More_More 5 Parašė Sausis 2, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: More_More• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki as jums siulau padaryti nauja pakviecema darba nuo 20k xp darbas butu toks jog kekvienas darbuotojas buna isidarbines ten gauna limuzina ir vezioja turtynkuosiu,direktorius,moderatorius ten kur jie pasako uz tam tikra kaiaina pvz 10k 2km 15k 3km ir taip toliau ir butu atrankos jog bet koks panorejas darbuotojas taip negaletu , mano mano tikslas butu padaryti limuzinu versla kur darbuotojas tiesiog veziotu ten tuos aukto rang zmones ar mln .• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: butu daugiau visiems veiklos serverija ir darbu idomesniu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patinka like Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Linn 440 Parašė Sausis 2, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: More_More • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki as jums siulau padaryti nauja pakviecema darba nuo 20k xp darbas butu toks jog kekvienas darbuotojas buna isidarbines ten gauna limuzina ir vezioja turtynkuosiu,direktorius,moderatorius ten kur jie pasako uz tam tikra kaiaina pvz 10k 2km 15k 3km ir taip toliau ir butu atrankos jog bet koks panorejas darbuotojas taip negaletu , mano mano tikslas butu padaryti limuzinu versla kur darbuotojas tiesiog veziotu ten tuos aukto rang zmones ar mln . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: butu daugiau visiems veiklos serverija ir darbu idomesniu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Patinka like Prieš.. nemanau, kad būtų labai jau daug norinčių dirbti patį darbą ir + abejoju ar būtų daug tokia paslauga besinaudojančių! ;O Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Sausis 2, 2016 Aik gal tu miegot vis dėl to jau 23:14.. Nenusišnekėk prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
D'Žydas 12 Parašė Sausis 2, 2016 Pries moderatoriai tikrai nemokes manau lengviau taxi isskviesti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Delius_Shishkin 14 Parašė Sausis 2, 2016 Gal ir už, bet pas taksi tuos limuzinus tada pridėtų. Vairuotų nuo 5 rango, tarifas trigubai didesnis Dede_Linex Arvydas_Katkus Domka_Lexco 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Sausis 2, 2016 Prieš.. nemanau, kad būtų labai jau daug norinčių dirbti patį darbą ir + abejoju ar būtų daug tokia paslauga besinaudojančių! ;O kodel tu toks ziaurus:D zmogus visgi stengiasi, kuria idejas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Sausis 3, 2016 Aik gal tu miegot vis dėl to jau 23:14.. Nenusišnekėk prieš klausyk tu miegas gal tu nebenusisnekek gerai jauciu tau pacem tevai sako jog jau eitum mieguciu apie 21:30 arne ir tu ale nueini pamiegoti palauki kol tevai uzmiks ir eini prie pc ale velnes man tevai leidze eiti velai liule ane x-( Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Sausis 3, 2016 O del taxi i dejus sita ta va va sitas irgi geras Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Sausis 3, 2016 PRIEŠ.Visiška nesamonė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Gyvatė. 135 Parašė Sausis 3, 2016 nbvsvk egi , lempa čia vpš sugalvojai , prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Sausis 3, 2016 nu arba i salona pardavimui anas masinas taip galetu vazineti kaina butu virs 500k ir bet kas vat negaletu nusipirkti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robertaz_Black 9 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš tikrai nedaug kas važinės ir nemanau, kad kasnors norės dirbti šį darbą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nathan Cortez 0 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš, nesamonė kaškokia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ripe_Boo 17 Parašė Sausis 3, 2016 Prieš, nusišnekėjai išvis tokio darbo nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Sausis 3, 2016 Kažką tu čia ne tą rasai , prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Sausis 3, 2016 prieš, šiai idėjai. Manau tikrai nereikalingas dalykas. Jei limuzinus pridės tai toks prasidės mieste sąmyšis, nebus nei kaip pravažiuot ar apsisukt. Jei visi pradės dirbti, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Sausis 3, 2016 Na idėja tikrai nebloga, bet ar ji patinka kitiems nemanau, nes labai daug pinigų reikėtu o ir, taip dar šitame serveryje milijonai nesibarsto kiekvienam pakampį, tad esu prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Sausis 3, 2016 Aš irgi prieš, kadangi jau verčiau išsikviesti taxi ir sumokėt 100 eurų, negu 10k :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
More_More 5 Parašė Sausis 3, 2016 (redaguota) Prieš, nusišnekėjai išvis tokio darbo nereike gal tu shh gerai pasakiai pries ir gerai Žaidėjas yra baudžiamas už Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis); Redaguota Sausis 16, 2016 Rytis'Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Sausis 4, 2016 Moderatorius , jie patys laksto su retomis mašinomis ir tikrai nevažinės ir nemokės tokių pinigų. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eris_Balex 17 Parašė Sausis 4, 2016 Žodžiu, komentarų kitų neskaičiau, nes tingiu, na, bet pirmiausiai asmeniškai Tau siūlyčiau išmokti rašyti.. Ir apibendrinant, Tu siūlai limuzinų darbą. Tad na net nežinau.. Jis turėtų būti itin patraukliai sukurtas, kad 20k xp turintis žaidėjas vietoj gaujų, GSPD, fūristų, mechanikų, taksistų, kurjerių ir medikų norėtų eiti į šį darbą. Na, patį limuziną galima kokį 1 įdėti į taksistų darbą, kuriuo jau čia na nežinau, įpatingu atveju būtų galima užsisakyti kam nors už didelę kainą ir vežiotų, o atskiro darbo nekurti. Tai būtų manau puiki alternatyva Tavo pasiūlymui. Tad, prieš šio darbo sukūrimą Aš esu prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose