Silver_Deagle 48 Parašė Balandis 25, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Original_Deivis • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Free ban , jis neturi pakankamai įrodymu kad ten jimmy_Jonhson , jo net pačio nesimato gal kažkas /pzu naudojo ir padarė foto , taigi prižiūrėtojas jau ne pirmą savo klaidą daro... • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : taigi čia tik su tokiais įrodymais užbanino... http://prntscr.com/awofwx http://prnt.sc/awni0o http://imgur.com/a/LXA1z banned anketa.... http://greenside.lt/index.php?/topic/25899-matthew-bennett-u%C5%BEblokavo-jimmy-johnson/ Įrodymai kad neištrintu. http://prntscr.com/awogg0 Jimmy-Cold Velnelis Camel Jamal_Meyson 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 25, 2016 Tikrai pritariu Original. Be to tai tikrai ne aš nes mano skin yra nortenus.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Balandis 25, 2016 Tikrai pritariu Original. Be to tai tikrai ne aš nes mano skin yra nortenus.... Supranti žmogus nežino ką daro Jimmy'Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 25, 2016 Supranti žmogus nežino ką daro Ačiu Originalai kad padėjei nes jau buvau pasimetes, Ir tai Jo nepirmas nusižengimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Nezinau 6 Parašė Balandis 25, 2016 (redaguota) nu bet beneti darai klaida baisia... nes zmogus pats sake kad nieko nenaudoja pasimete netgi nebezinojo ka daryt. Narys gauna žodinį įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Balandis 25, 2016 Hugo_Armani Jimmy'Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 25, 2016 Supranti žmogus nežino ką daro Supranti kažkam amnestija ir šį kartą nepaeis , na bet niekis. Netavo nuotrauka? kokio tolko tada ją keli jeigu jinai nėra nei gfx'inta nieko? tiesiog fotke tikrai geras atmazas , kad netavo fotke , susigalvokit geresnį užsiemima ne vien mane gaudyti. Tu įkėliai ta nuotrauka reiškia esi atsakingas už ją. Naudojo /pzu? Tai kur tada ta info lentutė? Teddy_Wudson Pronis_Kadilaks 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 25, 2016 Tai tu pilnus irodimus pateik kad grynai aš ją dariau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Balandis 25, 2016 Supranti kažkam amnestija ir šį kartą nepaeis , na bet niekis. Netavo nuotrauka? kokio tolko tada ją keli jeigu jinai nėra nei gfx'inta nieko? tiesiog fotke tikrai geras atmazas , kad netavo fotke , susigalvokit geresnį užsiemima ne vien mane gaudyti. Tu įkėliai ta nuotrauka reiškia esi atsakingas už ją. Tu pats pagalvok ar tu tikrai toks negalvojantis žmogus , tu pažiurėk gal jis tik nuotrauka ikėlė kokios jo bėdos jam gal atsiūntė ta nuotrauką kažkas jo net nicko nesimato... ar tau išvis jau blogai su galva.. kita kart išsitikink kad tas tikrai žmogus naudoja tu pats pasižiurėk kad jis parašė , ir jis pats net pasakė kad tai ne jo , plius tu jau nepirma savo klaidą darai.. killini žmones su komanda vadini juos šunim galvoji tai yra labai malonu iš Tvarkos prižiūrėtojo pusės ar kaip? Ir paskui pasakiau kad tu esi šuo tu man mute dėjai... tu įrodymu nepadariau bet Mafijos_Tėvas manau tikrai gali admin čhatą patikrint ir bausmes , ką tu rašiai ir ką aš rašiau West'Garning Skrajojantis_Olandas laurynaslaure 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Balandis 25, 2016 Tu pats pagalvok ar tu tikrai toks negalvojantis žmogus , tu pažiurėk gal jis tik nuotrauka ikėlė kokios jo bėdos jam gal atsiūntė ta nuotrauką kažkas jo net nicko nesimato... ar tau išvis jau blogai su galva.. kita kart išsitikink kad tas tikrai žmogus naudoja tu pats pasižiurėk kad jis parašė , ir jis pats net pasakė kad tai ne jo , plius tu jau nepirma savo klaidą darai.. killini žmones su komanda vadini juos šunim galvoji tai yra labai malonu iš Tvarkos prižiūrėtojo pusės ar kaip? Ir paskui pasakiau kad tu esi šuo tu man mute dėjai... tu įrodymu nepadariau bet Mafijos_Tėvas manau tikrai gali admin čhatą patikrint ir bausmes , ką tu rašiai ir ką aš rašiau Viskas buvo aiškiai parašyta "Rokas leido killinti, kad šunys nepultu" Jeigu verki dėl tų /kill galiu visus įrodymus tau sumesti , nukillindamas jus pora kartų leidau jums suprasti , kad nenoriu turėti su jumis jokių reikalų tačiau jūs darote toliau tas pačias nesamones argi nelaikas surimtėti ir bandyti išlipti iš akmeninio? Ar ten nori ir supūti? Pronis_Kadilaks Teddy_Wudson 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Balandis 25, 2016 (redaguota) Atmesta. Tam kas parase papeikima gresia pagaliai siknon. gg wp bro. Žodinis įspėjimas už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Balandis 25, 2016 Hugo_Armani Mantas Pronis_Kadilaks Colinas 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Balandis 25, 2016 (redaguota) Krč tas Matthewas visada isisuka *įžeidimai* nes turi prižiūrėtoju draugu pvz Egidijus_Bumeris ir taip aišku kad ritare Matthewui man tai kas nusipirksiu ta unbana bet kitą kartą užbanisi pamatysi kas bus aš net čytu neturiu jobštvaimat... Krč sekmės tau banint kitus už nieka ir vaidint labai gera prižiūrėtoja. Žemas lygis tu man , nieko man nereiškia kas tu toks esi nes turi elgtis suvisais padoriai o ne kaip nori ir kaip orginal sako nevadink kitų šunimis..... Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Balandis 25, 2016 Hugo_Armani Reikutis laurynaslaure 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gegužė 1, 2016 Prižiūrėtojas nebus baudžiamas, Kas pateikia įrodymus tas ir prisiima atsakomybę už juose esančią medžiagą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose