės tikslo, tai dabar jau mintyse sukasi naujo vadovo vardas? Taip, tai Menian Fierro.. tfu, Mantvis Daedo (pripratęs nuolatos šaukti ant Menio, tai dar iki šios dienos neina išmest nicko iš galvos).
Tai vat, pakalbėjom vakar per skaipą su Mantviu, tai vat koks įspūdūs: truputį abejoju vadovavimo galimybėmis, numanau jog trūks šiam žmogui tvirtos vadovo rankos, kuri nebijo bausti darbuotojų, vadinamų draugais. Bet jeigu šis žmogus turės daugiau noro klausyti mano pastabų, tad problemų kaip buvęs direktorius neturės. Tai vat, tikiu šiuo pacanėliu, nes daugiau šiuo metu geresnių variantų, kuom pasitikėti - neturiu, tad bandom situacijoje atsišaudyt slaptais firmos koziriais.

Ketinau įkelti tekstą iš skype apklausos, nors apklausa nebuvo labai ilga, bet visvien jūs išlepę, neskaitytumėt, tai vat užteks jums žinoti tiek kiek parašiau, kiek pristačiau. Taigi, sėkmės naujam direktoriui, linkiu sėkmės, kad kadencijoje būtų išvengta dramų, ir svarbiausia - kantrybės! 

handshake.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.