Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Teisingas požiūris į protingą ir mąstantį vadovą

Minde_Johnson

Rekomenduojamas pranešimas

Teisingas požiūris į protingą ir mąstantį vadovą.

 

Sveiki, serverio žaidėjai!

Šiandienos diskusinė tema yra serverio valdžia. Kodėl pasirinkta buvo būtent ji? Kadangi turiu nemažai patirties šioje srityje ir supratęs, kad čia ganėtinai brandi auditorija išklausyti ir pasimokyti iš kitų, nuspręsta buvo rašyti apie ją.Parašiau nemažą tekstą tad tikiuosi skaityti jį bus įdomu, čia tiems kurie norėtų išmokti rašyti anketas, tinkamai pasiruošti atrankai ir galiausiai patekti. Galbūt tai nėra tikslus pasirengimo būdas ir visuomet pasiteisinantis, bet bent jau man niekuomet jis nebuvo pakišęs kojos.

 

Pirmasis žingsnis ( - Pareigų pasirinkimas )

Ką pirmiausia privalo padaryti kandidatas kandidatuodamas į viena iš postų? Pirmiausia manau reikėtų apgalvoti ar tas postas tikrai tinka jums, atsisėsti ir pagalvoti ar jūs tinkate jam, ką veiksite pasiekia jį, ką darysite jeigu nepateksite, atsiminkite kokia veikla jus įpatingai žavi, galbūt postas į kurį pateksite varžys jūsų dabartinį veiksmą serveryje. Galvoti patarčiau ne viena valandą, o kelias dienas, nes dažniausiai jaunimas norintis įgyti pranašumą prieš kitus, apimtas ekstazės net nepagalvodamas pildo anketas kurios yra beprasmiškos jei po dienos darbo jie to posto atsisako ar tuo labiau apskritai net nepatenka ir lieka nusivylę. Per tas keletą dienų jūsų nuomonė gali netgi kardinaliai pasikeisti ir to posto galite jau nebenorėti, galbūt gausite kitą pasiūlymą kurio net nesitikėjote.Tad verčiau palaukti nei paskubėti dėl nieko, postas niekados nedings, vieta visada bus likusi ten kur ir buvo. Jeigu yra nustatytas laiko limitas ir nespėjote užpildyti, nenusiminkite, tikriausiai postas skirtas ne jums, nes apgalvoti savo sprendimą laiko jums neužteko. 

 

Antrasis žingsnis ( - Anketos rašymas )

Kai jau pilnai apsisprendėte rašyti į viena ar kitą postą, nepradėkite pilti iš tuščio į kiaurą, niekam neįdomūs sapaliojimai ir kitokie nereikšmingi žodžiai nesusią su tuo į ką pildote. Nepatarčiau rašyti labai daug ir nieko, geriau kokybė nei kiekybė... Nepatarčiau kopijuoti anketos nuo kitų žmonių, iškarto matosi kur žmogus rašo pats, o kur anketa yra tiesiog kopijuotą, rašykite ir mąstykite mielieji tik taip pasieksite to ko norite. Ne visada privalote remtis anketos formą, parodykite, kad sugebate būti kitoks nei visi kiti, užbaigę anketą įterpkite ką nors ir savo, parodykite, kad tikrai žinote ką darote.Ką daryti jeigu neturite idėjų? Ne visada viskas turi būti remtasi vien žaidimu, ieškokite informacijos Google, su darbų aprašymais jeigu pildote į direktoriaus postą.Radę informacija bandykite prisitaikyti tai sau, na ir savaime po mažu gims idėjos. Na, o jeigu visa esmė ne idėjose, bet tiesiog nežinote nuo ko pradėti. Rašykite motyvacinį laišką, kaip jį rašyti yra daug straipsnių internete, tai pat galite remtis ir realaus cv pavyzdžiu, įsivaizduokite, kad pildote pas realų direktorių ir jam reikia gero darbuotojo, kadangi jūs esate bedarbis ir jums reikia darbo, manau tikrai ir idėjų bus ir rašyti turėsite apie ką... Dar vienas labai svarbus dalykas yra lietuviškos raidės, jeigu jūs nemokate rašyti lietuviškai, bet žinote, kad šis postas, kaip tik jums naudokitės wordu ar internetinėmis klaidų taisymo priemonėmis, kurios tikrai palengvins darbą.Prieš rašydami anketą labai svarbu, kaip įsisavintumėte informaciją kuri buvo pateikta kandidatams, bent vienas reikalavimo neatitikimas yra labai svarbus, tad geriau viską daryti po mažu nei greitai, bet ne iki galo.

 

Trečiasis žingsnis ( - Anketos išdėstymas )

Labai yra svarbu, kai rašote anketą tinkamai ją išdėstyti, parinkti tinkamą spalvą, šriftą nuo to priklauso ar skaitytojas skaitys jūsų anketa toliau ar ne. Jeigu jūsų anketa yra labai didelės apimties, patarčiau ją suskirstyti į punktus, kad skaitančiajam tiesiog būtų paprasčiau sekti informaciją, kitu atveju, skaitant didelės apimties tekstą galimą netgi ir pasimesti, o ir pats tekstas iš pažiūros yra nepatrauklus skaityti. Spalvos pasirinkimas tai pat turi labai didele įtaką ar toliau skaitytojas norės skaityti anketą ar tik permes akimis ir tiek, nors prirašėte daug, suskirstėte tekstą, bet primakalavotę su spalvomis ir sugadinote visą reikalą... Kad skaitytojui būtų malonu skaityti anketą, patarčiau ją rašyti iš dviejų ryškių spalvų, pavyzdžiui raudoną ir mėlyna ar juoda. Su ryškesne spalvą išskirti punktus kurie yra svarbesni, o tolimesne informacija rašyti ne tokia išsiskiriančia spalva. Taipogi labai yra svarbu rašyti tinkamu šriftu ir tekstui parinkti gerą dydį, jeigu šriftą parinksite tokį kuris nei ten nei šian ar viena vieta tokia kita tokia, tekstas automatiškai taps nepatraukliu ir jį vargu ar kas nors norės skaityti, o jeigu dar ir teksto dydį padarysite tokį, kad kitaip sakant lempinį na tuomet išviso galima sakyti jau ir sudegėte. Visa tai galioja tik tuomet, jeigu žmogus atsakingas už rinkimus nenustatė tam tikrų reikalavimų tiek spalvai tiek šriftui ar kitiems dalykams..

 

Ketvirtasis žingsnis ( - Žaidėjų pagarba )

Labai yra svarbu turėti nepriekaištingą reputaciją serveryje, nes kitu atveju jeigu esate nemėgstamas net ir patekus į postą jūs jame ilgai neišbūsite. Prieš einant į kurį nors postą, patarčiau visus nesutarimus išsispręsti iki anketos publikavimo forume. Būkite malonus žaidėjams, pasiūlykite pagalbą, nors jiems to ir nereikia. Visi mato, kaip žmogus stengiasi tad tai ganėtinai svarbu ir kandidatuojant kur nors. Padarykite ką nors dėl projekto neturėdami privilegijų, pareklamuokite, paminėkite serverį geru žodžiu, surinkite žaidėjus į vieną vietą padarykite kokį renginį. Jeigu stengsitės visur ir visada dalyvauti jūsų reitingai savaime kils ir iškarto turėsite pranašumą prieš kitus kandidatus. 

 

Penktasis žingsnis ( - Laukimas )

Taigi jau užpildėte anketą ir laukiate rezultato. Labai yra svarbu, parodyti serverio vadovybei arba asmeniui kuris jus renką, kad jūsų susidomėjimas postu yra tikrai labai didelis.Ne ne aš nekalbu apie rašinėjimą serverio vadovybei kada išrinksite ar aš atitinku reikalavimus ir t.t Jeigu taip elgsitės jūs iškarto atkrisite, venkite konfliktų iki atrankos rezultatų paskelbimo, geriau bendraukite santūriai, būkite aktyvūs. Forume diskutuokite būtent tomis temomis kurios reikalingos būtent tas pareigas į kurias kandidatuojate užimančiui asmeniui, neakivaizdžiai atkreipdami vadovybės dėmesį.Patartina nešaudyti beleko ir belekaip, nesąmonėm tikrai nesudominsite, jeigu sugebėjote parašyti protingą anketa tuomet sugebėsite elgtis protingai ir santūriai bent jau rinkimų metu. 

 

Šeštasis žingsnis ( - Patekimas )

Netikėtai sulaukėte žinutės, kad patekote į viena iš postų, tai puiku! Bet nepamirškite, kad ganėtinai yra svarbu ir tai kaip jūs toliau elgsitės. Jeigu paminėjote daugybe dalykų kuriuos įgyendinsite patekę į kurį nors postą, privalu yra tai ir vykdyti. Tad nieko nelaukia kipkite į darbus, nes jeigu nieko nedarysite, tai viskas ką sunkiai užsidirbote nueis veltui ir net nepamatysite, kaip atsidursite ties išmetimo slenksčio. O jeigu visgi nepatekote į postą, nenusiminkite, reiškiasi kandidatų buvo geresnių nei jūs tad tai tik dar labiau turėtų jus paskatinti tobulėti. Nereiškite nepasitenkinimo vadovybei nes niekas kitas negali šio sprendimo pakeisti, tik dar labiau tokiu būdu galite paaštrinti situacija. 

 

                      Na toks lengvas mano tutorialas, tikiuosi jums jis patiko ir patarimais tikrai pasinaudosite. Iki pasimatymo Mindaugas !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas ,bet supranti ar visada yra šansų patekti ,jai padarai visus tavo įvardintus punktus? 


Nevisada manau įtiksi tam žmogui kuris renkasi ,daugelis ima pažįstamus ir savus žmonęs,bet manau ir šitie patarimai ir praverčia.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

kiekvienas žmogelis kuris kadanors norės gauti direktorių privalo šitai perskaityti. Pritariu beveik su viskuo, šaunu. Nuostabus blogas.

Dėkoju už teigiamą komentarą, kolega :) 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gilus pamąstymai tavo išties, gal galvoje darau atrodo viską ir taip įsivaizduoju ką turėčiau daryti bet darau kažką kitą to ką mano širdis net neliepia ar net nesitiki perskaičiau viską, na manau ateityje man padės. Spaudžiu žalią. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šauniai aprašei pareigų siekimą, visada siekiau ir sieksiu pareigų. Šį blogą patarčiau skaityti visiems, kurie siekia pareigų, nes nuo jų viskas ir prasideda. Pirmąsias pareigas pasiekti gan sunkiau, nei kitas, tačiau tam reikia skirti daug laiko, įdėti daug pastangų. Bet svarbiausia - gavus pareigas išlikti tokiu pačiu, kokiu buvai prieš jas gaunant.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau, kad kiekvienas naujokas, kuris to sieke turi perskaityti tai būtinai ir galbūt jį tai motyvuos stengtis ir pasiekti užsibrėštu tikslų.


Manau, kad man tai pravers. Mane asmeniškai motytavo kaš ką daryti stengtis turėti gerą reputaciją.


Dėkuj labai tau už pamoką manau kai kuriems atrankinai vartus į daugiau nei jie galėjo iki šiol.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Manau, kad kiekvienas naujokas, kuris to sieke turi perskaityti tai būtinai ir galbūt jį tai motyvuos stengtis ir pasiekti užsibrėštu tikslų.

Manau, kad man tai pravers. Mane asmeniškai motytavo kaš ką daryti stengtis turėti gerą reputaciją.

Dėkuj labai tau už pamoką manau kai kuriems atrankinai vartus į daugiau nei jie galėjo iki šiol.

 

Nėra už ką dėkoti, svarbiausia, kad tai būtų naudinga  :) !

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

80/100 % kad net ne tu čia rašei. Kiekvienam projekte tokius temų kurėjus gali pamatyt, o iš savo to ale "Protingo mastymo" net pavaduotojo nepasiekia. Nebe tie laikai, kad čia pagal tokius nuostatus galėtum direktorių pasiekt, dabar viską daro pažintys, draugai, eurai, nardymai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

80/100 % kad net ne tu čia rašei. Kiekvienam projekte tokius temų kurėjus gali pamatyt, o iš savo to ale "Protingo mastymo" net pavaduotojo nepasiekia. Nebe tie laikai, kad čia pagal tokius nuostatus galėtum direktorių pasiekt, dabar viską daro pažintys, draugai, eurai, nardymai.

:D Matyt ponas pažįstate mane ir puikiai žinote ką  aš gebu daryti, o ką ne... Ir jeigu taip užtikrintai žinote, kad temos kūrėjas nesu aš, tai prašau pagrįsti savo tokį teiginį - kokiu nors adresu su anksčiau nei šis pranešimas publikuotu pranešimu...Ir apskritai prašau nebemalkite atsiprašant šūdo ir nerašykite bereikšmių pranešimų kurie ir taip niekam neįdomūs apart jūsų. Peace 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Puiki pamoka manau visiems bei man ji pagelbės per rinkimus į postą , pakurk daugiau pamokų labai smalsu paskaityti , sekmės tau gelbėt žaidėjus laukiu daugiau pamokų ir spaudžiu like

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tema rakinama.

Blogai bus užrakinti tada, kai to paprašys blogo savininkas, kada internetiniame dienoraštyje dvi savaites nevyks jokios diskusijos ar blogas bus ilgai neatnaujintas. Dėl atrakinimo kreiptis į PM

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.