Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pamoka] Kaip parsisiųsti bei naudoti KeyBinderį.

Rage Assassin

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rage_Assassin


2. Kam skirta ši pamoka (serveriui, forumui ar TeamSpeak'ui): Serveriui


3. Informacija apie pamoką (pamokos apibūdinimas): Sveiki. Aš jus noriu pamokyti atsisiųsti bei naudoti KeyBinderį. Mano siūlomas KeyBinderis yra Chaos KeyBinder. Šis KeyBinderis man yra lengviausias naudoti, bei su juo asmeniškai aš dirbu greičiausiai. Taigi, metas į pamoką. :)


1. Atsisiunčiame failiuką iš šio tinklapio: http://www.mediafire.com/download/4rovlm5wnla/chaos+A.D+SAMP+Keybinder.zip(tai nėra mano sukurtas atsisiuntimas).


2. Atsisiuntę išsi'extracti'nam į jums norimą vietą. Atsidarę .exe failą turėtumėte išvysti tokią lentelę: http://www.part.lt/perziura/b661e5803a1c6247db1be265e8fa9919864.JPG


3. Pasikoreguojame lentelę, kad jums būtų patogu naudotis. Šiuo metu aš dirbu mediku ir mano lentelė yra tokia: http://www.part.lt/perziura/b099aa6cf98bdb40a1058e53d9c6a691170.JPG


Pastaba: Prieš rašant tekstą į lentelę, reikia parašyti ženklą t. Tai daroma tam, kad žaidime atsidarytų teksto laukas.


4. Pabaigus modifikuotis lentelę ir norint, kad jos persikurti nereikėtų kitą kartą prisėdus prie SA-MP'o, reikia ją užsisaugoti. Tai galite padaryti naudodami viršuje esančios juostos trečiąjį mygtuką (Save current KeyBinds).


5. Norėdami padaryti, kad kiekvieną kartą atsidarius KeyBinderio nereikėtų įsijungti lentelės, eikite į Options ir nustatykite savo norimą išsaugotą failą, kad jis atsidarytų ant programos paleidimo (Choose a file to automatically load at start).


4. Vaizdinė pamoka (Video, nuotraukos ir visa kita kas gali suteikti informacijos):


Viską surašiau gana smulkiai, gal net per smulkiai, tačiau jeigu reikia pagalbos, komentuokit. :)  Jeigu padėjau, nepagailėkit žalio. B) 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.