Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Emigruoju Tadas_Nba

Tadas_Nba

Rekomenduojamas pranešimas

ŠABLONAS PATEIKTAS ČIA,

 

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Tadas_Nba

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Žinau jau gan senokai, bet tik šiandien sumąsčiau rimtai pradėti viską čia nuo 0.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ SA-MP žaidžiu nuo 2012m. rugpjūčio mėnesio.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Labai daug kas kalba, net nereikia labai daug ieškoti apie šį projektą, tik sklinda visur kalbos apie šį projektą.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog noriu pakeisti aplinką, noriu išbandyti kažką naujo ir šiaip matosi, jog čia žmonės stengiasi, kad žaidėjams būtų smagiau žaisti, aplinka būtų jaukesnė.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Dar visų neteko įvykdyti, nes nesenai pradėjau rimtai žaisti, tačiau kiek mačiau tai nėra labai sunkios užduotys, greitu metu manyčiau jos visos bus įvykdytos, o pradžiai reikia kažko, norit greičiau viską padaryti.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dar dirbti taip pat neteko, tad nieko negaliu dar pokolkas pasakyti, tačiau manyčiau, kad visur bus įdomu pabūti.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nebuvo jokių kėblumų - aiškiai ir akivaizdžiai randamoje vietoje.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Manyčiau jog šiuo metu dabar ši komanda bus mano viena iš pagrindinių, kol apsiprasiu čia ir viską žinosiu.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar nebuvau, bet manyčiau jog būsiu ir ne vieną kartą :)

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Sunku nėra, tačiau galbūt galėtų būti jo šiek tiek daugiau.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, jau ne kartą naudojausi, nes kildavo vis kokių klausimų, į kuriuos pats atsakymo neturėjau.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, reikėjo kartą. Reagavimas greitas ir nuvykimas į vietą tikrai greitas - pagirtina :)

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip, manyčiau atėjus naujam žaidėjui į serverį viskas trumpai, aiškiai ir konkrečiai aprašyta, nes manyčiau jog išsiplėsti pernelyg nereikia, o neaiškumų dar neradau, nes kaip minėjau jog viskas aprašyta suprantamai ir aiškiai.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Šiuo metu manyčiau, kad viskas yra puikiu, nieko keisti nereikia, nebent su laiku atsirastų idėjų, tai jas tikrai pasiūlysiu, nes matosi jog Pagrindinė Administracija į tai kreipia dėmesį. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.