DarkestSun 2 Parašė Kovas 20, 2016 (redaguota) Forumo narys gauna žodinį įspėjimą už; • Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė) Redaguota Kovas 20, 2016 Hugo_Armani Jimmy-Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 20, 2016 gražu manau ne vienam forume juos panaudotum Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 20, 2016 ♦ Maladėc , kap glazu man patiko tikrai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 20, 2016 nematyti, bet man idėja nepatiko norėtūsi šone tų icon. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DarkestSun 2 Parašė Kovas 20, 2016 nematyti, bet man idėja nepatiko norėtūsi šone tų icon. Tai idėčiau aš, ikonų normalių nerandu tad dabar nedėjau be to vakar tik PhotoShop'ą parsisiunčiau gražu manau ne vienam forume juos panaudotum ♦ Maladėc , kap glazu man patiko tikrai Dėkui jūsų abiejų nuomonės mane tik ragina tobulėt toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DarkestSun 2 Parašė Kovas 20, 2016 Pakeičiau tekstą, teksturą pridėjau ikonas kaip prašė vertinkit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_bush reWritten 7 Parašė Kovas 20, 2016 Textūros nekokios, norisi šviesių spalvų, ikonos taip pat netinka. Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Kovas 20, 2016 Pirmame negražios tekstūros, nėra icon'ų, tekstas nelygus, taip pat negražios spalvos. Antrame šiek tiek geriau, tačiau pačios icon'os ištampytos (bent jau tie burbuliukai), taip pat netelpa daug teksto - administratorių vos sutalpinai ir tikrai negražiai atrodo, kai teksto pabaiga prie pat paveikslėlio pabaigos. Žodžiu dar daug tobulėt, ir kaip mačiau praeitoje temoje dirbi su kažkokiu paint.net? Pirmą kart girdžiu, tačiau siūlau naudotis adobe photoshop, kadangi yra daug funkcijų, gerai žinoma programa, su ja daug pamokų sukūrta, tikrai patogi platforma su kuria gali sukūrt bet ką. Stoned_Joe 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DarkestSun 2 Parašė Kovas 20, 2016 Pirmame negražios tekstūros, nėra icon'ų, tekstas nelygus, taip pat negražios spalvos. Antrame šiek tiek geriau, tačiau pačios icon'os ištampytos (bent jau tie burbuliukai), taip pat netelpa daug teksto - administratorių vos sutalpinai ir tikrai negražiai atrodo, kai teksto pabaiga prie pat paveikslėlio pabaigos. Žodžiu dar daug tobulėt, ir kaip mačiau praeitoje temoje dirbi su kažkokiu paint.net? Pirmą kart girdžiu, tačiau siūlau naudotis adobe photoshop, kadangi yra daug funkcijų, gerai žinoma programa, su ja daug pamokų sukūrta, tikrai patogi platforma su kuria gali sukūrt bet ką. Dėkui už pastabas, Photoshop'ą jau vakar parisiunčiau tad dabar ir bandau ką nors daryt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Kovas 20, 2016 Tikrai grazus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Kovas 20, 2016 Pirmuose labai tuščia, BG irgi toks kaip popierius suglamžytas galėjai tiesiog foną palikti dar galėjai ir gražesnį fonta pasieškoti ir iconų pridėti. O jau antruose šiek tiek geriau, bet spalvų irgi nereikia tiek daug užtamsimti bei sakau tas bg sugadina labai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_bush reWritten 7 Parašė Kovas 20, 2016 Dėkui už pastabas, Photoshop'ą jau vakar parisiunčiau tad dabar ir bandau ką nors daryt Pirmų darbų kelt iškarto nereikia, sukaupk albumą ir tada pasidalink. Visgi sekmės tau, gal kažką pasieksi bepaišydamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Kovas 20, 2016 kodel jus bijot mazinti ta teksta??? tas didelis tekstas fee, akis skauda. saplvu palete tragiska, cmn nekelk pirmu darbu norint gauti kritikos kuria sunkiai suprasi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 21, 2016 Nu man taip kažkaip tas vaizdas aplinkui nelipo , bet šiaip gal ir neblogi tokie visai atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Kovas 21, 2016 Pirmi keisti, antri jau visai neblogi. Tekstą mažink, nes prie akies nelipma. Sekmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Paprasti,gražus ir sulrantami ko daugiau reikia norėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose