Jonhy_Lafesta 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Sveiki, po labai ilgos pertraukos pabandžiau ir aš kažką pamapint, taikiau texturas. Pats darbas nesigavo taip kaip norėjau, gal kiek panašu į bažnyčia, bet .... Žinau klaidelių yra, į tą aikštelė aptvertą nekreipkit dėmėsio ji dar nebaigta. Tai va vertinkit, kas jums patinka kas ne. http://imgur.com/a/k8XIu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Viz_Trap 5 Parašė Gruodis 27, 2014 Kam tu keli nedabaigtus darbus ? Nėra ką čia vertinti, užbaig pirmą ir tik tada kelk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Captain_Capone 12 Parašė Gruodis 27, 2014 (redaguota) Pritariu. Nebaigta Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Žodinis įspėjimas. Redaguota Sausis 21, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 27, 2014 Nelabai, namo forma nepatiko. Textūras biški nepatiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 27, 2014 Šaunuolis. Darbas ištikrūjų geras tik pabaigt ir nerealus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 27, 2014 Malačius man patiko labai,manau reikėtu įkelti į serverį ,tačiau čia priklauso nuo rodo,nes jis daro legendinius mapp darelius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Na nelabai supratau kur į jail ar garažas ten, na darbas patiko tik pabaik kita karta Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 27, 2014 Man patiko visai,šaunuolis taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spray_Can 1 Parašė Gruodis 27, 2014 Darbas nebaigtas, todėl vertinti nelabai ir galim... Neskaitant to, textūros "neprilipo" man... Manau gali geriau. Bandyk daryti kažką tokio, kad gali įžengti į pastatą be pickup'o, su paprastom durim ir t.t. - Aišku tai reikalaus daug darbo, bet už tai bus nuostabu ir labai gražu. Ideja : 8/10 Mapp darbas : - Nebaigtas - © Spray_Can Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 27, 2014 Darbelis geras, bet tikrai kaško trūksta... tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 27, 2014 Gražus darbas tiktai kaimeliui pagal mane per didelis pastatas, bei kam ta raudona tokia juosta? nesupratau kam jinai ten reikalinga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonhy_Lafesta 5 Parašė Gruodis 28, 2014 Ačiū visiems už išsakytas nuomones, kituose darbeliuose pabandysiu ištaisyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Sausis 1, 2015 Darbas nebaigtas, vieta nelogiška, neatitinka PD bazes kriterijų bei logiškumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 8, 2015 kaip po pertraukos tai patiko,grazus mapp darbas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 8, 2015 Nepabaigtas darbas, bet gražiaia atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 8, 2015 Asmeniškai man nepatiko. Darbas yra ne baigtas ir pagal mane nelabai panašus į Policijos Departamentą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 8, 2015 Man pastatas gražus , bet ten kur nusileisti malūnsparniui , tai tas bokštelis negražus . Tada kieme yra per tuščia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 8, 2015 Man tai visai patiko viskas normaliai čia matosi daug darbo įdėta bet ir pritariu kad darbas nebaigtas reikia įdėti daugiau detaliu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacky_White 1 Parašė Sausis 12, 2015 Šiam darbui, dar kažko trūkstą, bet manau šį darbą galėtum pakoreguoti, ir gautųsi šaunus darbelis ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Pritariu kad šis darbas nebaigtas, bet kam kelti nesuprantu nebaigto darbo ? geriau neskubėdamas ir kokybiškai padaryk ir tada įkelk, o ne šeip sau bet kaip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 28, 2015 įkelk pilnai atliktą darbą, dabar nelabai :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ace_Bic 2 Parašė Sausis 28, 2015 Labiau primena kaleima, o ne Policijos departamentą. Iš pradžiu užbaik darbus, tada juos kelk čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 28, 2015 Nedabaigtas.. puse velnio dar.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Nepatiko. Man čia ne i PD dapartamenta panašu o i Kosmonautų Stoty del tos pastato formos,ir darbas išvis nebaigtas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus map Darbas, šaunu kad daliniesi ar kuri juos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose