Joshua Murphy 84 Parašė Gegužė 12, 2016 Velnelis Camel Mrs Nobody Jeremy Santos 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Gegužė 12, 2016 broo.. labai gražūs avatarai, pakurtum pora parašų ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Gegužė 12, 2016 broo.. labai gražūs avatarai, pakurtum pora parašų ? na drauguzi, isdestyk savo prasyma man i az btw dekui uz nuomone ;j Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
21 Hooni 59 Parašė Gegužė 12, 2016 Kaip visada Avatarai , nesveiki , toks stilius nerealiai krenta į akys , dėkui . Butu not bad jeigu pakurtum tokiu panašiu su Tupac . Jeremy_Malboro Sim_Ltu Rokas_Feel 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Gegužė 12, 2016 Nu šitie zajbyss paimsiu pora tikrai dekui kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Gegužė 12, 2016 Geras stilius nieko netruksta Negrobstisiu tavo tu avatarų gerų, nes pats turių dar kelis stokus O jei, taip tai paspausiu žalia už tokius gerus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Gegužė 12, 2016 Tikrai verti dėmesio avatarai, man ypač patiko tie su nike megstiniais ir liūtas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 13, 2016 Žiauriai afigieni darbeliai , gražu žiūrėt , panaudosiu kada tikrai Antoine_Braxton 21 Hooni Tony James 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guest Zalgirio_Arena Parašė Gegužė 13, 2016 Ačiū, viena pasivogsiu :3 LIKE ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
mega_green 1 Parašė Gegužė 13, 2016 Tikrai verti dėmesio avatarai, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy White 7 Parašė Gegužė 14, 2016 Labai gražus darbas sėkmės kuriant kitus darbus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Tiesa sakant mane sužavėjo tik du avatarai, bet šaunu, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose