Arvydas_Katkus 446 Parašė Kovas 29, 2016 Visus su velykom paveluotai, nu bet zdz kadangi priverte dirbt mane tai padariau kazką su eventu, kad pamatytu kiti kokius ahujenus eventus mes cia turim. like subscscscribe ir like ir subscribe Michael_Cortez Menian_Fierro Jagger_Bro 43 kiti 46 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Colinas 243 Parašė Kovas 29, 2016 Šaunuolis Katkus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 29, 2016 Ai tai va kas čia per naujokas su tokiu skinu. Geras video,Katkau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Barry_Jones 1 Parašė Kovas 29, 2016 Gražu žiūrėti, filmuota medžiaga truputi užneše į minecraft versija. LIKE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Mikha 10 Parašė Kovas 29, 2016 Žiauriai gražus video, taip ir toliau Katkau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Kovas 29, 2016 Kaip po tiek laiko tai sakyčiau gėda. Visi klipai kažko vienodi tavo pasidarė anksčiau ryžyne tai bent žėt į ką būdavo. Dabar iš pastarųjų gražiausias su kalėdomis. Tie patys efektai. Visada tas pagal beat`ą iššokimas (tu suprast turėtum) Nežinau iš tavęs tikėjaus daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 29, 2016 Šaunuolis gražus video, sėkmės toliau juos kuriant. Sano_Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 29, 2016 Nice video neveltui profas dirba šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Kovas 29, 2016 Tiek video tiek eventas labai šaunus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Gregor 82 Parašė Kovas 29, 2016 belekox,grazuoliux,video,tad,zalia,spaudziu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Kovas 29, 2016 Kaip po tiek laiko tai sakyčiau gėda. Visi klipai kažko vienodi tavo pasidarė anksčiau ryžyne tai bent žėt į ką būdavo. Dabar iš pastarųjų gražiausias su kalėdomis. Tie patys efektai. Visada tas pagal beat`ą iššokimas (tu suprast turėtum) Nežinau iš tavęs tikėjaus daugiau Niekam nereikia tų efektų, svarbu turinys kiekvienas turi savo kūrimo stilių ir mano toks, o naujo kažką sampe sunku prigalvot. Čia ne drifto overeditas kad nesimatytų vaizdo per efektus Gruzinas_Sampo Delius_Shishkin Jeff_Martini 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Martini 0 Parašė Kovas 29, 2016 Nežinau kaip jums, bet man visai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Parkour 32 Parašė Kovas 29, 2016 Net prisijungiau like paspausti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Kovas 29, 2016 Niekam nereikia tų efektų, svarbu turinys kiekvienas turi savo kūrimo stilių ir mano toks, o naujo kažką sampe sunku prigalvot. Čia ne drifto overeditas kad nesimatytų vaizdo per efektus aš kalbu tas pats efektas visuose video 0:01-0:03 tas iššokimas sakau toks visuose video tavo Gal čia koks mini intro , žodžiu perdaug nesmerkiu , nes pats perdaug nemoku tiesiog sakau reik įvairumo . Manau jeigu būt daugiau įvairumo ta prasme jei bent ant video vieno pradėtum efektų kokių padaryt paprastai tai gražiau žėtųs Ir tai efektai nereiškia jog , koks overedit kur ten nesimatys nieko , bet paprastukas su efektais ir fsio +rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adrijus_Onderis 4 Parašė Kovas 29, 2016 Šaunus video, bei pats eventas puikus, 1020 kreditų laimėjau ;D . Pusbrolis_Antanas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Kovas 29, 2016 Eventas labai patiko, filmukas taipogi, toks paprastas, kuklus manau tokio pilnai užteko, na, o kas čia sakė, kad prastas taigi eventą filmuoja, o ne drift video kaip ir pats minėjo... peikiat tik, patys galit geresnį sukurt gal? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Kovas 29, 2016 Gražus video atrodo labai,šaunu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Kovas 29, 2016 Video man visai patiko, Muzika aišku kažkiek pabodus bet pasistengta vistiek. O dėl auksinio kiaušinio išdavei kur yra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jetas_Lee 4 Parašė Kovas 29, 2016 Jei per jonines taip padaryta ar per helovina ar per kalėdas tada bus axujel servas tada dar ir dar bus žmonių ir lenks tuos serverius kurie db tipo populiarūs, nors jie neturi tokių sistemų, mapp darbų ir dar visokių įdomybių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Jeferson 0 Parašė Kovas 29, 2016 Puikus video šaunu kad panaudojai first person mod už tai gražiai atroda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Kovas 29, 2016 Nice nice uzskaitau geras klipas 10/8 galejo ilgesnis but. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Katkus 446 Parašė Kovas 29, 2016 Puikus video šaunu kad panaudojai first person mod už tai gražiai atroda. man tai jis asmeniškai nepatinka, bet buvo man paliepta Delius_Shishkin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Kovas 29, 2016 Gražus video, man patiko, gal gali dainos pavadinima? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Kovas 30, 2016 Tikrai gera sistemą, per šventes pas jūs visalaiką yra ką veikti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 3, 2016 Smagus eventas buvo! , gra=iai sumontuotas video kokybė labai gera gražu viskas ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose