Edga_Anonim 7 Parašė Gruodis 30, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Edga_Anonim *Jūsų Vardas realybėje :Edgaras *Jūsų amžius : 18metų *Miestas iš kurio esate :Vilnius *Jūsų kontaktiniai duomenys : skype(edgaredgar6652) *Jūsų charakterio bruožai :Ramus *Jūsų pomėgiai :Vairavimas,sportas *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka :Boksas *Ar turite merginą/vaikiną? :Merginą. *Ar turite brolių arba seserų? :Turiu *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Auginu katiną,kurio vardas Lauris. Geras,rainas,nu toks,dvarniaška. *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Pakvietė Edwa_Nmz,sakė geras,įsitikinau. *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Mokslų,pinigų *Ko siekiate mūsų serveryje? : Gero žaidimo *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Kai su Edwa_Nmz ir kitais,kirtom medkirčių gaują... *Ir galiausiai jūsų nuotrauka :Nėra. PS. Tie,kas sako,jog esu Aimas,inv ir t.t. Pranešu jums,kad žaidžiau ClanWar serveriuose,buvau geriausiuose Rusijos SA:MP clanų nariu,bei Lietuvos Clan'o Co Leaderis. Seniai jau nežaidžiu ClanWar serveriuose,bet šaudymo įgūdžiai dar išlikę,nors jau praėjo kokie 2 metai... Moku valdyti ginklus,bet jau ne visada... Bet vistiek,tik kažką nušaunu,sako,jog esu aimas,ar inv... Pažiūrėkite mano video,kai filmavau Clan'u kovą. ClanWar.Mano nick: Tokyo.AnonymousKanale dar yra pora video,kuriuos irgi filmavau aš.Ačiū už dėmesį.Video: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Gruodis 30, 2015 *Ir galiausiai jūsų nuotrauka :Nėra. 5. Dauguma žmonių į prisistatymus užeina pažiūrėti kaip atrodo jo žaidimo draugas/priešas realybėje, tad nuotrauka yra privaloma. Skaitei taisykles ? P.s Sveikas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Anonim 7 Parašė Gruodis 30, 2015 Nenoriu į virtualią erdvę kelti savo nuotraukos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Anonim 7 Parašė Gruodis 30, 2015 Dar vienas neblogas video,tik vaizdo kokybės nepadaręs geros. Clanas WoN Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aether'Tsuki 1 Parašė Gruodis 30, 2015 Nenoriu į virtualią erdvę kelti savo nuotraukos. Jei jau nenori kelti nuotraukos, tad malonėk nekurti ir prisistatymo. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 1, 2016 Sveikas,Edgarai. Malonu susipažint,geri video Sekmės žaidime. Edga_Anonim 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Sausis 1, 2016 Sveikas, malonu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dash Berlin 155 Parašė Sausis 1, 2016 Dar vienas neblogas video,tik vaizdo kokybės nepadaręs geros. Clanas WoN Sveikas , malonu , gal galetum pasakyti kaip gauti ta moda , kur vietoj dolerio zenkliuko butu euras? Ieskojau bet neradau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin'Owens 6 Parašė Sausis 1, 2016 Sveikas, malonu. Gražūs video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Jucius 836 Parašė Sausis 1, 2016 Sveikas, sekmės tau šiame projekte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Anonim 7 Parašė Sausis 2, 2016 Sveikas , malonu , gal galetum pasakyti kaip gauti ta moda , kur vietoj dolerio zenkliuko butu euras? Ieskojau bet neradau Sveikas,žinok jau nepamenu iš kur turėjau tą HUD'ą... Pasieškok ir tikrai rasi Tiesiog jau pora metų praėjo,ištryniau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Сristiano_Capelli 2.748 Parašė Sausis 2, 2016 Sveikas, sėkmės projekte ir t.t., bet nemanau, kad tau sako kažkas dėl inv, aimų, nes pažiūrėjus video matos eilinis grp pasišaudymas be cbug Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 2, 2016 Įmetei video , kurio neturėjai mesti... Nežinau , kaip bet a/d lošti , be cbug nemanau , kad ir apsimoka , kadangi kiti už tave bus pranašesni 100proc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edga_Anonim 7 Parašė Sausis 2, 2016 Su C-Bug man neįdomu. Man įdomiau šaudyt,taktikos ir t.t. Na vat būtent,daug kas šiam serve C-bugina,bet kai su deagl'u sustabdau ir sušeriu,tai sako kad čytas esu. Ir kad begioju,nepataiko ir sako,kad esu inv. Žmonės net nesupranta,kas yra "pingo ieškojimas"... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Smoke_Piktas 0 Parašė Sausis 7, 2016 (redaguota) Sveikas malonu susipažinti sėkmės tau žaidime. Žaidėjas yra baudžiamas vienu įspėjimu už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Sausis 8, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tho_Tiz 45 Parašė Sausis 13, 2016 Sveikas , malonu , kad žaidi GreenSide serveryje sėkmės žaidžiant šį serverį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Sausis 23, 2016 (redaguota) Sveikas Edgarai. Malonu susipažinti, sėkmės tau Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Sausis 25, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Nba 48 Parašė Vasaris 10, 2016 Sveikas Edgarai, malonu jog prisistatei Tik gaila jog nuotraukos nebuvo, nes dauguma žiūri žaidėjų prisistatymus tik dėl fotkių ;/ But anyway - sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Niznaju 4 Parašė Vasaris 11, 2016 Sveikas Edgarai, sėkmės tau žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 13, 2016 Su C-Bug man neįdomu. Man įdomiau šaudyt,taktikos ir t.t. Na vat būtent,daug kas šiam serve C-bugina,bet kai su deagl'u sustabdau ir sušeriu,tai sako kad čytas esu. Ir kad begioju,nepataiko ir sako,kad esu inv. Žmonės net nesupranta,kas yra "pingo ieškojimas"... Nu tai jeigu jau kuri tokius video,tai lb būtų įdomu pažiūrėt kaip su dgl sušeri sr už postą. sv,malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aretas_Darkness 0 Parašė Vasaris 21, 2016 (redaguota) Sveikas, linkiu sėkmės žaidime, bei gyvenime. Siek savo tikslų! Redaguota Vasaris 22, 2016 Karolis_Sudoku Suteiktas žodinis įspėjimas už pažeistą pranešimų rašymo taisyklę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danny_Fernandez 1 Parašė Vasaris 23, 2016 (redaguota) Sveikas Edgarai , sekmės tau čia pasiekti užbrėžtų tikslų. Redaguota Vasaris 24, 2016 Karolis_Sudoku Žaidėjui suteiktas įspėjimas už pažeistą pranešimų rašymo taisyklę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Vasaris 25, 2016 Sveikas Edgarai, malonu susipažinti ,sėkmės realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Quatro 0 Parašė Vasaris 26, 2016 Sweikas malonu susipažinti,žinau tave iš kito projekto,sėkmės tau gyvenime ir žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Kovas 2, 2016 Sveikas Edgarai, matęs tave ryžyne bet jau seniai. Malonu susipažinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose