Tadas_Bass 176 Parašė Gruodis 28, 2014 Sveiki visi Taigi panašiai pusė metų nemapinęs, pamėginau vėl kažką padaryti taigi vertinkite , komentuokite , laikinkit ( TAS IŠĖJIMAS DAR NEPABAIGTAS ) Apačioje dar bus pridėta visokių dalykų. http://imgur.com/KRqOwHE,20mM923,RepYAtU,lYKJRHe#3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 28, 2014 O kas ten tokio balto? Šeip darbelis yra gan neblogas reikėtu daugiau objektu,ir krumeliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Gruodis 28, 2014 O kas ten tokio balto? Šeip darbelis yra gan neblogas reikėtu daugiau objektu,ir krumeliu. Ten tokios sienos, gerai atrodo jos kai eini testuoti. ir taip labai gerai dera, o ten už lango traukinių bėgiai, nelabai per nuotraukas matosi, bet taip tai viskas čiki Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 28, 2014 Povilai, gražus darbelis Pasistengiai matau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 28, 2014 Gražus darbelis man patiko šaunuolis sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Gruodis 28, 2014 Povilai, gražus darbelis Pasistengiai matau. Aš ne Povilas Dėkui Gražus darbelis man patiko šaunuolis sėkmės toliau. Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
August_James 1 Parašė Gruodis 28, 2014 Labai jau tuščiai atrodo, kažko tikrai trūksta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Gruodis 28, 2014 Labai jau tuščiai atrodo, kažko tikrai trūksta. Lauko teritorija užimta pilnai, jau nieko daugiau nebegalėjau prikišti , + kuo mažiau objectų tuo geriau, tas požeminis išėjimas. dar nėra baigtas, nes pavargau mapinti, greitu metu pabaigsiu jį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 28, 2014 Gražus darbas man patiko šaunuolis taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 28, 2014 Gražus darbelis, bet trūksta kažko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Gruodis 28, 2014 Reikėjo pasirinkti kita vieta, nes šioje vietoje ištrinti objektai sukelia lagą, jeigu daugiau žmonių, taip pat reikėtu suteksturinti "wall" objektus ir ta "villa" jau pasenes toks, žodžiu su teksturomis padirbėjus gal ir neblogas darbelis gautusi, įdomu kaip užbaigsi ta išėjimą. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Gruodis 28, 2014 O ką visai gražu.Na bet tokia aplinka gal ir nelabai spawn'ui tinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benjamin_Orbit 1 Parašė Gruodis 29, 2014 Visai gražiai atrodo, objektai gerai sudėlioti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Gruodis 29, 2014 Gražus darbelis , sudeliota viskas čiki piki , sekmės toliau. Benjamin_Orbit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 29, 2014 Gerai čia padarei, viskas puikiai išdėstytą , taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Slender 1 Parašė Gruodis 29, 2014 Laukas, gal ir gražus o kas ten vidui? tuščia balta tiktai palikta? Galėjai daugiau foto nors įkelti nes man rodo tiktai 1ną.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 29, 2014 Nežinau nelabai man tie požeminiai geriau jau kažką modernesnio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 29, 2014 Manyčiau pasirinkai prastus objektus , ten kur tie takeliai ir ta žolė, pridėjai kelmų , nugriuvusių medžių , toks jausmas kas atsispawnini į negyvenamą miestą , pasiemiai negražę tvorą , reikėjo dėti paprastą medinę kuri gali sugriūti , Nebuvo kažko tokio įpatingo , matau max įdėjai 20 min darbo . 7-10 , sekmės tobulėjant , nebuvo konkrečios vietos kur atspawnina , tik takas , vidurį tako ? P.s kam tie laiptai į nežine ką ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Gruodis 29, 2014 Manyčiau pasirinkai prastus objektus , ten kur tie takeliai ir ta žolė, pridėjai kelmų , nugriuvusių medžių , toks jausmas kas atsispawnini į negyvenamą miestą , pasiemiai negražę tvorą , reikėjo dėti paprastą medinę kuri gali sugriūti , Nebuvo kažko tokio įpatingo , matau max įdėjai 20 min darbo . 7-10 , sekmės tobulėjant , nebuvo konkrečios vietos kur atspawnina , tik takas , vidurį tako ? P.s kam tie laiptai į nežine ką ? Na tau manau reikia akinuku dar, jai ką ikinei akcijos po 2 litus yra, jai esi žabalas, ir nematai , kas yra ten apačioj ten yra traukinių bėgiai , kurie yra už stiklo , žinoma ten apačia dar nepabaigta , sakai lievi objektai , pats tu lievekas tada , kiekvienas žmogus turi savo skonį ir jį išreiškia kaip jis nori, sumapink tu pagal savo skonį. įdomu kaip atrodys ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 29, 2014 Nieko čia daug realiai nesuprantu apie tą mapinimą jog galėčiau prisikabinti, man asmeniškai patiko, tik žinai mano nuomonę ko lauke trūksta. Tadas_Bass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lemon_Madeit 331 Parašė Sausis 1, 2015 Galiu pasakyti vienas iš geriausių dabar įkeltų spawnų. Kodel? Todėl kad vieta unikali ne tas pats ššš kaip anam šudservi. Mapp darbas paprastas, bet vistiek sudomino, tik truksta ten kokio kioskelio, keliu medeliu ar krumeliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacky_White 1 Parašė Sausis 12, 2015 Kažkoks nelabai, objektai sudėti gerai, galėtum dar suteksturinti, bet neįsivaizduoju tokio mapp darbo serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 21, 2015 Kažkoks nelabai, objektai sudėti gerai, galėtum dar suteksturinti, bet neįsivaizduoju tokio mapp darbo serveryje. O kas tau kažką sakė apie serverį ? aš jį mappinau sau.. ne kažkam kitam, mapinau tik tam jog atsiminčiau viską, nes buvau padaręs tikrai gan ilgą pertrauką ir jį įkėliau čia, kad jūs išreikštumėt savo nuomonę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 21, 2015 Devyni iš dešimt, jeigu vertint dešimtbalėj sistemoj, lyg kažkas taip nedabaigta, o šiaip viskas faina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alan_Hill 31 Parašė Sausis 21, 2015 Gražus mapp darbas. Sėkmės toliau mappinant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose