Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Blog] Luco Patrioto istorija...

Rekomenduojamas pranešimas

Laba diena GreenSide visuomene. Labai patiko paskaitinėti jūsų šias temas, galvojau ir aš čia kažką papaišyti, kad tie kurie nežinot, kas čia per policijos direktorius susipažintumėt nors per popierių su manim. Taigi pradėkim...


 


Chapter I - Pati pradžia samp'e.


 


Pirmą kartą išvis apie samp sužinojau 2013 metų man rodos... birželį. Pradėjau turbūt nuo geriausio serverio kurio buvo galima pradėti, kaip čia daugumą sako, pas ryžą :D Tai va, kažkaip tada perdaug neužsikabinau, visgi vasara, pc tik vakare kažką pamaxalint. Bet žiemą jau 2014 mano draugas kuris žaidė pas ryžą, tiesiog sako imk atiduosiu aš tau savo accountą. Nu kas ten jame buvo... 100k ir ginklų licenzija :D XP gal 20k, nu vienu žodžiu kaip ir nieko neturėjęs accountas, tai ir pasiėmiau. Iškarto kibau prie pačio pirmo tikslo įsidarbinti į darbą. Užpildžiau pas tuometinį taxi direktorių Rėksny_Mantvello ir patekau. Paskui nustebęs pamačiau ant rytojaus jau atranka į prižiūrėtojus. Na, paėmiau ir užpildžiau į vairavimo instruktorių. Op op, pirmas darbas, pirmos pareigos, Rėksnio pavaduotojas Ernestas_Michas manimi pasitikėjo ir leido pabūvoti pas jį taxi prižiūrėtojuose. Ilgai neišbuvau, nes tuometinė DP Marija_Lyn nušalino Rėksny už neaktyvuma, aš jo net balso nebuvau girdėjęs per tą darbo savaitę, tai manau sprendimas buvo teisingas. Buvau šiek tiek nusivylęs, bet tada atėjo kitas mano karjeros etapas - baikeriai.


 


Chapter II - Pirmasis pavaduotojas jau antrame darbe.


 


Taigi palikęs taxi galvojau į kokį darbą nueiti kur man būtų smagu... Niekur atrodė nepritapčiau, nes visur stiprūs žmonės, biškį jų prisibijojau, bet pasirinkau tuo metu vieną stipriausių firmų serveryje - baikerius. Pamenu tą laukimą analizės...Kaip stebi visą laiką kai direktorius prisijungia ir lauki forume vis jį refrešindamas. Patekau, ir buvau labai pamalonintas. Teko garbė patekti pas Matt_Inside į baikerius. Labai bijojau apklausos, atėjau į kanalą, ten buvo Audinė, Insaidas, apklausinėjo visus. Atėjo ir mano eilė. Mane apklausinėjo Audinė. Na, bandžiau atrodyti kuo rimčiau, nebandyti kažkaip pasimesti ir panašiai. Bet tada tas Insaido legendinis klausimas: tai kiek bycka? :D Pasimečiau išgirdęs tokį klausimą ir tiesiog susižvengiau, tiesiog pasakęs normaliai. Buvau tą dieną priimtas ir su dideliu džiaugsmu pradėjau dirbti baikeriuose. Pradžia buvo sunki. Dauguma firmoje buvo jau įsišakniję, turėjo pareigas, ar net užsigarantavę pavaduotojus, o aš tiesiog be jokių pažinčių, tyliai siekiau pildydamas misijas kažką pasiekti. Man labai pasisekė, kad mane pastebėjo ne Markeris, ne Audinė, o pats Insaidas kaip aš pildau taškus, kaip stengiuosi...Na, ir poto praėjus gal mėnesiui po įsidarbinimo gavau veiksmo prižiūrėtoją. Buvome dviese su Jeff_Pontius ir man buvo šiek tiek nejauku, nes jaučiau, kad jis jaučia kažkokią konkurenciją man ir nebuvom labai geri draugai. Bet Jeff'as greitu metu paliko firmą ir prižiūrėtojas liko man. Vedžiau treniruotes 1-2 kartus į dieną, labai stengiausi, tada jau teko sulaukti ir Luko_Markerio, Remio_Vendelio palaikymo... Atėjo ta diena kai Lukas_Markeris paliko pavaduotoją ir vienintelis pavaduotoju liko Romka_Adidas. Atsirado dvi laisvos vietos ir Inside pasiūlė pavaduotoją man ir Remiui_Vendeliui. Buvau labai labai apsidžiaugęs, beet... tik *cenzūra* paemė ir sugedo pc. Ir turėjau 1 savaitę kažkokiais būdais įrodyti Inside, kad neveltui mane pasirinko. Ateidavau į ts kai tik galėdavau, labai labai stengiausi, ir Inside įvertino tai sakydamas "aš suprantu tavo problemas, ir jas atleidžiu, nes labai daug man padėjai". Susitvarkęs PC kibau į darbus. Buvau pripažinsiu labai prastas pavaduotojas. Pamenu savo pirmą organizuotą grobimą :D Tokią masofkę ten padariau, kad bb*. Net paskelbt nespėjom. O bendruos grobimuos visada stengdavaus užsiimti mažiau reikšmingais dalykais, ir leisti vadovauti Inside. Bet tada kai man sukako lygiai 2sav. pavaduotojo Marija_Lyn nušalino mane nuo jo...Tai buvo labai gerai suorganizuotas dalykas ir aš tuo metu dar jaunas pareigose tiesiog per savo durnumą praradau pareigas. Tiesiog atrodė nereikšmingas dalykas pasakyt "Ei, Rogi, per grobimą čia autobusą padėk" Atrodo bairis ane? Anaiptol, kažkas per grobimą įgrūdo iš tikro tą autobusą ir dar buvo ss kaip aš sakau Rogiui ale aš jį skatinu čytinti... Buvau begalo supykęs ant Marijos už šį akibrokštą. Ir tiesiog palikau baikerius nukraujavęs ir panirau į turbūt juodžiausią savo biografijos etapą.


 


Chapter III - Mokytojo išdavystė.


 


Palikęs baikerius visada galvojau, kad vertinsiu, tai ką man suteikė Inside. Iš tikrųjų vertinau jį kaip žmogų, kaip autoritetą. Nebuvo jau ko man deja likti baikeriuos ir tiesiog neturėjau didelio noro likti juose. Lukas_Markeris mane pakvietė tada į "Svolačių" gaują. Pirmas jausmas išties buvo keistas. Nesijaučiau labai prastai, bet ir nesijaučiau gerai būdamas toje gaujoje. Bet patirtis ištiesų buvo nebloga, pažiūrėti kaip gyvena tikri gaujiniai. Dar tuo metu buvo ten Keza sukūręs tokia vaikų gaują Alchase :D Nu patirtis man tikrai patiko. Bet grįžkime prie pagrindinio šios temos turinio, kame čia išdavystė. Perėjęs į "Svolačius" pamačiau, kad jie yra nusiteikę kariauti prieš nusikalstamas grupuotes, tame tarpe ir baikerius. Visada stengiaus išlikti diplomatiškas, buvau ir svolačius, ir baikeris, bet kai tuometinis baikerių pav. Jonny_Pacan mane išmetė likau labai labai supykęs, kaip mane galėjo išmesti. Tada kažkaip pasidarė p* kas tie baikeriai ne baikeriai. Per kažkurį veiksmą, man atrodo norėjom DM'int prie vt 4 šaudė ten Remis_Vendelis (tuometinis baikerių pav.) Nu ir šaudydamas ten jis pamačiau, kad nekrenta gyvybės kai į jį šaudo, viską nufilmavau. Ilgai galvojau ar rašyti papeikimą, dar diskutavom su Inside pačiu kuris sakė "Tu geriau prisimink ką aš padariau dėl tavęs" Deja, buvau per durnas, kad paklausyti...Papeikimas parašytas, ir kas buvo didžiausia gėda, kad dar jį ir atmetė, nes Remis buvo pašautas tazerio. Turbūt tada įvyko tas lūžis, kai reikėjo susivokti ką aš darau blogai ir kur man reikia taisytis. Palikau tą nelemtą "Svolačių" gaują ir tiesiog pabandžiau užpildyti į SWAT. Nepasisekė...Atėjau pas mechanikus į atranką - pavyko, bet ilgai neišbuvau...Tiesiog buvo perdaug nuobodus darbas, pradėjau darbus keisti kaip kojines. Labai sunku buvo susivokti ką turėčiau daryti toliau, į ką kreiptis, nes tuo metu neturėjau nieko, absoliučiai jokių pažinčių, nu nebent Džiugą_Duff. Pagalvojęs supratau už ko man reikėtų kabintis. Marija_Lyn paliko DP, atėjo Compadre_Estebano. Jis grįžęs po leav'o visiškai nieko kolkas nepažįsta. Galbūt tai mano šansas? Galbūt jis mane pastebės? Ir kaip tik tuo metu Meskis_Puma nuvertė Alvydą_Audinę nuo TAXI direktoriaus ir pasirodė atranka. Šiek tiek dvejojau prieš pildydamas, nes pildė labai daug patyrusių žmonių tokių kaip Karolis_Kaulas, Karolis_Basket, Lukis_Lukasius...Bet galvoju, ai, kas bus tas bus.


 


Chapter IV - Rise like a phoenix!


 


Kai jau atrodė, kad nieko nebepavyks...kad visi mane užmirš, ir prisimins, kad tik kažkada xujovai vadovavau baikeriam, išlindo mano vilties spindulėlis. Kaip jau anoje dalyje pasakojau užpildžiau į TAXI direktorių ir su dideliu nekantrumu laukiau analizės. Perdaug tuo metu iš savęs nesitikėjau, tai tuo pat metu dar ir užpildžiau į mechanikų direktoriaus atranką. Kitą dieną pastebėjau, kad išrinktas taxi direktorius. Scrollinu, scrollinu į apačią... ir vis savęs nematau... Nejaugi aš toks lievas, kad net pamiršo aprašyt? Anaiptol, Compadre man suteikė tuose rinkimuose trečią vietą ir buvau tikrai laimingas, kad DP mane pastebėjo. Kadangi užpildžiau ir į mechanikus, vėl gi sulaukęs analizės skubėjau ją apžiūrinėti. Ir vėl labai arti tikslo - 4 vieta. Pasirodė dar viena atranka, šį kartą į medikų direktorių... Jau net nebežiūrėjau į kokią firmą pildau, tiesiog stengiaus patekti aukščiau ir pagaliau išlipti iš dugno į kurį buvau nukritęs. Viskas kaip ir ok, anketa užpildyta... Tik vieną vakarą jau norėjom su draugeliais palošt lolą(Dziugas_Duff ir Nikita_Kolesnicenko feed more pls) ir refrešinau forumą ir žiūriu turiu naują A.Ž. žinutę. Labai nustebau, kad žinutė buvo iš Compadrės su prašymu parašyti man savo skype. Greitai vienas kitą priimėm ir jau atrodo būtų galima nuspėti dėl ko jis rašo, nu kaip ir suprantama - medikų direktoriaus. Ot ir ne :D Compadrei atsitiko labai keista situacija kuri mane irgi labai šokiravo. Pirmos vietos laimėtojas TAXI direktoriaus rinkimuos pradingo kaip į vandenį, niekur neprisijungė, niekam neatrašė. Martynas_Deejay - antros vietos laimėtojas kaip ir logiškai turėjo užimti tą vietą. Dar pamenu ant būsenos parašiau sveikinu Deejay :D Bet jam nutiko dar keistesnis dalykas, kažkas pavogė jo accountą prieš uždedant direktorių. Ir tokiu būdu kurioziškai gavau direktorių. Atsimenu kiek džiaugsmo ir kiek narų tada buvo... :D Vien Meskis_Puma per pirmą direktoriaus minutę spėjo 20 pok'ų numest į ts. Vien žo, nepamiršiu šitos kurioziškos situacijos, nes būtent per tokį stebuklą ir pradėjau savo karjerą.


 


Chapter V - Pirmieji direktoriaus žingsniai.


 


Taigi, tik gavus direktorių pasijuto didelis spaudimas iš visur, pirmiausia iš žinomesnių serverio žaidėjų. Kadangi nemėgstu, kad man kažkokie pienburniai diktuotų taisykles, tai greit nuleisdavau tokius kaip Ernestas_Michas ar Danas_Lietuva. Pamenu dar tiek Michas tiek Danas po papeikimą man parašė, bet Compadrė manęs nebaudė, nes turbūt suprato, jog tie žmonės ne gero atėjo į TAXI. Susirinko pirmoji komanda, aišku ir wadimka buvo joje, daug kas jo ten nekentė :D Temas susikūriau gal per vieną dieną ir tada žiūrėjau ką skirti į pavaduotojus. Iš tiesų labai keista situacija buvo, nes apskritai nieko nepažinojau. Tai pasiėmiau žmogų kuris turbūt tuo metu labiausiai man norėjo padėti - Gruzinas_Sampo. Kai paskyriau jį atėjo daug jo pažįstamų į taxi. Prasidėjo firmos gyvavimas. Antru pavaduotoju galvojau skirti savo dar vieną draugą - Luką_Markerį. Paskyriau ir jį, aišku prasidėjo visuomenės reakcija, kodėl neėmi darbuotojų, kodėl jais nepasitiki...Tiesiog, tuo metu nepažinojau dar nei vieno iš jų ir teko rinktis tik draugus. Na, ir paskutinis trečias pavaduotojas tapo mano mokytojas - Matt_Inside. Galbūt padariau klaidą ties Markeriu ir Inside, nes jie buvo neaktyvūs, bet bent jau iš dalies kažkiek parodžiau Insaidui, kad gailiuosi ką esu jam padaręs. TAXI firmoje prasidėjo ir pirmosios pažintys su kuriomis dar iki šiol sueinu...Vieną iš jų įvardinsiu - Dwayne_Fellon. Pats pirmas mano mokinys kuris dabar yra daug daug pasiekęs. Pamenu kažkada dar klausiau, kodėl ėjai būtent pas mane...Sakė, kad norėjo man kenkti, su rapidais daužyti, nes tipo baikeriuos prieš visus blogai pasirodžiau. Nu, suprantama, bet Dwaynas paprašė šanso pasitaisyti. Aš jam jį suteikiau ir dabar kuo jis gali pasigirti(savo pasiekimais) tai dauguma iš jų būtent dėl mano kaltės. Einant laikui direktoriaus darbas vis įprastėjo, atkrito visi 3 pavaduotojai, pasiėmiau naujus, šviežius - Hanas_Swet, Ignas_Dieseliss, Karolis_Basket. Nuo šitos vietos prasidėjo tas linksmasis taxi apie kurį dar iki šiol pasikalbam, kaip ten būdavo smagu vakaroti, ar durniuoti TS, kaip ten Basketas(noliferis) su Dwayne pešdavos kas daugiau veiklų padarys nu krč.. :D Džiaugiausi matydamas, kad pavyksta įgyvendinti savo planą.


 


Chapter VI - Transporteriai, nusikaltimai ir pirmojo direktoriaus pabaiga.


 


Būdamas TAXI direktoriumi vis tikėjaus kokio nors didesnio veiksmo, nes tiesiog visada prijaučiau grobimams, DM ir pnš...Viena iš sričių kur Compadre man leisdavo pasireikšti su transporteriais, tai užgrobti kokį nors pastatą...Kažkada teko apsaugą grobti, dar Kukulis atlikinėjo praktiką į fūristų direktorių, tai buvo grobimas irgi, ir dar kartą esu grobęs Sriubčiko baikerius. Net ne vieną kartą man atrodo, du kart ėmėm po 30min ir išlaikėm abu kartus. Nu vienu žodžiu, chebrytė tenkino mano norus, bet norint kažkokio, tai didesnio veiksmo reikėjo ir atitinkamos firmos. Praėjo pirmasis mano direktoriavimo mėnesis, lygtais viską ir sudirektoriavau normaliai, Compadrė kažkada net pasakė "Nu tikrai nesitikėjau, kad toks gali būti 3 vietos laimėtojas". Vienu žodžiu, savimi didžiavausi ir tai kaip susitvarkiau su buvusiu spaudimu. Na, tada papuolė proga grįžti į ten nuo ko ir pradėjau... į baikerius. Buvęs tuometinis baikerių direktorius Sriubcik_Ltu buvo nušalintas ir vietoj jo postas buvo pasiūlytas man. Buvau nustebęs iš pradžių, bet aišku, kaip gi nesutiksi su tokiu pasiūlymu, juk baikeriai firma kur galiu įrodyti ko esu vertas nusikalstamose. Pirma savaitė buvo išties sunki, teko dar daug darbų nuveikti, susirinkti komandą, susipažinti su nauju grobimo moduliu. Bet poto... Nu bahūrai čia rašydamas neišpasakysiu kas dėdavos su teisėsauga. Mano baikeriai ir Bitės dyleriai(dauguma Radek'o dėka) tiesiog terorizavo teisėsaugą. Jau taip viskas kurioziškai atrodydavo, kai net civiliai rušhindavo daugiau nei pati teisėsauga. Iš tiesų laikai buvo neapsakomi, su chebra tokia kaip Everis, Kukulis, Seba, Tomčikas, Voketys...Dar dabar prisiminti gera. Kas mane labiausiai prajuokindavo, tai, kad SWAT'ai net nesivargindavo mokėti išpirkų ir pas DP pateikęs visus įrodymus Canceliui buvo priskaičiuota 50mil. skola. Toks epic jausmas buvo, kur jau net nežinočiau kur dėt tiek šaibų, kai pusę grobimų valandų valandas chebra laikydavo už dyką.


 


Chapter VII - Nusikaltėlio pabaiga, bei įvairi kita baikerių veikla.


 


Tai va, baikeriuos prisigalvodavom begalę visokių dalykų, taip sakant improvizacinė firma, kur mano būdavo p* ar tu ten afk bazėj ar ne bet svarbu, kad kai pakviečiu - ateini su vėjeliu. Dažniausiai firma sukildavo dėl mano priešiškų agresijos prieš kitus. Tarkim prieš tuometinį radijos direktorių Duff_Berr. Nu...taip jis mane užp**davo, kad negaliu. Direktorių čhate floodina, rašinėja kaip vaikas, trukdo kitiem gyvent su savo flood'ais. Tai tiesiog būdavo nuolatinis firmos marinimas. Stengėmės kiekvieną dieną vis labiau smaugti radiją, daug kartų per dieną buvo akcentuojama - ridos nekelkit, o žudykit radistus. Nu, viskas daeidavo iki papeikimų lygio, trukdėm atrankas, veržėmės į bazę. Tiesiog radistai tada buvo mirę, nes nepakenčiau tada Duffo. Pamenu vieną dieną apie 16h dienos radistų on - 0. Šitą marinavimą teko deja nutraukti, nes Duffas apsiverkė papeikimuos ir DP paprašė sustabdyti šią bezabraziją. Buvo ir antras marinavimas, kur jau aš išvis tingėjau kažką daryt, jau buvo pati direktoriaus pabaiga. Ten pamenu kažką man atrodo ant būsenos Duffas parašė apie mane, nu vien žo, nepatiko man tas dalykas ir gavo vėl skumbrių per kaktą. Ten samdydavos visokias apsaugos firmas, vaizduodavo erelius, nu krč erzino tas mane ir galima sakyti dėl to ir užbaigiau savo direktoriaus erą. Išbuvau su taxi direktorium sudėjus bendrai direktoriumi 2,5 mėn. Jaučiausi kažkaip išsisėmęs, nors visuomenės palaikymas buvo didžiulis. Dar iki šiol prisistato kažkokie nežinomi man čiūvakai ir sako, o žėk aš pas tave baikeriuos dirbau, pameni kaip axuenai varėm? Atrodo viską galėjau palikti ramiai, išeiti švariai...bet kažkas suzvimbėjo pilve, dar dabar galvoju kokį briedą padariau. DP tada buvo kažkur prasmegęs, man drk nuimti niekas negalėjo, tai aš tuom pasinaudojau stipriai. Pardavinėjau pakvietimus, pavaduotojus, vien žo varkių sukėjas 3000. Prisidariau gal 70 milų pelno ir jau kitą dieną atsirado Marko ir nuimė man direktorių. Aišku, jau atrodo negalėjo nieko kito ir būti tik akmeninis gėdos stulpas, net per žaidimą visiem Marko paskelbė, kad pasvajot apie medinį man. Na, bet ramiai pačhatinom skypėj, nesidrąskiau, prisipažinau, kad kaltas ir dabar galiu drąsiai dėkot, kad neesu akmeny ir dar kažką galėjau siekti tai tik Marko dėka, kad vos nenusvilau kiaušų per savo nesąmones. Dar tą pačią dieną išsipirkau iš to pačio medinio gėdos stulpo ir taip sakant ėjau nardyt.


 


Chapter VIII - Prigėriau nevaikiškai.


 


Na va... Pabaigiau savo baikerių erą. Atrodo viskas labai idealiai, visiem atrodžiau kaip tobulas direktorius ir tas kurį galima prisiminti. Marko mane palygino net su Matt_Inside, bet to nesureikšminu, nes žinau, kad Matt 100x geresnis. Galvojau tiesiog pradėt chillint kaimeliuos, pradėt kurt kažkokią tai savo nuosavą veiklą. Pradėjau dirbt fūristu pas Kobe_Cyka, kadangi Kobę labai gerai pažįstu, tai firmoje buvo labai lengva apsiprasti. Visi tokie minkšti...pūkuoti. BET tada atsitiko net nežinau kas. Išrinko naują medikų firmos direktorių Jack_Marezzo, ir vat aš žūtbūt užsimaniau to pavaduotojo. Iškart pradėjau bendraut su Jack'u, susiveikiau jo skypą vargais negalais, nors jis tam prieštaravo...Na, ir pradėjau jam padėti su firma. Aišku, buvo šiek tiek liūdna, nes Jack'as iškart pasakė - pavaduotojo neimsiu. Nu nu, kitą dieną jau skypėj žinutę turiu, pavaduotojo pasiūlymą. Nesigėdyju tuo, kad kažkiek panardžiau, man tiesiog patiko pamatyti, kad esu pripažįstamas už praeities pastangas ir parodžiau savo ryžtą. Dabar šiek tiek apie mano medikų firmos veiklą... Na, firma buvo tokio specifinio modulio palyginus su kitom. Dirbo dienos metu gal 8 darbuotojai, bet patikėkit, dirbo tiesiog super, medikai visada maniau, kad turi būti grobimuose kokybiški, greitai siūlyti šarvus, healą. Tokius ir padariau juos. Aišku, buvo daug komplikacijų su mano pačio aktyvumu ir ypač su Jack'o. Jack'as daug darbo numetė ant manęs ir aš jam pradėjau siūlyt dar vieną pavaduotoją į pagalbą. Jis sutiko paskirti Baron_Ortegos. Nežinau jau kiek čia draugų šitam blog'e paminėjau, bet manau susidarėt vaizdą, kad pažinčių tikrai turiu, ir užsisklendęs kažkoks nebuvau. Pavaduotoją palikau dėl to, nu nes jau tikrai atsibodo sa-mp'as, norėjosi atitrūkti šiek tiek nuo jo, nors porai mėnesiukų. Na, ir palikau pavaduotoją ir paskui mane Jack'as paliko ir direktorių, nes tiesiog nebesusitvarkė be manęs. Ir tada tiesiog padariau pertrauką nuo viso serverio, prieš turbūt šlovingiausią mano karjeros etapą.


 


Chapter IX - I'm back, and I know what I've been missin'


 


Grįžau prie savo blogo rašymo. Nežinau pasiilgot nepasiilgot, bet man tikrai čia smagu rašinėti ir jeigu yra žmonių besidominčių manimi, man labai malonu. Taigi... kur sustojom. Leavinau sa-mpą porai mėnesių. Grįžau. Buvo atranka į tiuninginių direktorių. Aišku daug tuo metu nesitikėjau, nes buvau dar palikęs nuoskaudų DP kai palikau baikerių direktorių. Užpildžiau, bala nematė...Kažkiek man ir pasisekė, nes toje atrankoje nebuvo absoliučiai jokių konkurentų ir išsiskyrė tik du: aš ir Lukas_Markeris. Markeris gal labiau subrendęs, aš patyręs, nu vien žo buvo tikrai smalsu laukti analizės. Analizės sulaukėm po labai ilgo laukimo ir sulaukęs tikrai nenusivyliau, kad laukiau tiek ilgai. Per ilgą stebėjimo laikotarpį Markeris vienoje vietoje labai paslydo ir direktoriaus vietą pasiimiau aš. Momentas išties buvo smagus, grįžau iš kiemo, įsijungiau kompą, žiū - 20 skype žinučių, 30 ts poke. Buvau daugelio pasveikintas, man irgi buvo džiugu, kad grįžau į direktorių komandą. Šį kartą jau buvo viskas paprasčiau, žinojau nuo ko pradėti, ką reikia daryti. Nieko nelaukęs paskyriau į pavaduotojus labai patikimą ir mano seną draugą Dziugas_Duff. Susitvarkėm visas temas, susirinkom komandą ir pradėjom firmos gyvavimą. Iš tikrųjų buvo labai sunku kovoti tuo metu prieš teisėsaugą, nes direktoriai jau turėjo savo geras komandas ir pripratę karaliauti serveryje. Juk ilgą laiką nusikaltėliai pykosi, o teisėsauga lafa gulėjo atsisėdus. Tai va, pirmą savaitę su Džiugu skyrėm tiesiog susipažinti artimiau su esama situacija, sudarėm sąjungą su baikeriais, su keliomis gaujomis ir mažais žingsniukais pradėjome judėti į priekį. Pasiskyriau dar vieną savo draugelį į pavaduotojus Dwayne_Fellon kuris laaaabai man padėjo šiame direktoriuje ir dėkoju jam už visą suteiktą pagalbą. Aišku, trūko dar vienos sudedamos dalies į mūsų nusikaltėlių terpę - dylerių. Greitai pasirodė ir dylerių analizė, o kas tapo tada dylerių direktoriumi atskleisiu kitoje dalyje.


 


Chapter X - Dideli džiaugsmai ir dideli praradimai.


 


Uch... Jau senokai buvau savo šitam dirbtinam eterį, bet aš visdar gyvas! Sveiki! Pasiskaičiau keletą praeitų dalių, tai tęskim toliau. Taigi į mūsų nuostabią kompaniją nusikalstamų dar prisidėjo į dylerių direktorių mano buvęs konkurentas - Lukas_Markeris. Be abejo kadangi esam dar nuo Insaido laikų draugai, tai nei minties nebuvo apie kažkokius pykčius. Susivienijom į sąjungą ir pradėjom pilną karą prieš teisėsaugą. Na, bet šios temos pavadinimas čia ir atsiskleidžia. Kadangi pasirodė atranka į TeamSpeak moderatorius ir jose aš nugalėjau, apsiėmiau dar ir TeamSpeak mod. pareigomis. Ok, direktorius šiek tiek užsimiršo, bet vistiek dar buvo normaliai. Po kelių savaičių dar nugalėjau ir forumo moderatoriaus rinkimuose. Gavau labai aktyvią palyginus skiltį - sukčių ir čyterių. Direktorius galima sakyti nuvažiavo į trečią planą. Ir dar kulminacijai buvau išrinktas į UNBAN prižiūrėtoją. Čia jau sau pasakiau STOP. Reikia apsistoti, nes tiesiog fiziškai nebepajėgiau atlaikyti visų pareigų. Atsisakiau tune direktoriaus. Aišku dar be to tapau labai irzlus, kadangi pareigos iščiulpdavo paskutines jėgas, tai visuomenė pradėjo nelabai kaip į mane ir žiūrėti. Dar nežinia dėl ko sugalvojau pasiimti SWAT pavaduotoją... Nu vienu žodžiu, tiesiog užsinėriau sau kilpą ant galvos pasiimdamas tą pavaduotoją. Išbuvau aišku tą laikotarpį, bet su firma užsiimdavau tik kas antrą dieną galima sakyti. Pareigose mano manymu sekėsi visai neprastai, dariau kaip mokėjau, supratau ką tai reiškia būti jau olimpo viršūnėje( ne ant taburetės). Ir galiu pasakyti, kad visa ta įgauta patirtis man labai naudinga ir už visą tą mano iškilimą visuomenėje dabar rasiu laiko paploti trim asmenim mano bloge. Jie būtų - Marko_Escobar, Compadre_Estebano, Tomcikas_Zdarof. Ačiū, kad pasitikėjote, jūs man buvot šaunūs.


 


Chapter XI - Kaip aš atsidūriau GreenSide?


 


Taigi vasario mėnesis...Teko atsisakyti forumo moderatoriaus pareigų. Tada tiesiog tikrindamas unban'us pamačiau skype žinutę nuo Marko. Kalbino ateiti į čia, į greenside. Naršydamas po šį web'ą dar aptikau ir atranką į GSPD direktorių. Tada perdaug nemasčiau, ir tiesiog ai kas bus tas bus maždaug. Ir užpildžiau į GSPD direktorių. Belaukiant analizės į direktorių turėjau daug galvoti ir kiekvieną dieną vis tas sprendimas sunkėjo, ar pasilikti šiltą vietą populiariausiame serveryje, ar pradėti naują karjerą kitame didžiulį potencialą turinčiame serveryje. Kaip faktą dar dabar atsimenu, kad net mąsčiau tuo pat metu žaisti ir GS ir ten... nu vienu žodžiu, daug buvo apie ką pagalvoti. Na, ir išaušo vasario 14-oji. Per valentino dieną(aww kaip romantiška <3) visgi Marko manęs per skype paklausė - Direktorius ar kitas serveris? Tada mano pirštas tiesiog užkliuvo už klaviatūros. Nežinojau nei ką rašyti. Tikiuosi padariau tinkamą sprendimą, nes parašiau, kad pasirenku direktorių ir visapusiškai pereinu į šį serverį. Gal kam ir atrodė keistai, kad absoliučiai tuo metu nieko nežinojau apie serverio mechaniką, bet paėmiau direktorių. Tiesiog manau vienas kitą labai gerai su Marko pažįstame ir adaptuotis ilgai netektų. Na, ir ką, štai ir aš čia! Žmogus kuris tikisi šviesios ateities naujame serveryje. Apie savo pirmus įspūdžius jau kitoje dalyje.


 


Chapter XII - Pirmieji žingsniai GreenSide ir GSPD direktorius.


 


Na ką, priėjau tą savo blogo dalį kur jau pradedu kalbėti apie savo naująjį serverį ir mylimą iki šiol - GreenSide. Nemeluosiu kol dar neturėjau PD direktoriaus serveryje kažkaip būdavo sunkoka, tai tik su Marko pasivažinėdavau, o kai gavau direktorių jau tada pilnai pradėjau pažinti serverį ir jo privalumus. Pirma kas įstrigo, tai labai valdoma ir deficitinė serverio ekonomika. Iškart tik gavęs direktorių buvau perspėtas, kad pelnas yra stebimas tiek Marko, tiek Roko, tiek Aivaro ir jei pasitaikys vogimų - lėksi su vėjeliu. Neesu kažkoks vagis, tai man nei šilta nei šalta nuo to nebuvo, bet visa ta sistema jau sudarė įspūdį, kad čia bus žymiai smagiau žaisti dėl to, jog čia yra stengiamasi padaryti tau gyvenimą mielesnį ir nereikia pačiam verstis aukštyn galva, kad padaryti geriau. Dabar šiek tiek apie pačia direktoriaus struktūrą. Vien jau nustebau su komanda /dpultas. Tiek daug ten radau, kad vaaau...Jeigu galėjau iki tol sakyti, kad direktoriaudamas esu daug ko matęs, tai po to ką čia pamačiau galiu pasakyt, kad yra daugybė neatrastų dalykų. GSPD direktorius visdar mano manymu yra pats geriausias serverio direktorius vien dėl to, nes gali kontroliuoti visapusiškai miestelių gyvenimą. Įsivaizduokit, pats direktorius gali keisti įtarimų priežastis ir star dydį. Faina ane? Man išties reikėjo dar susipažinti, ištestuoti daug ką prieš naudojant tas komandas. Direktoriaudamas šiame serveryje visgi patyriau ir daug nemalonių dalykų, nes būdamas svarbiu asmeniu serveryje turi atlaikyti ir daugybę purvo drabstymo. Esu labai negailestingas savo priešams ir kenkėjams, uždariau iš pykčio keletą piktybinių čytinančių gaujų, tiesiog dariau tai serverio labui ir jeigu jūs tuos kuriuos uždariau vis dar laikot kažkokią pagiežą ant manęs, supraskit, aš tiesiog norėjau teisingumo, jei kovojam - davai be čytų. Įsigijau daug priešų, kurie dabar serveryje užima neprastas pareigas, na, bet ką padarysi, jeigu norit taip, tegul būna taip. Apie patį direktoriavimą man būtų daug smagiau išgirsti iš jūsų pačių lūpų komentaruose, nes pats kažkaip ir nesusidariau nuomonės apie savo vadovavimą kai kaip ir nebuvo su kuom palyginti. Taigi, klausimas jums - Žilvis/Arma/Aš. Kuris geriausias direktorius ir kodėl? Ačiū kas paskaitėt iki galo ir atsakysit, i'm out.


 


Chapter XIII - Tolimesni siekiai.


 


Na ką, artėja po biškį mano blogas į pabaigą, planuoju dar tik vieną papildomą chapterį. Dabar prie temos. Kolkas planuoju tik dirbti fūristų firmoje, pabūti ramiai, nes senokai jau buvau tiesiog paprastas darbuotojas. Ir dar dėl to, jog pralaimėjau fūristų pavaduotojo rinkimus Mantviui, turėsiu ko siekti, atsirado naujas tikslas kurio sieksiu. Dauguma klausėt ar dar apsiimčiau GSPD direktoriaus pareigomis. Imsiu šį direktorių tik tada, kai jau bus visiška žopa ir jausiuosi reikalingas. Dabar matau eilę perspektyvių žmonių galinčių imti GSPD direktoriaus pareigas. Apie patekimą į komandą irgi jau ilgai svajoju. Gaila vis nepavyksta įtikinti Roko, vis kažko pritrūksta. Aš suprantu, manim pasitikėti dabar gan nelengva, ir neverkšlensiu, yra visada gerų atkarpų gyvenime, yra blogesnių. Šiaip dabar labiausiai, sakau, simpatizuoju fūristų firmai, nes ji dar yra neišdirbtas deimantas. Jeigu kažkada atsilaisvins pavaduotojas ar direktorius, žinoma pildysiu.


 


Chapter XIV - Mano blog'o pabaiga, bei padėka geriausiems iš visų pažintų SA-MP'iečių.


 


Viskas, tai yra paskutinis chapter'is. Ačiū visiems kurie stebėjot šį mano skaitalą. Man tai buvo tikras malonumas jį rašyti ir dabar dar kai peržvelgiu negaliu patikėti, kad toks ilgas išėjo. Pradėkim nuo pačių svarbiausių padėkų. Šie žmonės man visada bus numeris 1. Ačiū jums! Jie yra: Dwayne_Fellon, Compadre_Estebano(visdar viliuosi, jog vieną dieną ateis jis čia :/), Marko_Escobar(nepyk, seni, Compadre vistiek geresnis DP.), Dziugas_Duff, Matt_Inside(;*), Tomcikas_Zdarof, Max_Tosha, Lukas_Markeris, Ever_Never(meluoja, kad neturi ps). Tik dar kart sakau, šitie čiūvai yra patys zajebiškiausi ir niekas mano nuomonės nepakeisit. Toliau pratęsiu padėkos koncertą antrąja pakopa, vardinsiu tuos kuriuos tikrai prisimenu: Meskis_Puma(Kad ir kiek nėrei ir neprinėrei, bet bent išmokei nuo narų apsisaugot, mldc), Lukas_Fanta, Vainius_Boykaa, Styvas_Nesakomas, Martynas_Deejay, Zilvis_Chuwak, Mantas_Verone, Pofka_Srd, Raimis_Asd, Mance_Tupac, Anthony_Whiz, John_Juske, Logi_Call, Vytas_Weitis (kada drk imsi kokį?!), Arma_Speed, Deivis_Deividukas, Lukas_Bite, Radek_Hulk(darbštesnio žmogaus neesu matęs), Hanas_Swet, Ignas_Dieseliss, Karolis_Basket, Vytas_Maniakas, Waylon_Jennings, Ryan_Collins, Franklinas_Elo, Jonny_Pacan, Remis_Vendelis, Kukulissss_Lietuvis, Duff_Berr, Jeremy_Warning(Evaldas_Cielka). Sorry ko nepaminėjau, rašykit į komentarus apsvarstysiu kandidatūrą į šį sąrašą <šypt>. Žadu kurti dar vieną savo blogą, šįkart apie savo hobį - krepšinį. Pažiūrėsim kiek ten fanatų įsijungs. AČIŪ DAR KARTĄ.


 


Feel free to comment


Už tai ir išgerkim,


Lucas_Patriot.


Redaguota Lucas_Patriot

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Retai kada skaitau blogus, bet šį kartą kažkodėl atsidariau paskaityt, tačiau tavo istorija nelabai sudomino, nes labai jau glaustai ir nelabai kaip, mano nuomone, aprašyta, bet sėkmės rašant tolesnius punktus. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jau pastraipos pradžioje meluoji :D Tuo metu kai Rėksnys buvo Taxi/Transporterių direktorius, buvo 2014 metai,, po jo vadovavimo direktorių paėmiau aš tad puikiai pamenų :P bet šaunu jog paminėjai jį, jis buvo taipogi mano autoritetes ir iki pat šiol gerai sueiname su juo. Jis yra vienas iš šauniausių asmenų kurie išmokė mane kultūros bei kantrumo. Tai pat ir tave pamenu Lukai, kai pradėjai žaisti ir berodos po mano direktoriavimo, taksi vadovu tapai tu argi aš ne teisus ? :/ 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jau pastraipos pradžioje meluoji :D Tuo metu kai Rėksnys buvo Taxi/Transporterių direktorius, buvo 2014 metai,, po jo vadovavimo direktorių paėmiau aš tad puikiai pamenų :P bet šaunu jog paminėjai jį, jis buvo taipogi mano autoritetes ir iki pat šiol gerai sueiname su juo. Jis yra vienas iš šauniausių asmenų kurie išmokė mane kultūros bei kantrumo. Tai pat ir tave pamenu Lukai, kai pradėjai žaisti ir berodos po mano direktoriavimo, taksi vadovu tapai tu argi aš ne teisus ? :/ 

Jo jo iškart po tavęs buvau, čia dar vėliau papasakosiu. o čia kad sakai meluoju, tai nemeluoju :D Skaityk iš naujo...http://prntscr.com/65w7iwnuo čia va.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

atvirai pasakius - trečio skyrio pavadinimas žiauriai suintrigavo, visgi, kas bus toliau? Dar dabar atsimenu, kaip buvau varganas dyleris pas Sandiago, privažiuodavai prie vartų prašydamas narkų, aš nesutikdavau parduoti ir grąsindavai papeikimais. arba kai aukas rinkdavai ketvirtam miestelyje :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tikrai visai įdomiai skaitosi. Pamenu teko man pas tave dirbt taksioruose, ty transporteriuose. Gerai aš ten variau... Ranga po rango ir paskui palikau :D Gal ir daugiau būčiau ko pasiekęs... Nu, bet ką padarysi. Pamenu kai tu ten per fuksa gavai tą Taksi direktorių. Trečia vieta paėmė ir po kiek ten savaitės ar mažiau dyrikas. Galvojau tu korumpuotas kažkoks ir viską tu čia suveikei, bet po to pagalvojau nejaugi žmogus gali taip aukotis dėl dyriko... Nu durnas aš buvau, ką padarysi. Tokio mintys ir telysdavo galvon :D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jo ****, pamenu viską kaip vakar... Kiek vilčių, kiek ryžto... Ir **** tas acc **... Šiaip sudomino, nors visą situaciją žinojau ir atsiminiau, nekantriai lauksiu kito.

 

Kam pavogė - niekam neatleisiu, jau mane ir taip kankino visa šita bėda...

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, Kerkšna (Kaip aš sakau). beabėjo sėkmės tau šitam projekte, manau dar kažkada susitiksim direktorių pareigose, bet tikrai ne Policijos sritį, galbūt kažka sugryši prie gaujų. Perskaičiau viską ir tai suteikė daug prisiminimų, net mane patį paskatinai sukurtį blogą :D, nu kaip sakoma už litus ten :D. Lauksiu sekančių dalių, noriu paskaityt ką dar gero nuveikei, kaip aš buvau leavinęs į LV :D, tada atsimenu mūsų keliai išsiskyrė tik vėl susitikom Dyleriuose bei tuninginiuose, o po kiek laiko tu išėjai i SWAT ir mūsų bendravimas pasibaigė. Iki pasimatymo, mielas drauguži. Kaip sakoma ant dešros.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ištikrųju patiko skaityti :)

 

Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą:

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);

 

-Edis_Kingston

Redaguota Edis_Kingston

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Šiaip neskaitau ten labai, bet perskaičiau visa istorija labai patiko. Tikrai esi tinkamas direktorius ir tau tinka šitos pareigos sekmės ateitį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visi tavo skyriai įdomūs, man labai patinką tavo visos istorijos, vis laukiu naujos. Esi vienintelis kurio žmogaus seku šias istorijas, kur toliau ir aš skaitysiu toliau. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    4 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Svečias  Tony_Express  Svečias  Lucas_Patriot 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.