Bendziaks Orbit 330 Parašė Kovas 21, 2016 helou, papiešiau tokį parašiuką, iškart pasakysiu jog visa, visiškai visa kritika man priimtina, vertinkit, naudokit.Jei patiks, pakursiu daugiau. ---< http://imgur.com/kdS9NEr> Jarek_Sanchez _bush reWritten Gruzinas_Sampo 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 21, 2016 Neblogas visai tik apačioj tie samp.greenside.lt ir ts.greenside.lt netinka man jie visiškai čia atrodo nereikalingi. Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Kovas 21, 2016 Per daug žalios spalvos, visiškai nesižiūri, taip pat tas greenside logo į G raidę įdėtas nekaip atrodo. Dar tie apačioje tekstai, arba padaryk trečią dešinėje, arba tuos abu per vidurį kaip nors, nes dabar atrodo kaip nebaigta. Šiaip jei nori kad geriau atrodytų, tai mažink žalią spalvą, nes jos tikrai per daug. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 21, 2016 Man tai gražu šaunu kad kuri Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Kovas 21, 2016 Neblogai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tom_Kruz 77 Parašė Kovas 21, 2016 Nice visai (y) sekmės ir toliau kuriant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Mikha 10 Parašė Kovas 21, 2016 Apačioje tekstas nelabai, ir taip bendži galėtum geriau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_bush reWritten 7 Parašė Kovas 21, 2016 Viskas normaliai. Užkliuvo man tik sub-teksto šriftas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bendziaks Orbit 330 Parašė Kovas 21, 2016 Ačiū visiems, Punto, žinoma galėčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 21, 2016 ♦ Man tai tikrai labai patinka sis parasas aisku noreciau matyti ir daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Kovas 21, 2016 moki geriau? kurk ir dėk, o šita trink logotipo panaudojimas, durniau sugalvot negalėjai? nesiderina išviso...teksto ale shadowas išvis neišdirbtas kaip turi būti kam tas ryškus stroke ant subteksto? - feee samp.greenside.lt <...>, nesąmonė padaryti kažkokia...backgroundas uždėtas color ir viskas, cmn bent koks pablurinimas, tekstura ar dar kas.. Bendziaks Orbit Hot_Anonymous 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 22, 2016 Gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy_Drift 1 Parašė Kovas 22, 2016 Liuks, man labai patinka "Keep up the good work" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Kovas 22, 2016 Vienintelis dalyks kas sudomina tai tik 3d efektai, daugiau niekas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwight_Howard 1 Parašė Kovas 22, 2016 Pats "Greenside" užrašas nei šioks, nei toks. Ir apačioje, dešinėje dar www.greenside.lt pasigedau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Kovas 31, 2016 Man nelabai, per daug efektu, ir šriftas negražus, netinkantis ... ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deimantas_Liuks 2 Parašė Kovas 31, 2016 Visai normaliai grazu :* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
. // 3 Parašė Kovas 31, 2016 Sveikas. Man asmeniškai tikrai patiko bet yra viena klaidą; Galėjai pridėti www.GreenSide.LT - Būtų gražiau buvę. Šaunuolis tobulėk, ir nenustok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Balandis 1, 2016 Visai gražus.Tik apačioje info tą tai netinką arba fontą pakeisk.Žalias paskatinimui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 20, 2016 Gražus parašas, nustebinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose