Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 24, 2016 Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: karpiz Keli komentarai apie darbus: be komentaru Grafikos darbai (min. 2): apacioj neturejau ka veikti, isijungiau photoshopa, po kurio laiko padariau paprastus avatarus. nezinau koki dydi jus dazniausiai naudojat, padariau pagal save. komentaruose pasakykit kokio dydzio daryti, tematika pasiulykit, jei patiko palaikinkit aciu komentaruose jei ka ateityje bus nauju Ernis Pokemon Dėde_Piecia Ieva'Beth 16 kiti 19 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Mikha 10 Parašė Vasaris 24, 2016 Padaryk kažka su Mercedes, šituo labai gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 24, 2016 pabandziau padaryti 150x150, nezinau kuris dydis jums priimtiniausias jei patiko palaikinkit aciu Sano_Martini Mantas'Lietuva #Paul 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Vasaris 24, 2016 Štai šiuos avatarus aš užskaitau ! Šaunuolis puikiai padirbėjai, man patiko. Spaudžiu "Patinka". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 24, 2016 Štai šiuos avatarus aš užskaitau ! Šaunuolis puikiai padirbėjai, man patiko. Spaudžiu "Patinka". Labai didėlis ačiū Tau! #Paul 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kya_Nekk 12 Parašė Vasaris 24, 2016 Žiauriai gražūs, daryk taip ir toliau, o aš pasiimsiu vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 24, 2016 dar avataru jei patinka paspauskit patinka ))) #Paul LENKAS Sano_Martini 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Vasaris 24, 2016 Uuu, nice yra tikrai neblogu, paspausiu žalia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 24, 2016 Patiko, atsibodę, kaskart tiepatys, tačiau kol neatsibodę gražūs, todėl paspausiu LIKE . P. S. Dar viena auka iš D0nto projekto? Jack_Kie 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 24, 2016 Patiko, atsibodę, kaskart tiepatys, tačiau kol neatsibodę gražūs, todėl paspausiu LIKE . P. S. Dar viena auka iš D0nto projekto? ačiū už like ) kaip suprasti auka? #Paul 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stoned_Joe 331 Parašė Vasaris 25, 2016 Gražūs avatarai, gražu net žiūrėti, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 26, 2016 sveiki paduodu nauja avataru serija, gal kazkam patiks ) o jei patiks palaikinkit LENKAS Jeremy_Warning. Sano_Martini 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ghost_Yolo 69 Parašė Vasaris 26, 2016 Žiauriai gražūs, daryk taip ir toliau, o aš pasiimsiu vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Vasaris 28, 2016 Gražūs.Lauksiu update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew'Stafford 7 Parašė Vasaris 28, 2016 Very good! Pagriebiau kelis. Sebastian'Rodriguez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Vasaris 28, 2016 Kokybiški bei gražus avatarai užsimesiu vieną jei nesupyksi. Denis_Xander 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 28, 2016 Gražūs avatarai,Karpi. Priglausiu du,gal kada panaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Vasaris 28, 2016 šššš. Labai gražūs avatarai ,dauguma jų pasiimsiu . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 28, 2016 padariau biski vel avataru, jei patiko palaikinkit. paspausdami mygtuka patinka motyvuojat kurti avatarus toliau )) si karta avatarai buvo daryti pagal savo skoni, ar tai geras bandymas pamatysime is jusu:)) Matthew'Stafford Sano_Martini 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew'Stafford 7 Parašė Vasaris 28, 2016 Avatarai yra gražūs, bet ar negalėtum pakurti ir truputį didesnių? Panašių kaip mano dydžio, būtų labai gerai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Gregor 82 Parašė Vasaris 29, 2016 visai nieko tokie avatarčikai,šaunu. Ignaz Lucchese Yary_Dozmino 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Kovas 1, 2016 nicee, pasiemiau kelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John'Extazy 330 Parašė Kovas 1, 2016 Karpi, labai nuostabūs avatarai, vieną iš jų panaudosiu. Mano nuomone tau reikėtų pradėti kūrti kitokių stilių avatarų pvz, kitokių dydžių ar tiesiog pamaišyti kitokių efektų, kaip ir sakiau ankščiau avatarai tikrai verti dėmesio. Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danillo_Karpiz 119 Parašė Kovas 4, 2016 hohohoohoh naujas paciokas penktadienio progai jei patiko bent vienas avataras paspauskit laika aciu:)))) Jimmy-Cold Dėde_Piecia Jack_Morreti 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Kovas 5, 2016 Žiauriai gražūs avatarai, lauksiu kito atnaujinimo! Spaudžiu PATINKA. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose