Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiulymas - /vginklai

Fernando_Mollero

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason_Partyy

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:  Taigi yra taisyklė , vipams kad draudžiama DM su vip ginklais , hmm šek tiek atrodo kvailai , nes kam tada išvis skirti /vginklai , kad pinjatai nužudyt , na gerai , bet serveryje norisi biški padurniuot , pažudyt , manau šia taisyklė reiktu ištrinti..

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai galės pasiautėt. Nors viska parašiau antrame klausime.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Matau,kad smegenys kaip žuvies,na ka padarysi.. Vip ginklai ateityje turėtų būti išimti.
Bet dar turėsiu laiko sulaukt papeikimo,kad šaudau tave ir krisdamas tarp kojų čiuulpi man kiaušus.

 

 

Narys gauna įspėjimą už šios taisyklės nesilaikymą:

• Gerbti kiekvieną forumo narį ir jo nuomonę;  

Redaguota Lil_Uzi

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Galvojat cia mane isvarysit su savo kritikomis ? :D nejuokinkit ... kritikos nebijau , pasakiau savo nuomone , o tai nereiskia kad cia dabar turi visi buti pries , na ka padarysi , as tik pasiuliau :))

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki visi ! Taigi, iš vienos pusės ir sutinku su gerb. Jason_Partyy, kadangi, aš ir pats manau, kam gi tada VIP ginklai, jei negalima jų pakankamai išnaudoti ? Juk ginklinėje nėra pardavinėjami kažkuo blogesni ir silpnesni ginklai, o tik mano nuomone atvirkščiai - dar geresni nei VIP. Tai koks skirtumas, ar tu siautėji su iš ginklinės pirktais ginklais, ar gautais iš VIP privilegijos ? Juk nėra jokio skirtumo, nebent tik tai, kad ginklinėje visų žaidėjų atžvilgiu dar geresni ginklai, nei gaunant iš privilegijų :D

Na bet žinoma, kam gi tie VIP ginklai, jei su jais negalima normaliai pasišaudyti arba kaip gerb. Jason sakė: pasiaust. Taigi žaidėjai, susimastykite, nes pirma komentuojate, o po to dar ir neapgalvojate ką iš tiesų parašėte. Tuoj gal žaidėjai pradės bijoti prarasti VIP ir neneudos šios privilegijos, tai kam ji tada įdėta, kam ši komanda /vginklai ? Juk Pinjata ir su ginklinės ginklais nusišauna. Žodžiu, neesu pilnai už šią idėją, bet ir neesu visiškai prieš, tiesiog, pamatęs žaidėjų komentarus, susidariau šiokią tokią nuomonę, kad jie žaisdami šiame serveryje nenori prisidėti prie taisyklių koregavimo. Ir aš galiu garantuoti, kad patys gavot papeikimus, už tai, kad nusižengėte šiai taisyklei, kuriai dabar pritariate, taigi, siūlau susimastyti. Ačiū už dėmesį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau kiekvienas turėtų galėti šaudyti į ką nori, nu žinoma kažką padaryt su naujokais, kad į juos šaudyti nelabai būtų galima, bet tam yra policija, kad sudrausminų ir jeigu direktorius surenka normalius darbuotojus jie ir turėtų gaudyti tuos kas šaudo į civilius.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

V.I.P ginklai skirti saviginai, o ne kvailiojimui. Už tuos kvailiojimus gali būtų nubaustas ir netekti V.I.P narystės. Yra ginklinė pirkis ginklus ir kvailiok su jais, o ne su V.I.P ginklais. PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.