Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nauja GSPD valdžia

Marko_Escobar

Rekomenduojamas pranešimas

giphy.gif

 

Štai tokias Jūsų fizionomijas išsivaizduoju prascrollinus tekstą ir pamačius kas tapo GSPD vadovais.

Ne, šį kartą scrollint nieko nereikės, po to kai Gvidas_Ham atsisakė GSPD direktoriaus posto, vieninteliai potencialūs atrankos dalyviai bei kandidatai - Egidijus_Keza ir Lemon_Madeit. Paatvirausiu - galbūt, jeigu Red_Label nebūtų tapęs fūristų pavaduotojumi - taptų sekantis asmuo kuriam būtų pasiūlytos šios pareigos. Tačiau metam kalbas "kas būtų jeigu būtų" ir grįžtam prie esminio reikalo.

 

Per šias, pastarasias kelias dienas maniau, jog bandymas į direktoriaus pareigas pasiųsti tinkamiausias būtų Egidijus Keza, kadangi tai žmogus, kurio aktyvumu bei sąžiningumu abejoti negalima, pažangiai sekantis mano temas, taisyklių atnaujinimus. Žodžiu - tikras profas. Tačiau dar po praeito direktoriavimo iškilo abejonių dėl silpnesnės Egidijaus pusės - loginis mąstymas, sprendimo priimimas situacijose, kurios nėra konkrečiai apibrėžtos mano taisyklėse, dėl ko kadaise būdavo daug bereikalingų diskusijų ar pyktumų. Tačiau manau, jog su laiku, patirtimi 'ateis' ir tokie dalykai.

 

Sekantis asmuo - Lemon_Madeit - visiškai priešingas pirmajam. Šiuo žmogumi visuomet abejojau ir iki šiol abejoju. Man nuolatos rodo didelį dėmesį, užsidegimą pareigoms, tačiau prisiminus kiek šis progų pasižymėti turėjo - viskas it dūmai vėjyje išsiblaškė. Atvirai - neišeina, nors noriu tikėti šio žmogaus sėkme būtent šiose pareigose, dėl kurių jis jau gerą pusmetį rodo dėmesį. Kaip asmuo - nesuprantamas ir neperprantamas, aplink šį vardą sukasi dažnai neigiami gandai. Abejoju, jog Citrininis Madeit išsilaikys pareigose ilgiau nei Menian_Fierro ar Mantvis_Daedo, ypač po to kai susidurs su spaudimu iš mano pusės. Kaip suprantat - netikiu jo ketinimais, pažadais bei sėkme. Tačiau šį kartą mane nugali smalsumas - tai naujovės ir perversmai GSPD firmai, kurios laukia šiam tapus direktoriui. 

 

Galų gale, kaip viskas klostėsi Kezai - jau matėme. Tačiau esu susidomėjęs šia rizika kaip kas gausis Lemon'ui. Egidijų paskirt niekada nebus vėlu <šypsausi, ania, Keza?>. Daug atsiliepimų apie Lemon_Madeit parašiau tam, kad pamatyčiau kaip šis į tai reaguos, kaip dėl to jį apims sportinis pyktis įrodyti, kad klystu taip manydamas. Taip, kaip gražiai priėjus šią išvadą ir pastebėjote - pagrindiniu GSPD firmos direktoriumi skiriu Lemon_Madeit, bei be direktoriaus sutikimo paskiriu šio pavaduotoju Egidijus_Keza. Juk jie tokie skirtingi, keisti ir įdomūs, kad neabejoju jog šie vienas atitiks kaip raktas spyną. O toliau viską palieku projekto žaidėjų teismui! 

 

tumblr_m96ltrrxNx1r8p2q4.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Cmon, Lemai, žinau malačius esi, nebūk tas "eilinių" ir nepasiduok spaudimui, kurį gausi iš gaujų pusės ( aj dar ir Marko ) :P

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na pagaliau, laukiau ir sulaukiau. Jau laukėm su Egidijumi, trynėm rankytėm, kaip čia bus- ir va pagaliau sulaukėm. Ačiū Mariau tau už suteiktą šansą, "x variantas nemeluoja". 

Informuoju žaidėjus. Atranka bus paskelbta pirma, o kitos informacijos veliau. Plačiau rasite atrankos skiltyje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu ką sveikinu Lemoną su pareigomis , kadangi kaip ir Marius rašė , kad iš tavęs nieko nesitiki tai kaip tik pasistenk kažką tokio sukurti , kad pakeistu apie tave nuomonę ir nustebintum jį. Linkiu sėkmės bei stiprybės kovojant su gaujomis , spaudimas galbūt kažkokį ir gausi , bet svarbu kariauk žaidime , ne forumo papeikimais. Sėkmės

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikinu Lemon'a ir Egidijų, sunkus, bet manau geras apsisprendimas paskirti juos. Sekmės postuose išsilaikyk tvirtai, nebijokit "šalto dušo", nes jis padeda tam tikrose situacijose.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.